Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Реєстрація QIWI-гаманця в Україні

У громадян пострадянських держав, до числа яких входить і України, є можливість здійснювати платіжні операції за допомогою електронної платіжної системи QIWI. У цій статті ви знайдете інформацію про те, як проводиться реєстрація QIWI гаманця в Україні. У громадян пострадянських держав, до числа яких входить і України, є можливість здійснювати платіжні операції за допомогою електронної платіжної системи QIWI

Відкрити QIWI-гаманець в Україні може будь-який громадянин, як досяг повноліття, так і неповнолітній, оскільки не потрібно вказувати паспортні дані при оформленні.

Операція буде вимагати виконання декількох простих кроків і наявності мобільного телефону - без прив'язки до номера реєстрація в цій платіжній системі неможливе.

  1. Перше, що необхідно зробити, - це перейти на офіційний сайт QIWI.com. Щоб створити QIWI-гаманець в Україні, клацніть по іконці з зображенням прапора, розташованої поруч з полем для введення номера мобільного телефону. Після цього знайдіть в списку Україну і натисніть на кнопку з назвою країни. Нижче є друга форма для телефону, для якого система не перемикає український код після вибору країни. Навпроти цієї форми є кнопка «Створити гаманець», виділена оранжевим кольором. Чи не вводячи номер, клацніть по цій команді.
  2. На сторінці, введіть номер свого телефону, а також цифри з картинки. Перш ніж активувати функцію, обов'язково ознайомтеся з умовами оферти та натисніть на галочку, щоб підтвердити свою згоду. Після цього натисніть на кнопку «Зареєструватися».
  3. Ви перейдете на сторінку підтвердження реєстрації. Введіть, а потім повторіть у відповідному полі пароль довжиною від восьми символів. Вводити його необхідно, використовуючи літери латинського алфавіту та цифри.
    Дочекайтеся, коли на вказаний вами номер телефону прийде СМС з кодом, і введіть отримані цифри в форму нижче, а потім підтвердіть дію, клацнувши відповідне команді в нижній частині екрана.
  4. Реєстрація на QIWI.ua завершена. Після проходження вищевказаних кроків ви автоматично перейдете в свій, звідки зможете здійснювати операції, доступні для користувачів електронної системи QIWI.

Ще один спосіб, як створити QIWI-гаманець в Україні, - авторизуватися за допомогою Google-аккаунта, Facebook або ВКонтакте.

  1. Щоб зробити це, клікніть по помаранчевій кнопці «Створити гаманець» на головній сторінці сайту.
  2. Ви перейдете на сторінку, де буде запропонована реєстрація у QIWI в Україні. Виберіть зі списку праворуч одну із зазначених соціальних мереж (наприклад, ВKонтакте) і клікніть по її назві.
  3. З'явиться поле для введення символів з картинки. Зверніть увагу на те, що введений пароль зникне з форми вище, тому разом з капчі його потрібно вказати вдруге.
  4. Після авторизації в соціальній мережі ВKонтакте додаток QIWI Auth запросить дозвіл для доступу до деякими даними. Виберіть команду «Дозволити».
  5. Після того як додаток отримає доступ до вашого аккаунту в соцмережі, ви перейдете на наступну сторінку, де буде форма для введення номера телефону. Заповніть дане поле і натисніть на кнопку «Продовжити».
  6. Далі ви перейдете на сторінку з формою, яка повинна потрібно ввести пароль, прив'язаний до вашого аккаунту QIWI. Введіть пароль і натисніть «Увійти».

Як бачите, процес зовсім нескладний. Виконуючи описаний вище алгоритм дій, ви здійсните вхід в свій гаманець QIWI в Україні.

Аналогічним способом можна авторизуватися в електронній платіжній системі QIWI через інші доступні соціальні мережі. Пам'ятайте, що після здійснення всіх необхідних вам операцій необхідно залишити свій особистий кабінет, натиснувши на кнопку «Вийти» в правому верхньому кутку сторінки. Аналогічним способом можна авторизуватися в електронній платіжній системі QIWI через інші доступні соціальні мережі

Як поповнити гаманець QIWI в Україні: Відео

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама