Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Меблі для вітальні в класичному стилі

  1. Класика, як риса консерватора
  2. Колірна гамма меблів для вітальні
  3. Сервант - неодмінний атрибут класичної вітальні
  4. Меблевий гарнітур як він є.
  5. Зонування кімнати за допомогою меблів
  6. Матеріали меблів в класичному стилі

Кожен з нас прагне зробити своє життя комфортним. Хтось любить подорожувати і витрачає всі зароблені кошти на квиток в незвідану, екзотичну країну. Хтось обожнює модний одяг і взуття, розбирається у всіх світових брендах і ставить собі за мету: будь-що-будь придбати річ з подіуму. А хтось облагороджує своє житло, полюючи за черговим дизайнерським предметом інтер'єру. Далі мова піде про меблі, стилістика якої багатогранна і знайома нам всім - класичної.

дизайнерським предметом інтер'єру

Класика, як риса консерватора

Спробуйте закрити на хвилину очі і уявити вітальню своєї мрії. Що ви бачите? Він, мабуть, перед Вашим поглядом відкривається ідеальна кімната, стильна, сучасна, не позбавлена ​​родзинки, немов картинка з глянсового журналу. Так і є: кожному з нас хочеться бачити затишне приміщення, де наповнення не створюватиме дисгармонію з представленим чином. Зрозуміло, що не останню роль, а саме одну з провідних, займає меблі. Завдяки наповненню кімната перетворюється і зовсім непоказний, на перший погляд інтер'єр, стає органічним.

Класичний інтер'єр займає одне з лідируючих місць в рейтингу обираних для вітальні. Класика ніколи не вийде з моди, а для людей з консервативними поглядами вона є відправною точкою при створенні інтер'єру.

Колірна гамма меблів для вітальні

Меблі класичного стилю для вітальні лаконічна і спокійна, непомітні тони і натуральні матеріали роблять її прекрасним доповненням в загальну стилістику приміщення. До того ж, грамотний підбір меблів може вирішити проблему простору, адже з її допомогою вам під силу:

  • Розбити кімнату на зони,
  • Візуально збільшити приміщення,
  • Розставити акценти,
  • Наповнити вітальню шиком і деталями розкоші.

Навряд чи коли-небудь ви помітите в класичних меблів надто яскраві і соковиті відтінки. Це скоріше приємне для ока спокій, тому як для класики характерні коричневий, бежевий, білий, колір «кави з молоком», сірий і золотий кольори. Всі вони теплі, немає різких контрастів або вигадливих деталей.

Сервант - неодмінний атрибут класичної вітальні

Напевно багато хто звертав увагу, при виборі меблів у вітальню, на загальну картинку в цілому. Ви оцінювати не деталі і окремі елементи, а весь дизайн меблів і то, як він виглядає в приміщенні. Але, якщо розібрати меблевий гарнітур на складові частини, то одним з в ажних пунктів буде сервант .

Цей габаритний предмет здасться любителям модних тенденцій пережитком минулого. Однак, не варто його недооцінювати, адже і в сучасному світі для серванта відведено важливе місце. Звичайно, він є вітриною, в якій представлений посуд або предмети декору, особливо цінні для господарів будинку. За склом, натертим до блиску, у відповідному інтер'єрі, сервант буде виглядати розкішно і дорого. А якщо він зроблений з дорогих порід дерева, а на його полицях представлені дивовижні і ексклюзивні дизайнерські штучки, він стане справжньою окрасою вітальні.

А якщо він зроблений з дорогих порід дерева, а на його полицях представлені дивовижні і ексклюзивні дизайнерські штучки, він стане справжньою окрасою вітальні

Меблевий гарнітур як він є.

Класичні меблі для вітальні - це, як правило, стінка, до складу якої входять і шафи, тумба під телевізор, і настінні полки, і скляна вітрина - сервант. Розташування меблів може бути абсолютно різним. Якщо кімната дозволяє, то варто звернути увагу на окремо стоять частини гарнітура. Наприклад: в одній частині кімнати розташовується сервант, посередині кімнати - обідній стіл зі стільцями або м'які меблі, а біля протилежної стіни можна поставити комод або тумбу під телевізор.

М'які меблі можуть являти собою основний диван, на якому зручно розміститься сім'я, і ​​пара крісел у відповідній кольоровій гамі. Як приємних доповнень використовуються пуфи, декоративні м'які підставки під ноги і журнальний столик.

Якщо Ви володієте суттєвої площею, то меблі класичного стилю для вітальні розширює свій список: в зоні їдальні можна поставити обідній стіл зі стільцями, а об'єднана з вітальнею кухня має на увазі наявність робочої зони з плитою та мийкою.

Зонування кімнати за допомогою меблів

Припустимо, у Вас є велика за площею вітальня, або об'єднані в один простір кілька приміщень. Вітальня може успішно поєднуватися з їдальнею, або кухнею. При цьому набір меблів повинен розмежовувати зони, але робити це потрібно грамотно: зона їдальнею може відрізнятися від вітальні наявністю довгого обіднього столу, біля якого будуть стояти стільці. Круглий невеликий стіл можна візуально відокремити двома кріслами, спинки яких повернені в його сторону. А кухонну зону з вітальні можна розмежувати за допомогою дивана.

Також цікавим дизайнерським прийомом вважається виділення зони посередині кімнати, в якій зосереджені основні предмети меблів: диван, крісла, журнальний столик. У цій зоні приємно збиратися компанії друзів або діловим партнерам, якщо потрібно невимушена обстановка для переговорів.

Якщо ж Ви не володієте величезною за площею вітальні, не впадайте у відчай. Для невеликих кімнат теж можна підібрати стильну меблі, навіть якщо її набір не буде настільки великим. Для маленької вітальні підійде кутовий диван, або невеликий диван з кріслом, який ставиться під стіною. З протилежного боку досить буде комода, а телевізор можна повісити за допомогою спеціального кронштейна на стіну.

Матеріали меблів в класичному стилі

Стилістика класичних меблів для вітальні на увазі використання, в більшості випадків, натуральних матеріалів, тобто деревини. Дуб, горіх, береза, вільха, клен, сосна і бук - ось лише неповний список порід дерева, з яких робиться меблі. Звичайно, більш престижним вважається дуб, він виглядає ідеально протягом довгих років, особливо з різьбленими деталями. Але і ціна у цієї породи дерева найвища. Сосна менш дорогий матеріал, але як м'яка порода деревини, вона схильна до впливу різних чинників, тому термін її служби істотно нижче. Так як в класичному виконанні меблі рясніє різьбленими деталями, то для виробництва вибирається деревина твердих порід.

Ще більш бюджетний варіант виконання меблів - МДФ. Цей матеріал є пресованої стружкою натуральної деревини, досить екологічним і недорогим сировиною для виробництва меблів. Однак, ефекту натурального дерева, при обробці МДФ, здатне добитися лише обмежене число виробників. А дешеві меблі, апріорі, не може служити довго.

Як чохол для м'яких меблів застосовуються: натуральна або синтетична тканина, натуральна шкіра, замша або замінник, а також гобеленова, оксамитова тканина. Наповненням для м'яких меблів може служити синтетичний пух, синтепон, поролон, латекс або холофайбер.

Крім усього іншого, часто для класичних меблів характерні ковані елементи. Вони надають кожному виробу стилю і візуальної розкоші. У поєднанні з іншими декоративними предметами зі схожими деталями, наприклад, люстрою і свічниками, від таких меблів віє вишуканістю і шиком.

У поєднанні з іншими декоративними предметами зі схожими деталями, наприклад, люстрою і свічниками, від таких меблів віє вишуканістю і шиком

Що ви бачите?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама