Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Jung A Creation. Купити розетки, вимикачі та механізми Jung A Creation в Києві - ПП Ковчег

  1. Кольорова гамма:
  2. а так само інші кольори рамок зі скла:
  3. синьо-сірий холодно-білий бордовий срібний чорний (Дзеркальний)
  4. Кольорова гамма:
  5. ___ алюміній сніжно білий чорний ____

Розставляючи акценти ...

Молодь приваблює своїм динамічним форматом особливо цей дизайн. Є вибір з рамок різних кольорів - благородного чорного, інтенсивного червоного (червоний оксид), елегантного сіро-блакитного або стриманого матового, які підкреслюють дух нашого часу. Як центральних плат можна застосовувати всі вироби серії A500 (білі, алюміній) і AS 500 (білий, слонова кістка) з розмірами 55х55 мм. Таким чином, Ви отримуєте можливість інсталювати вимикачі з різними функціями. Встановлені на стіні скляні рамки виробляють особливий ефект. Так як вони прилягають до поверхні стіни щільно, то через прозоре скло видно відбите світло. Вимикачі набувають абсолютно нову якість.

Вимикачі набувають абсолютно нову якість

Кольорова гамма:

Кольорова гамма:

а так само інші кольори рамок зі скла:

___   ___   ___   ___ ___ ___ ___ ___

синьо-сірий холодно-білий бордовий срібний чорний
(Дзеркальний)

A Creation в варіаціях з дюропласта:

Кольорова гамма:

____   ___ ____ ___

___ алюміній сніжно білий чорний ____

Механізми серії A Creation представляють весь спектр необхідних в сучасній будівлі електроустановочних виробів від звичайного вимикача до модуля керування метеостанцією і є єдиними для всієї лінійки виробів виробництва JUNG.

_ _   ____   ___ ____ ___

Прайс-лист на розетки-вимикачі JUNG

Повний каталог JUNG

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама