Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Браслет від комарів для дітей: відгуки

  1. Принцип дії браслетів
  2. Чи ефективні подібні браслети?
  3. Чи не зашкодить дітям такий захист?
  4. Де купити, скільки коштує?

Комарі - проблема будь-якого літнього відпочинку, 2-3 кровососа можуть зіпсувати будь-яке враження від приємної прогулянки, притупити все враження літа. Найскладніше малюкам. Вони проводять у дворі велику частину вільного часу. Всього півстоліття тому з цією напастю доводилося миритися. Сьогодні люди можуть легко купити браслет від комарів для дітей та їх батьків і позбутися від проблем.

Найбільш популярні, діючі марки браслетів:

  • Bugsluck;
  • Gardex;
  • хамелеон;
  • Хоботок Єнот.

Принцип дії браслетів

Всі браслети однакового діють на дитину і дорослого, вони просякнуті натуральними або синтетичними компонентами. Ці добавки видають ненависний комахою запах. Натуральні складові - це ефірні масла, малі дози їх (3-5 крапель) створюють різкий, сильний запах. Він нешкідливий людині, але згубний комару і мошці.

Браслет для дітей від компанії Bugslock зроблений з сучасного матеріалу - фібри. Це робить його органічно нейтральним, гіпоалергенним. Основне дієвий засіб - масло цітронелли. Це натуральний ефірний компонент, масло добре стимулює, зміцнює імунітет.

Компанії Гардекс і Хамелеон придумали додати до Цітронелла екстракт м'яти і герані. Запах їх продукції більш різкий, явний. Через сильний дії не рекомендується малюкам, часто викликає алергічну реакцію. Але засіб підійде для довгих прогулянок, поїздок в жаркі країни.

Продукція компанії Хоботок Єнот - аналог Bugsluck. Браслет просочений цитронеллова маслом, матеріал напівнатуральний - харчовий силікон.

Під час покупки браслета необхідно пам'ятати прості правила користування:

  • не носити більше 6-8 годин в день;
  • знімати і прибирати в упаковку після використання;
  • не носити товари з вичерпаним терміном придатності.

Середній термін придатності більшості браслетів - тиждень, але цей показник залежить від частоти використання. Тому різниться з обіцянками виробника. Слід купувати підходящу продукцію по особистим уподобанням, що не грунтуючись тільки відгуками знайомих. Сильнішу продукцію для відпочинку або частих прогулянок, слабкі засоби для звичайного захисту.

Чи ефективні подібні браслети?

Судити про ефективність браслета непросто. Інтернет повний різноманітних точок зору, але браслет фірми Bugslock найчастіше отримує високі оцінки. Відгуки на сайтах, форумах розповідають про позитивний вплив аксесуара. Хоча деякі люди стверджують зворотне. Під звинуваченнями в марної трати грошей немає серйозних підстав. Не варто забувати - скільки людей стільки думок.

Слід пам'ятати, сучасний ринок переповнений підробленими аналогами відомих брендів. Азіатські і місцеві підробки намагаються робити максимально схожими на оригінал.

Браслет від комарів Bugslock отримує високі оцінки, але не без застережень. Більшість користувачів відзначають недовгу роботу. За твердженням виробника засіб працює 100 годин. На практиці вона менше, але незначно. Термін розрахований на середньостатистичного громадянина. Якщо споживач гуляє цілий день, то термін дії значно знизиться.

Виробник Gardex - відомий і дорогий, виробник випускає браслет з двома змінними картриджами. Це зручно любителям довгих подорожей. На практиці діє він набагато довше - до 9 тижнів.

На практиці діє він набагато довше - до 9 тижнів

Компанія Хамелеон випускає різні засоби для захисту дитини і батьків. Браслет від комарів має в комплекті склад для повторної просочення. Через це входить в препарати пролонгованої дії.

Менш відомий на ринку Хоботок єнот виготовлений з харчового силікону, просочений маслом цитронелли. Його слід використовувати тиждень: носити на зап'ясті, щиколотки, ремені.

Для повторної просочення браслетів слід придбати в аптеці масло цітронелли. Але під час заправки слід бути акуратним з дозами. Ефірними маслами легко отримати опік, треба використовувати піпетку для виділення 3-5 крапель.

Чи не зашкодить дітям такий захист?

Малюкам більше подобаються прикраси від Bugsluck. Компанія випускає приємні на дотик товари всілякої забарвлення. Беспеременний плюс цього дитячого браслета від комарів - його складу. Натуральні компоненти дозволяють використовувати аксесуар немовлятам, ризику здоров'ю не буде.

По-іншому йдуть справи у більш сильних засобів. Наприклад, на більшості дитячої продукції Гардекс і Хамелеон стоїть позначка «3+». Нерідко потрібна консультація лікаря через ризик прояву алергічних реакцій на окремі компоненти.

Перед тим як купити такий засіб грудному малюкові краще порадитися з педіатром. Перевірити реакцію легко експериментально:

  • Одягти браслет на 30-70 хвилин.
  • Якщо з'явиться висип, почервоніння або відчувся свербіж, краще знехтувати засобом. Згодом реакція пройде сама.

Згодом реакція пройде сама

Де купити, скільки коштує?

Більшість дитячих браслетів від комарів неважко купити в аптеці або спеціалізованому магазині. Особливої ​​рецепта від лікаря не потрібно. Не варто купувати товар у індивідуальних продавців в соціальних мережах. Слід перевірити сертифікати на продукцію і зберігання препаратів.

Відсутність сертифікації - сигнал підробки.

Ціни на них сильно варіюються, однак, краще розглядати кожен продукт окремо.

  • Bugslock: 120-350 рублів;
  • Хоботок Єнот: 50-80;
  • Gardex: 300-400;
  • Хамелеон: 200-300 рублів.

Від місця продажу залежить різниця в ціні. У великих містах найчастіше значно завищують.

Оригінальну ціну легко зустріти в фірмових магазинах, інтернеті. Деякі продукції продаються з додатковими аксесуарами. З підсилює ефект рідиною, змінними картриджами.

Необов'язково носити браслет на зап'ясті. У лісі надягайте на щиколотку для відлякування кліщів в траві. На відпочинку - на сумку або рюкзак. Дітей буває особливо складно змусити надіти аксесуар.

Браслети ефективно справляються зі своїм завданням: відганяють мошок, комарів тільки при грамотному використанні. Не варто залишати аксесуар на столі або в кишені. Ефірні масла легко випаровуються, вони можуть випаруватися за одну ніч. Обережно збереже продукт більше ніж на тиждень.

Чи не зашкодить дітям такий захист?
Де купити, скільки коштує?
Чи ефективні подібні браслети?
Чи не зашкодить дітям такий захист?
Де купити, скільки коштує?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама