Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водостічні системи Grand Line

  1. Двостороння поліуретанове покриття Grand Line® 125x90

Торгова марка Grand Line має багаторічну історію в сфері виготовлення профільованих виробів. Виробництво вже майже 50 років постачає атомні електростанції і великі об'єкти в Обнінську (Калузька область) своїми металевими конструкціями.

З 1992 року завод став здійснювати комерційну діяльність, і з тих пір компанія Grand Line є лідером серед нечисленних спеціалізованих підприємств. Такий ефективний підйом виробничої та економічної складових, інвестиційні програми, нове обладнання і професіоналізм співробітників дозволили створити абсолютно нові водостічні системи Grand Line.

Виготовляються системи за високими європейськими стандартами EN612, тому завод гарантує відмінну якість кожного елемента в вироблених конструкціях. Вони успішно застосовуються при будівництві невисоких будинків і великих промислових будівель.

Вони успішно застосовуються при будівництві невисоких будинків і великих промислових будівель

Ростов-на-Дону це прохолодна зима і спекотне літо, тому водостічні системи повинні володіти надійними експлуатаційними характеристиками, щоб прослужити довго і без проблем.

Виготовляються водостоки Grand Line з гарячеоцинкованої сталі (товщина - 0,6 мм), яка з двох сторін покрита поліуретановим матеріалом Granite HDX Дана покриття витримує екстремальні перепади температури (від -50 ° С до + 120 ° С), стійко впливу ультрафіолету і різних агресивних середовищ. Крім того, Granite HDX здатне витримувати температуру при монтажі до 100С.

Особливу увагу виробник приділив простоті монтажу і красивому дизайну конструкцій. установка

водостічних систем від російського виробника настільки проста і швидка, що зайнятися монтажними роботами можуть навіть непрофесіонали.

водостічних систем від російського виробника настільки проста і швидка, що зайнятися монтажними роботами можуть навіть непрофесіонали

Водостоки від Гранд Лайн (Ростов) випускаються в двох розмірних лініях:

  1. для малоповерхових будівель - 125 × 90 мм,
  2. для великих будівель - 150 × 100 мм.

Під час вибору конструкції необхідно враховувати глибину жолоба, адже саме вона найбільш важлива для потрібного обсягу дощової води. У будь-якому випадку, вибір водостічних систем (кількість елементів, тип полімеру, розміри) залежить від кліматичних умов, площі даху і багатьох інших факторів.

Колірна гамма досить унікальна і будь-яка покрівля стане ще красивіше і цікавіше з конструкціямікрасного, шоколадного, сигнально-білого кольорів, а також з такими відтінками, як червоне вино або зелений мох.

Двостороння поліуретанове покриття Grand Line® 125x90

Двостороння поліуретанове покриття Grand Line® 125x90

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама