Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вимикачі і розетки Макел (Makel) - Електронні компоненти й радіодеталі в Пермі

«Макел» можна вважати з'єднанням німецької розважливості і турецької енергійності «Макел» можна вважати з'єднанням німецької розважливості і турецької енергійності. Підставою турецької компанії «Макел» вважається 1977 рік, коли вона почала випуск електротехнічної продукції. Основою нового підприємства для виробництва стало німецьке обладнання, що мав функціональні характеристики, які відповідали тим високим стандартам технології, що існували в той час у світовій практиці в області виробництва електротехнічних виробів. Надалі технологічне обладнання неодноразово піддавалося модернізації, яке мотивувалося прагненням відповідати постійно мінливими вимогами до дизайну і до певних супутнім елементів. Однак головним мотивом заміни старого обладнання на нове і постійна модернізація виробництва було прагнення керівництва компанії до щорічного нарощування показників збуту виробленої продукції. І, сьогодні, це успішно втілюється в життя.
В даний час вимикач «Макел» можна вважати найпоширенішим і затребуваним електротехнічним товаром. У всякому разі, це твердження вірне до роздрібної мережі будівельних і господарських матеріалів в більшості країн СНД. прохідний вимикач , Розетка і диммер компанією «Макел» виробляються трьома основними категоріями-колекціями: «Мімоза», «Менекші» і «Лілія».
Вироби «Лілія», крім цього, випускається в двох варіантах: «Лілія натурель» і «Лілія Star». Також існують «Накладні» і «бризкозахисний» вимикачі і розетки цієї компанії, які вважаються самостійної товарною категорією (характерною рисою такої продукції є те, що в них відсутній диммер (светорегулятор) як товарний елемент).
Кольорове різноманіття характерно категоріям «Лілія» і «Мімоза». Кожна з них включає в себе десяток різних колірних відтінків в якості товарних пропозицій. Решта товарні категорії не можуть порадувати розмаїттям кольорів. Суворої традиційної концепції в кольорі дотримуються вилка, колодка, подовжувач.
На це вплинула знаменита німецька розсудливість. Нема чого докладати зусиль у зовнішній дизайн, коли для такого виду виробів це не є основним мотивом при покупці. Співвідношення вартості, якості та асортименту, стандартизованого під найпопулярніші електротехнічні потреби, складають успіх компанії. Турецька компанія випускає подовжувач, довжина якого, в залежності від конкретної моделі, складає від 2-х до 15-ти метрів, а колодка до тих же подовжувач має від 2-х до 6-ти гнізд.
«Макел» наділений практицизмом і енергією. Завдяки цій енергії вдається втілювати прагнення фірми до створення продукції для всього світу. А практицизм робить точні рухи, як у виробництві нового електротехнічного обладнання, так і в її реалізації на світовому ринку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама