Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рецепт швидкого приготування м'яких і смачних пряників на кефірі

  1. Домашні пряники на кефірі зі згущеним молоком - рецепт легкого приготування
  2. для помадки
  3. вибір інгредієнтів
  4. покрокове приготування
  5. Подача десерту і інші варіанти приготування

Одним з улюблених продуктів дитинства для багатьох з нас залишилися пряники, і навіть зараз цей десерт не залишає байдужими справжніх любителів солодкого. Зараз хочу поділитися з вами простим рецептом приготування смачних і м'яких пряників на кефірі, які зможуть нагадати вам то незабутній час.

Домашні пряники на кефірі зі згущеним молоком - рецепт легкого приготування

Кухонне приладдя

  • 3 глибокі миски;
  • Вінчик;
  • їдальня і чайна ложки;
  • качалка;
  • кругла формочка для печива або чашка;
  • пергаментний папір;
  • прихватки або рушник;
  • деко;
  • посуд для пряників.
  • сотейник;

складові

Для тіста

Борошно пшеничне, просіяне 600 г Кефір будь-якої жирності 250 мл Курячий жовток 2 шт. Цукор 250 г Сіль 0,5 ч. Л. Олія соняшникова рафінована 1,5 ст. л. Розпушувач 1 ст. л. Кориця мелена 1 ч. Л. Імбир мелений 0,5 ч. Л. Горіх мускатний 3 щіпки Мелена гвоздика 1 щіпка Варене згущене молоко 200 г

для помадки

Цукрова пудра 0,5 скл. Курячий білок 1 шт. Вода 0,5 скл. Цукор 220 г

вибір інгредієнтів

Спеції. На жаль, зараз підробляють навіть спеції, наприклад, дуже часто замість кориці покупцеві пропонують кассию, і не завжди ми можемо зрозуміти, що перед нами. Тому краще всього купувати такі інгредієнти в немеленому і натуральному вигляді.

Якщо ви купуєте вже перемелені спецію в упаковці, звертайте увагу на склад. У якісному продукті не повинно бути хімічних добавок і додаткових інгредієнтів, якщо ви купуєте якусь певну спецію, наприклад, якщо це гвоздика, значить в складі не повинно бути нічого крім гвоздики.

Чи знаєте ви? Для приготування будь-якої випічки, в тому числі пряників, завжди краще брати свіжий продукт, щоб упаковка була закрита, і відкривати їх варто безпосередньо перед застосуванням.

Багато спецій здатні вивітрюватися і втрачати свій первинний запах.Сгущенное молоко. При покупці цього продукту звертайте увагу на:

  • Упаковку. Вона повинна бути без пошкоджень і зроблена з безпечних матеріалів.
  • Маркування. Найякіснішим вважається Гостовский продукт, тому, вибираючи згущене молоко, звертайте увагу на технологію виробництва.
  • Склад. У якісному продукті не повинно бути ніяких добавок, крім коров'ячого молока, вершків, цукру і води.
  • Термін придатності, який не повинен перевищувати 12 місяців.

покрокове приготування

  1. У глибоку миску просіяти пшеничне борошно, додати в неї спеції, розпушувач і все добре перемішати до однорідного стану. Дуже важливо розподілити частинки розпушувача по всьому об'єму суміші і надалі тесту.
    Одним з улюблених продуктів дитинства для багатьох з нас залишилися пряники, і навіть зараз цей десерт не залишає байдужими справжніх любителів солодкого
  2. В іншу глибоку миску влити кефір, додати курячі жовтки, сіль, цукор, соняшникова олія і за допомогою віночка перемішати до моменту розчинення цукрових крупинок. Рідка маса повинна бути також однорідною.
  3. Тепер в рідку основу потрібно невеликими порціями ввести суху суміш і добре все перемішати. Далі на суху чисту і присипану борошном поверхню викласти отриману тістоподібну суміш і замісити м'яке тісто. У рецепті приведено приблизна кількість борошна, не переживайте, якщо раптом вам знадобиться трохи більше або менше борошна, головне - не зробити тісто занадто крутим.
  4. З тіста за допомогою качалки потрібно розкачати круглий пласт товщиною 1 см, не менше. За допомогою форми для печива або невеликої чашки зробити кружечки з тіста. Після цього покласти в середину гуртків згущене молоко, приблизно 1 ч. Л. на один пряник, добре скріпити краю і сформувати кульки, які зовсім скоро перетворяться в пряники.


  5. Дно дека застелити папером для запікання або змастити маслом і посипати борошном. Варіант підготовки ви можете вибрати самостійно, але варто сказати, що використання пергаменту - це найпростіший спосіб, а головне, що після використання деко не потрібно мити, все залишиться на папері, яку просто потрібно викинути.
  6. Сформовані пряники викласти на підготовлений лист, відправити в розігріту до 180 ° духовку і випікати до готовності. А поки вони запікаються, можна приступити до наступного кроку.
  7. Збити до піни курячий білок і цукрову пудру. У невелику каструлю або сотейник влити воду і всипати цукор. Отриману суміш довести до кипіння і варити на невеликому вогні хвилин 10, при цьому необхідно її постійно перемішувати. А тепер отриманий гарячий сироп змішати зі збитим білком з цукровою пудрою.
  8. Гарячі пряники вмочити в помадку і почекати, поки вона застигне. Як тільки це відбудеться, ставте чайник і готуйтеся до чаювання, тому що дуже смачні і ароматні пряники з начинкою готові.

Приготування пряників на кефірі - відео

Смачні # Пряники на кефірі. #Gingerbread on kefir

Смачні # пряники на кефірі # gingerbread on kefir
Пропоную спекти найсмачніші # пряники на кефірі, які сподобаються всім домашнім. Приготувати # пряники зовсім нескладно. Дивіться # рецепт пряників, в якому я детально розповім і покажу весь процес приготування.
Складові:
тісто:
Кефір 250 мул
Цукор 250 г
Олія соняшникова 1,5 ст.л.
Жовток курячий 2 шт.
Сіль 0,5 ч.л.
Розпушувач 1 ст.л.
Борошно пшеничне 600 г
Кориця 1 ч.л.
Імбир мелений 0,5 ч.л.
Мускатний горіх 3 щіпки
Гвоздика мелена 1 щіпка
Згущене молоко варена 200 г
помадка:
Цукор 220 г
Вода 0,5 склянки
Курячий білок 1 шт.
Цукрова пудра 0,5 склянки
Перемішайте просіяне борошно з розпушувачем і спеціями. З'єднайте кефір, цукор, сіль, соняшникова олія, курячі жовтки. Перемішайте до розчинення цукрових крупинок. Додайте частинами борошняну суміш. Замісити м'яке тісто для # пряників. Розкачайте в пласт, що не тонкий. Виріжте кружечки. Додайте начинку і добре защіпніте. Сформуйте кульку. Запікайте 25-35 хвилин при температурі 180 градусів. Готуємо # помадку для пряників. Збийте курячий білок з цукровою пудрою. У сотейнику змішайте цукор з водою. Доведіть до кипіння і проваріть 10 хвилин. Гарячий сироп перемішайте зі збитим білком. Занурте гарячі пряники і залиште застигати. # Пряники на кефірі готові. Приємного чаювання!
Ви можете почати заробляти в Youtube на своїх відео. Підключайтеся до партнерської програми.
Вам будуть платити незалежно в якій країні ви живете.
Будь-якими способами: PayPal, Webmoney, гроші на ваш банківський рахунок і т. Д.
Просто спробуйте.
Посилання для Подання Заявки https://youpartnerwsp.com/join?95003
Адреса для комерційних пропозицій: [email protected]
Хочеш допомогти розвитку каналу?
Наші рахунки:
WebMoney:
R425091431528
Z428899097993
U428856544036

https://i.ytimg.com/vi/4HGN7TBh9Ag/sddefault.jpg

PT2M50S

https://youtu.be/4HGN7TBh9Ag

2016-04-24T09: 00: 18.000Z

Подивившись відео, ви зможете дізнатися і наочно побачити всі етапи приготування смачних і м'яких пряників на кефірі зі згущеним молоком, для приготування яких потрібні прості і доступні продукти, які є в кожному будинку.

Подача десерту і інші варіанти приготування

Готові пряники виходять не тільки дуже смачними, а й апетитними на зовнішній вигляд, завдяки помадці. Тому така випічка не потребує якомусь особливому прикрасі, доречним буде подати її в гарному посуді.

Пряники зі згущеним молоком підійдуть для будь-якого чаювання. Ще ви можете спробувати тульські пряники які також можна робити зі згущеним вареним молоком, а якщо ви не дуже любите згущене молоко, приготуйте імбирні пряники, завдяки своєму аромату, вони не залишать байдужими нікого, або медові пряники , Такі ж ароматні і дуже смачні. Ну а тим, хто просто без розуму від такої випічки, необхідно спробувати торт з пряників , Смачніше пряника може бути тільки пряник.

Сподіваюся, цей рецепт не залишить вас байдужими, і ви обов'язково спробуєте спекти такі пряники. Надсилайте свої відгуки, діліться улюбленими варіантами рецептів і залишайте коментарі.

Чи знаєте ви?
Com/join?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама