Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сачок своїми руками


Спостереження за природою: ловимо водних комах і вирощуємо пуголовків


Читати всі обговорення і залишити коментар

ну, по порядку.
1. захист стовбурів. На зиму - так, влітку дивитися на драний пластик в живому саду- звільніть.
2. Плодознімач - так. є такий, діє добре.
3. маркер з пляшки річ не надто обов'язкова (пересипати неск раз, тримати десь цю пляшку з піском), але нехай буде. Бірки з банок з гострими краями незручні. Засмічувати пластиковими ложками посадки не люблю.
4.Поле в закопану пляшку - немає. Малоефективно (ідея ця дуже стара), засмічується землею, стирчить з землі-заважає косити і ходити босоніж. Прибрала у себе ці гаджети.
5, 6 - так. Спостерігати ці парнички не дуже естетично, але вони добре захищають молоді троянди і тп.
7. осина пастка? нафіг. Дивитися на неї в обідній зоні, та ще оси витися навколо будуть ... не.
Про сумку візок сподобалося, полив з шланга з дірками дуже клопітно справа-розстеляти, струмки не туди капають, дірки землею забиваються, більше мороки.
Маркер для посадки не пробувала такий, мені простіше борозенки понаробляти. Хоча для лука-севка якщо тільки ...
Дзеркало в саду- ні.
Пензликом обробляти рослини потрібно, але дуже трудомісткий, просто дуже.
Панчохи раніше широко використовувалися, зараз не так широко, справа звички.
Шматки жерсті з гострими краями в якості етікеток- немає, звичайно. ложками пластиковими засмічувати посадки теж не люблю.
Загалом, все це відомо з радянських часів дефіциту. Частина предметів замінилася на красиві фабричні, частина можна зі сміття, але вже набридло, чесно кажучи.

21.04.2017 13:40:12

Розміри і креслення шпаківні. Як зробити шпаківню з дерева


Ігри з дітьми. Обруч, скакалка, аквапалка і мильні бульбашки: як поводяться на морозі?


Як зробити годівницю для птахів: два простих способи нагодувати пернатих


... Відмінний засіб для підтримки чистоти і прозорості води - пуголовки, які проціджують воду і харчуються водоростями, тому навесні радійте появи жаб'ячої ікри у вашому ставку. Важче позбутися від нитчастих водоростей, які рясно розмножуються, якщо в ставку накопичується багато органічних речовин від опалого листя. З цим допоможуть впоратися регулярні збори сачком всіх рослинних залишків, що впали в воду, а також посадка водних і прибережних рослин, з якими "нитчатка" не зможе конкурувати: німфеї, рогіз та ін. Чистоту води в ставку сприяють равлики. Після заповнення котловану водою обріжте краю плівки з запасом 20-30 см і злегка заглибити їх, щоб не задирались, прибийте до грунту великими цвяхами і присипте гравієм або грунтом. Навколо ставка Берегова ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

З покришки звичайно швидко і легко, але це не ставок, а калюжка :) на мій погляд. Ставок повинен бути побільше покришки, щоб і квіточки, лілії, наприклад, можна висадити і камінням - пісочком обсипати ... Ось це я розумію, ставок буде!

09.11.2014 15:01:38

Ще краще робити ставок з тракторної покришки.

27.04.2014 00:21:13

Солома, тирса, гній, бур'яни, сидерати - і поліпшення грунту.


Горщики своїми руками і асортимент садових центрів.


Нові ідеї для нового дачного сезону.


... По-різному виглядають прозорі і непрозорі пляшки. Кидаємо в воду все підряд! У воду можна кидати іграшки і виловлювати ті, які будуть плавати на поверхні однієї або двома долоньками, двома пальчиками або ситом, друшляком, сачком, палицею, ополоником. Можна зачерпнути стаканчиком, м'ячик буде плавати в ньому, а якщо ситом, то вода виллється, а іграшка залишиться на дні. Не так-то просто виловити іграшку долонькою. Спробували грати з плаваючими іграшками, тепер спробуємо з'ясувати, а чи є предмети і матеріали, які не плавають у воді. Спробуємо класти в воду предмети з різних матеріало- ...


Колись в дитинстві на сторінках журналу "Багаття" я прочитала дивовижну історію про ленінградському вченому, насилу роздобути десь яйця тропічних комах - палочніков.


Дітям потрібно їсти кашу. Чому? Чим вона корисна? З якого віку давати її маляті?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Якийсь ідіот писав статтю! До року МОЖНА НІЯКИХ спецій! Ні сіль, ні цукор, ні тим більше приправи. Також до року не можна давати каші, які містять глютен, він може спровокувати розвиток целіакії - важкої патології тонкого кишечника. До безглютенових каш відносяться - рисова, кукурудзяна і гречана. Такого розмаїття дитині цілком достатньо на першому році життя.

03.04.2016 18:49:04

Дякую за пізнавальну статтю. Я варила перші пару днів сама каші, але дитини посипало, а потім тільки на кашку Матерна і росли. Купуємо тепер через baby1care. com. Суміші теж їмо цієї марки, тому що все низько-аллергенное і дитині подобатися. Думаю, що дитячі кашки адже не для того щоб час заощаджувати, а все таки заради здоров'я малюків.

16.03.2016 14:02:04

Оформлення акваріума. Вибір і підготовка корчі для акваріума: кілька правил підготовки деревини.


... Також вони допомагають розширити орієнтування в звуках і знайомлять малюка з різноманітністю навколишнього світу. У перші місяці життя малюка відсутні цілеспрямовані дії, які починають формуватися протягом першого півріччя. Початком розвитку руху руки є схоплювання. Дитина вчиться тримати в руці предмети і захоплювати їх. Розвитку цієї функції сприяють гри з брязкальцями, тому їх вибору варто приділити особливу увагу. Вона повинна бути досить легкою, зі зручною для захоплення ручкою. Коли малюк утримує в руці іграшку, формуються і інші дії: стискання і разжимание, трясіння. Малюк вперше поз ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

ось стаття

16.07.2012 22:42:50

А є щось для дітей старше? Моєму 8 років. Я з ним намагаюся в карти ще грати, ну як грати ... просто розкладаю масті вчу, старшинство карт, якісь прості елементарні гри. Він ніяк не може запам'ятати масті. Це нормально?
В принципі давно шукаю для дитини розумні ігри та іграшки. Натрапила якось на інтернет-магазин розумних іграшок Фанзілла (www.funzilla.ru), там величезний вибір, зупинилася на доміно. наскільки це дидактична гра? Дитині сподобалося дуже! І лото теж класна, йому дуже подобається!

27.06.2012 16:14:23

... Тепер сідайте з малюком на деякій відстані від солодкої мішені і по черзі кидайте пробки в лоток. Хто потрапив в клітинку з цукеркою - той забирає її собі. Ігри у ванній Весела рибалка. Хто з малюків відмовиться побултихаться в воді? А пограти в риболовлю? І якщо у вас немає магнітної вудки з рибками, - не біда. Можна легко спорудити веселу і корисну гру своїми руками. Для цього вам знадобиться картон, олівці, ножиці, скріпки і дещо не потопаючих пляшкових пробок. Намалюйте на картоні невеликі фігурки рибок, качок, жаб, черевиків і т.п., розфарбуйте їх і виріжте. Пробки розріжте вздовж на дві половинки. Зробіть в кожній половинці невеликий проріз і вставте в неї картонну фігурку. До кожної фігурки ...


Клітка для щурів своїми руками: збірка і облаштування клітини.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ну ви просто конструктор! респект і повагу)))

22.01.2008 22:00:31

Просто приголомшливо !!!!
Ну чому я не знайшла цю статтю раніше ... Наташа, Ви просто приклад для наслідування для всіх крисомам і крисопап !!!

18.11.2006 17:44:19

Читати всі обговорення і залишити коментар

А я свого діда подарувала відеокасету з його улюбленим фільмом - "Офіцери". Я його таким ратсроганним не бачила давно. І ще я обов'язково залучаю до цього онуків: саморобна листівка, дитячий малюнок в рамочці, щоб повісити на стіну, - це найдорожче з усіх наших подарунків.

05.11.2001 12:18:03

моя подруга привітала свою 85л. маму по телевізору, результат перевершив всі очікування. Літня жінка була зворушена до сліз. Спробуйте і ви побачите щасливі очі своїх батьків.

09.06.2001 15:44:36

... а, автотрек, мототрек Радіокерована машина Фехтувальний набір Дитяча швейна машинка розвиваючі ігри ( "Склади слово", "Математичне лото") Кубики ( "Вчимося рахувати", "Азбука", "Алфавіт", "Склади слово") Фотоапарат Атрибути для сюжетно-рольових ігор ( "Учитель") Дитячі гантелі Обруч Іграшки-маріонетки Сачок Альбом для марок, листівок, календариків Ласти, водні окуляри Двоколісний велосипед Нотатки Кубик-рубик Шкільний набір Портфель, рюкзак Металофон "Ерудит" Літаюча тарілка, бумеранг Повітряний змій Дитяча боксерська груша Сп Ісок подарунків дитині в алфавітному порядку Вік Подарунок 5-6 років Азбука, алфавіт нас ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Зараз з'явився новий подарунок - іменна книга, яка робиться на замовлення. Називається "Незвичайний подарунок" Чудовий подарунок на день народження. Ось посилання: [Посилання-1] 18.05.2019 2:02:15 Гарна стаття-виручалочка, спасибі!)) Теж хочу вставити свої п'ять копійок -подборка корисних подарунків для дітей. Може комусь допоможе знайти потрібний подарунок для дитини [Посилання-1] 21.01.2019 19:45:46

У сенсі, може, у кого є шматок такого матеріалу, з якого парашути роблять? Або ще що-небудь схоже? Або хоча б скажіть, що на нього (матеріал цей) схоже? А вже зовсім мене виручите, якщо знаєте, де продається готовий сачок для лову дафній і циклопів (здається, вони так називаються ...).

Читати всі обговорення і залишити коментар

Наташ, а вам ловити або дафнії потрібні? Вони продаються.

02.09.2004 13:57:34

Ось точно кажуть - "мотлох це те, що стає необхідним на следющие день після того як викинуто" :)
Позавчора викинула шматок.
ДУЖЕ щільна тонка і гладка синтетика (парашут був 60-х рр). Штучний шовк.
Продається завжди в туристичних магазинах, в звичайних буває теж, звичайно в підкладках де-небудь.
Сачки - в зоомагазинах :). де небудь в "Аква-Лого" (Ленініскій 81 .. або 83 ... поруч з Mothercare тамтешньої, у дворах) або подібному "для крутих акваріумістів" точно-точно є.

02.09.2004 13:53:47

Синові задали намалювати що дозволяє і заборонний знак. Знак неіснуючий, т, е придумати треба самому. щоб придумати ??))

Читати всі обговорення і залишити коментар

Для мами - не їсти після шести ...

24.09.2010 22:28:44

Чи не годувати голубів. Чи не писати в басейн. Чи не лопати повітряні кулі.
Дозволяється їздити верхи. Дозволяється поливати квіти. Можна читати.

24.09.2010 21:49:05

Стало прикро звичайно капітально .. І всетаки про всяк випадок, якщо раптом ... інету то не буде, у всякому разі швидкого) Ось сподобалася мені ідея насипний клумби, але ж її не обов'язково робити подіумом або багатоярусної? Вона під березою має шанси вижити? Що класти на дно, тобто на поверхню наявного, що б береза ​​воду не тягнула ?? Шар землі, як я зрозуміла, потрібен приблизно 50см, правильно? Будуть жити на ній хости і іже з ними? За умови поливу ..? А без?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Вибачте, знову влізу: може там для лавочки місце виділити? Ось пішла подивитися що ще там в тіні мучиться і зрозуміла, що виноград декоративний дуже бадьорий. Може з ним пограти?
Ось статейка про міфи про посадках біля берези [Посилання-1]
Не всі у нас зимує, але цілком що то вибрати можна 03.06.2015 9:43:42 Ох, думаю під березою не виживе ваша клумба (як і під будь-яким іншим деревом, тінь, нестача вологи, мікроелементів) Ми з чоловіком видалили всі дерева на ділянці за допомогою відмінних хлопців [Посилання-1] Просто звалили дерева, хоча шкода (Але у нас тепер росте все: і овочі, і фрукти, і клумби! 22.05.2015 15:59:21

Дівчатка, подайте ідеї, а ще краще картинки-фотки. На свято осені в саду - дівчинки-берізки. Як з моєї красуні берізку зробити? Щоб схоже, красиво і не складно ?!

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дякую, дівчатка всім за ідеї!

12.10.2006 13:44:41

З білої тканини зшити сарафан, чорні штрихи як у берези намалювати, одягнути на зелену (білу або чорну) водолазку або блузку, на голову вінок із зелені який-небудь. Або можна волосся в кілька кісок з зеленими стрічками заплести.

12.10.2006 13:16:22

Думаємо над проибретении піщанок, але поки чула лише схвальні відгуки про них-і не пахнуть, і велів, і ручні, і мало не місяць можуть без додаткової їжі прожити (запасливі !!!) Так от і хотілося б знати, чи все тут правда і в чому, собсстно, підступ? А так же особливості змісту-розміри і оснащення клітини, їжа і т.п.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Підступ в тому, що навіть купивши пару ручних малюків, Ви будете повинні з ними дуже багато займатися, щоб вони залишалися досить ручними. Я, правда, маю справу з монгольськими піщанками, можливо великі і краще приручаються. Швидкість у них просто дивовижна, зловити який утік звіра - справжня пригода. При цьому навіть сама ручна песчанка в будь-який момент може Сбрендівшій, злякавшись чогось, і покусати. А кусаються вони дуже боляче. Але такі казуси все ж дуже рідко бувають. Між іншим, схоже злостивість - вроджена властивість, у нас якось був послід, в якому 4 з 7 дитинчат виросли Злюки приручається. До речі, "ручні", це зазвичай просто звірі, які не кусають, коли їх береш на руки. В іншому вони не люблять сидіти на руках, тому що дуже рухливі. Тобто їх можна випускати на стіл або в більшу коробку з ігровим майданчиком, їм це подобається. Але ось ласкаво тертися об вас, або балдеть, як щур, коли чешете за вушком - малоймовірно. На поклик, до речі, не особливо приходять. Якщо втечуть - повертаються до клітки, тому що потребують пиття. Люблять помийницю. Мої особливо не гризуть, коли збігають, а велика піщанка у моєї подруги прогризла диван наскрізь, поки 2 дня жила без клітки.
Все інше - правда. Запаху немає (тоько не треба пластикових полиць в клітці, або полки повинні бути як лотки, щоб тирса в них насипати, але це все одно незручно.
Оснащення клітини - чим більше вольєр, тим краще, обов'язково залізне колесо, закріплене так, щоб не гуркотіло при використанні, тому що крутять постійно. Скрип колеса забирається мастилом. Я дитячим маслом заливала. Пластмасове колесо сгризают 2 звіра за тиждень. багато поверхів - ні до чого, максимум 2 ярусу, вони нірні, не дуже люблять висоту. Добре пішла клітина з великою плстіковой трубою всередині. Їм подобається. Альтанки, невеликий, але з розумінням, що його доведеться рано чи пізно міняти - сгризут. Пластиковий сгризут набагато швидше. Драбинки, будь-які прибамбаси - на ура, але якщо вони з плстмасси, то теж сгризут.
Одинокій піщанці дуже нудно. Краще пару. плодяться помірно. Дуже цікаво спостерігати за батьківським поведінкою, найніжніші батьки. Але померлих дитинчат нещадно жеруть - дуже стежать за чистотою клітини.
Їжа - різні корми для гризунів, добре корм для щурів, кісточки від курячої ніжки зрідка, гілки від винограду, іноді огризки яблук. Фанатіють від яблучних кісточок.
Є сайти про піщанок, введіть "піщанки розведення" в Яндексі і отримаєте все :))

07.11.2004 2:39:00

ПО багатьох питань не можу відповісти, АЛЕ ...... у подруги була пара піщанок, ручними їх не назвеш, хоча в руки давалися, але постійно їх треба було міцно тримати, інакше хотіли втекти. Коли у них забиралася, то взагалі морок. Вообщем дуже вони спритні, очей за ними потрібен :-)
Хоча може це у неї такі були непосиди.

06.11.2004 13:21:557. осина пастка?
Обруч, скакалка, аквапалка і мильні бульбашки: як поводяться на морозі?
Чому?
Чим вона корисна?
З якого віку давати її маляті?
А є щось для дітей старше?
Це нормально?
Наскільки це дидактична гра?
Хто з малюків відмовиться побултихаться в воді?
А пограти в риболовлю?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама