Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Освітлення дачної ділянки - 10 рішень для чарівного пейзажу

  1. прожектори
  2. направлене освітлення
  3. настінні вогні
  4. Настельні світильники
  5. Ексклюзивне освітлення дачної ділянки

Загальне освітлення дачної ділянки буде висвітлювати загальні напрямки, як під'їзні шляхи і під'їзди, підвищення безпеки

Загальне освітлення дачної ділянки буде висвітлювати загальні напрямки, як під'їзні шляхи і під'їзди, підвищення безпеки. Направлене освітлення є найбільш важливим для ваших проходів і їдальнею на відкритому повітрі. Направлене освітлення на ділянці допомагає втілити в життя великі риси вашого будинку і ландшафту, таких як архітектурні деталі і дерева. Вам не потрібно стільки ж світла на відкритому повітрі, як в приміщенні, але є місця, які ви не можете ігнорувати, наприклад доріжки, сходи, площадки, під'їзди та під'їзні шляхи. Якщо у вас є ті деталі які перераховані, переходите до виділення деталей вашого ландшафту, які того заслуговують, щоб сяяти, незалежно від часу доби. Так погуляйте сьогодні навколо вашої ділянки або дачі, і подивіться, скільки з цих видів освітлення ділянки можна включити в гру.

прожектори

прожектори

Установка прожекторів навколо вашого будинку дозволить освітлювати області вашої ділянки, які могли б бути в темряві після заходу сонця. Це відмінні світильники, що підвищують безпеку. Наведіть промені прожекторів на верхівки дерев, щоб створити ефектний акцент передній або задній частині вашого дачної ділянки.

направлене освітлення

направлене освітлення

Направлене освітлення допомагає створити координаційний центр у вашому відкритому просторі, виділивши озеленення, перила, або бар. Направлене освітлення на цьому барі привертає увагу до області стійки і забезпечує загальне приємне освітлення, яке встановлює тільки правильний настрій.

настінні вогні

настінні вогні

Настінні вогні на передньому під'їзді цього будинку служать багатьом цілям. Їх простий і елегантний дизайн доповнює фасад, а їх розміщення забезпечує загальне освітлення, акцент структури фасаду і висвітлює прохід.

Настельні світильники

Настельні світильники

Крите простір патіо і перголи можуть отримати вигоду з відкритих стельових світильників. Підвісні світильники в цих просторах не тільки висвітлюють площа спілкування, а й допомагають забезпечити теплу атмосферу літніми ночами.

Ексклюзивне освітлення дачної ділянки

Ексклюзивне освітлення дачної ділянки

Відкриті вогні, встановлені в землі, можуть забезпечити висвітлення і деталей, і ландшафту. Освітлення дачі, встановлене навколо цього ставка, висвітлює насадження, забезпечує світіння води, кидаючи чарівне відблиски по всій площі.

Далі буде.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама