Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

БАСЕЙН - НЕ РОЗКІШ ...

Басейн - не розкіш, а нагальна потреба

Минуле літо було дуже спекотним. Настільки, що багато хто перейнявся цілком справедливим питанням: якщо в середній смузі Росії клімат починає нагадувати субтропічний, навіщо їхати на відпочинок до Туреччини або так рекламовані «курорти Краснодарського краю»? Нітрохи не гірше можна відпочити і вдома, без відриву від «виробництва», сім'ї, звичним життям і безпечної обстановки. Заважає лише одне маленьке «але» - відсутність водойми, без якого такий відпочинок навряд чи можна назвати повноцінним. Втім, якщо є попит, завжди знайдеться пропозицію.

Кожні півгодини - по басейну

Засновник французької компанії «JEAN DESJOYAUX», названої на честь його імені, Жан Дежуайо був, по всій видимості, провидцем. У всякому разі, сорок років тому він зміг передбачити, що засноване ним сімейне підприємство стане затребуваним і визнаним в Європі виробником басейнів. Хоча прототип сьогоднішніх дітищ компанії «JEAN DESJOYAUX» був побудований виключно для дітей самого Жана. І тільки коли він на власні очі переконався, що тепла вода бірюзового кольору здатна приносити радість і здоров'я, народилася думка поставити цю справу на потік.

Підраховано, що тепер «JEAN DESJOYAUX» (Дежуайо) щорічно проектує і виготовляє понад 10 тисяч (по басейну кожні тридцять хвилин) приватних і близько 1,5 тисячі громадських басейнів всіляких модифікацій і розмірів, оснащених найсучаснішими аксесуарами Підраховано, що тепер «JEAN DESJOYAUX» (Дежуайо) щорічно проектує і виготовляє понад 10 тисяч (по басейну кожні тридцять хвилин) приватних і близько 1,5 тисячі громадських басейнів всіляких модифікацій і розмірів, оснащених найсучаснішими аксесуарами. Географія замовлень компанії складає більше 80 країн світу. Порядку 95% комплектуючих деталей, матеріалів і обладнання проводиться у Франції, в передмістях Ліона, а площа виробничих цехів компанії складає більше 10 000 кв. м.

Офіційним дилером «JEAN DESJOYAUX» в Росії ось уже понад тринадцять років є компанія «Басейни Дежуайо», Офіс знаходиться в м.Москві, філії в Самарі, Уфі та інших містах. ТОВ «Басейни Дежуайо», застосовуючи самі передові технології зведення монолітних бетонних басейнів, спеціалізується в галузі будівництва і обслуговування приватних басейнів; проектування і будівництва громадських басейнів і аквапарків; реконструкції вже існуючих басейнів. Клієнти компанії можуть розраховувати на повний комплекс послуг, в який входить не тільки продаж басейну, а й його гарантійне та післягарантійне обслуговування, ремонт, а в разі необхідності - встановлення додаткового обладнання. Головний принцип роботи компанії - оперативне та якісне виконання зобов'язань перед замовниками. Фахівці компанії володіють високою кваліфікацією, постійно вдосконалюють свій професіоналізм, проходять навчання як на території Росії, так і в головному офісі компанії «JEAN DESJOYAUX» в г.Ліоне (Франція). При виробництві басейнів DESJOYAUX використовуються екологічно чисті матеріали, елементи конструкцій і обладнання, яке пройшло обов'язкову сертифікацію для реалізації на території РФ.

Морозостійкі, практичні і безпечні

Той, хто намагався побудувати басейн на своїй дачній ділянці, знає, наскільки це не простий і дорогий процес. Але і після того, як ви побудуєте жадане спорудження, вам нікуди не дітися від проблем з гідроізоляцією, морозостійкістю, якістю і температурою води, наступним впливом стоків на навколишнє середовище. Однак, якщо ви звернетеся до фахівців ТОВ «Басейни Дежуайо», ці проблеми для вас просто перестануть існувати.

Проект вашого басейну, з урахуванням всіх побажань, буде готовий протягом 2-5 днів і виконаний за допомогою спеціальних комп'ютерних програм, що дозволяє уникнути типових помилок і спроектувати басейн будь-якої форми і розміру Проект вашого басейну, з урахуванням всіх побажань, буде готовий протягом 2-5 днів і виконаний за допомогою спеціальних комп'ютерних програм, що дозволяє уникнути типових помилок і спроектувати басейн будь-якої форми і розміру. Що стосується форми, зазвичай замовники зупиняються на прямокутної - такого басейну гарантований класичний вигляд; або овальної - завдяки відсутності кутів цю споруду вдало вписується в будь-який ландшафт. Втім, виробник виконає будь-яке побажання замовника. І замовник може бути впевнений, що при будівництві басейну буде використано високоякісне та безпечне обладнання, яке виробляється на заводах Європи і перевірено роками експлуатації басейнів європейськими клієнтами компанії «JEAN DESJOYAUX». При бажанні можна самостійно (скориставшись матеріалом, обладнанням і технологіями ТОВ «Басейни Дежуайо») побудувати свій басейн - для цього буде достатньо сімейної бригади з двох-трьох чоловік, а можна доручити цю роботу спеціалізованої бригаді ТОВ «Басейни Дежуайо». Якщо ж порівняти будівництво басейну за традиційною технологією з будівництвом по методикам компанії «Басейни Дежуайо», то можна побачити, що ці «вихідці з Франції» вимагають в 2 - 2,5 рази менше бетону, в 2,5 - 3 рази менше арматури і на порядок менше загальнобудівельних робіт. За допомогою цієї технології басейни можна будувати не тільки на вулиці, але і всередині приміщень.

Конструкція ванни басейну Дежуайо - це свого роду ноу-хау: стінки являють собою касетну (зворотна сторона складається з порожнистих касет, які заливаються бетоном; залізобетонний фундамент в цьому випадку не потрібно) пластикову опалубку, яка після армування і бетонування надає басейну підвищену стійкість і міцність . Технологія «Jean Desjoyaux» дозволяє обійтися без фундаменту, так як басейни встановлюються прямо на материковий грунт. Опалубка басейну, метод виробництва якої запатентований, виготовляється з поліпропілену, а бетонна структура конструкції, посилена за рахунок ребер жорсткості, має 10-річну гарантію. До речі, такий басейн легко вбудовується в будь-який ландшафтний дизайн. Внутрішня поверхня стінок басейну не вимагає додаткової шліфовки.

Потім приходить час монтажу облицювального покриття. Цей вид робіт виконується за один день, до кінця якого басейн готовий до експлуатації. Внутрішні стінки покриваються акриловим покриттям «Лайнер ПВХ» товщиною в 1,5 мм, який одночасно є і декоративним облицюванням, і гідроізоляцією басейну (проводиться на заводах іспансько-бельгійської компанії «АЛКОР БІЙКА»). Це армоване покриття робить його надзвичайно міцним і гнучким. Завдяки йому всередині басейну відсутні стики і шви, де може накопичуватися бруд; він просякнутий спеціальним розчином, на якому не можуть жити бактерії; в разі його пошкодження (що просто неймовірно!) ремонт не вимагає особливих витрат і може виконуватися сегментарно; ви можете вибрати будь-який колір покриття. До речі, «Лайнер ПВХ» також має 10-річну гарантію.

Одним з найнебезпечніших місць басейну є його борт і майданчик навколо споруди. Тому ТОВ «Басейни Дежуайо» пропонує своїм клієнтам ідеальне рішення цієї проблеми - копінговий камінь для бортика басейну і терасний камінь для майданчика навколо басейну. Вони обидва можуть бути як натуральними, так і штучними. У будь-якому випадку ці покриття не ковзають, легко чистяться, зберігають колір і не вбирають вологу.

Вода - як сльоза Вода - як сльоза

Наступний етап - оснащення вашого басейну необхідним обладнанням. Це, в першу чергу, фільтруючі установки DESJOYAUX, які включають в себе мембранний фільтруючий елемент, прожектор для освітлення басейну, скіммер, форсунку повернення води, пульт управління з добовим таймером, кошик-дозатор для додавання хімреагентів, комплект для підключення водного пилососа, насос для рециркуляції води в басейні. Також система фільтрації може бути оснащена електронагрівачем, противотоком або теплообмінником і гидромассажним шлангом. В асортименті компанії - десятки всіляких установок для фільтрації басейнів будь-якого розміру. Основна ідея полягає в тому, що все обладнання сконцентровано усередині невеликої та естетичної на вигляд установки, яка кріпиться на борт ванни. Тому замовнику не доведеться будувати додаткові приміщення і прокладати трубопровід. Фільтруючі установки DESJOYAUX компактні, енергоефективні, а їх ступінь очищення води становить 6 мікрон! Важливо відзначити, що товщина кишкової палички становить 7 мікрон, отже, фільтр її не пропустить і вода в басейні буде кристально чистою. І ще одне порівняння: ступінь очищення традиційного пісочного фільтра становить 30 мікрон. В даний час дана технологія очищення води використовується тільки трьома структурами, серед яких Червоний Хрест (станції переливання крові), NASA (в космічних технологіях) і компанією «JEAN DESJOYAUX» - при виробництві фільтрів DESJOYAUX. Так як ступінь очищення води вкрай висока (фільтр просто стирається в пральній машині), не потрібно будівництво каналізаційної системи (що істотно підвищує надійність басейну за рахунок відсутності в ванні будь-яких отворів), а одна і та ж вода може використовуватися протягом 4 5 років. Можлива також (за вашим бажанням) очистка води за допомогою спеціальних фірмових реагентів або за допомогою пристроїв іонізації, ультрафіолетової обробки та озонації води. Їх ви також можете придбати в ТОВ «Басейни Дежуайо».

Важливо зауважити, що насосні установки легко монтується - для цього досить підвести кабель живлення і провести збірку укомплектованого блоку. Воно екологічно, у нього низький рівень шуму, воно легко обслуговується, може очищати не тільки домашні, а й спортивні басейни (очищається від 25 м3 на годину), має додаткову підсвітку.

А з придбанням «Фільтр сходи HYDRO TONIC», можна не тільки очищати з її допомогою воду в басейні, але і приймати гідропроцедури: тонізуючий і місцевий масаж! До речі, все обладнання «JEAN DESJOYAUX» може працювати як в прісній, так і в солоній воді.

За допомогою вбудованих нагрівачів і теплообмінників виробництва компанії «JEAN DESJOYAUX» можна продовжити свій купальний сезон до глибокої осені. Це навіть екзотично - ніжитися в теплій купелі, коли з дерев, кружляючи, опадає листя. Цій же меті служать і павільйони для басейнів Desjoyaux. Крім того, вони забезпечать басейну чистоту від зовнішніх забруднень, наприклад, листя або піску і стануть невід'ємною частиною ландшафту. Остання новинка компанії - спеціальні покриття для басейнів (якщо ідея з установкою павільйону не до вподоби). Покриття також захистять басейн від забруднення і збережуть необхідну температуру води, заощаджуючи гроші і час.

10 років спокою

Залишається нагадати, що гарантія на басейни Дежуайо становить 10 років! Протягом цього часу ніщо не потурбує замовника при використанні басейнів і обладнання для них. І весь цей час басейни Desjoyaux даруватимуть відмінне здоров'я, умиротворення і розслаблення. Приємного відпочинку!

ТОВ «Басейни Дежуайо»

141400, МО, м Химки,

вул. Рєпіна, д. 2/27

тел .: 8 (495) 225 3152, 710 7142

www.j-pools.ru

443011, м Самара,

Московське шосе, д. 228

тел .: 8 (846) 926 1516, 926 2249

вул. Демократична

ост. Сорокін Хутір

тел .: 8 (846) 200 0115

www.j-pools.ru

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама