Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чоловікові підкинули відрізану баранячу голову

Жартома: в Рубіжному чоловікові підкинули відрізану баранячу голову 2018-05-13T18: 34: 01 + 03: 00 Донбас За даними місцевих ЗМІ, постраждалий є депутатом міськради

У місті Рубіжне Луганської області чоловік підкинув пакет з відрізаною баранячої головою в машину громадського активіста. Про це повідомила глава відділу комунікації поліції Луганській області Тетяна Погукай в Facebook.

"Правопорушником виявився 35-річний місцевий житель, раніше судимий. Чоловік заробляє на життя випадковими заробітками. Поліції пояснив, що ніяких злочинних намірів не було, а підкинув пакет в багажник машини, тому що хотів пожартувати. Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності", - написала вона.

В ході розслідування поліція встановила, що затриманий напередодні підробляв, допомагаючи по господарству власнику однієї з шашличних. Саме там він і взяв відрізану голову барана. До того як підкинути її в машину, він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, бігав по вулицях Сєвєродонецька і лякав головою дівчат.

Поліція не називає ім'я і посаду потерпілого. Як уточнює " 112 Україна ", З посиланням на місцеві ЗМІ, які постраждали, якому підкинули баранячу може бути депутат Рубіжанської міськради Валерій Харчук. На сайті ради він фігурує як безпартійний, проте є членом фракції" Опозиційного блоку ".

Раніше ми писали про те, що до однією з мечетей в Ніцці невідомі підкинули голову і шкуру кабана .

Як повідомлялося, в Ставропольському краї Росії баран на смерть заколов 86-річного чоловіка .

Нагадаємо, жителі Сімферополя були шоковані витівкою місцевих, які додумалися серед білого дня у дворі будинку на очах у дітей і інших мешканців зарізати і обробити барана .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама