Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гравірування на камені

  1. Овали на пам'ятник
  2. гравірування портретів
  3. художнє оформлення
Головна

/ Гравіювання на камені

Овали на пам'ятник

Захисне покриття на камені

гравірування портретів

Покриття сухозлітним золотом

художнє оформлення

Кольорові і чорно-білі портрети на пам'ятник

В даний час підприємство ТОВ «Уральський Гравірувальний Центр» є одним з найбільших виробників ритуальних портретів і овалів на полірованої долеритових плитці. На виробництві використовуються гравірувальні верстати «Фрегат». Устаткування дозволяє гравірувати портрети максимальних розмірів.

Наша відмінність від інших компаній, наявність великих гравірувальних верстатів «Фрегат», завдяки яким ми можемо виконати портрети в повний зріст на пам'ятках, розміром два метри і більше.

Долерит (Dolerite) - це гірська порода з середньою величиною зерен між базальтом та габро, що складається істотно з плагіоклазу, піроксену і рудних мінералів. Долерит використовується, як будівельний матеріал (щебінь) і найголовніше, як виробний. У нашому виробництві він незамінний для нанесення на нього зображень будь-якої форми, розмірів і конфігурації, так як на відміну від базальту портрет на Долерит зберігається понад 100 років на відкритому повітрі. Якщо гравірування зроблена на базальті або чорному мармурі, то зображення зникає через 2-3 роки. Відмінність долерита від цих порід дрібне зерно, білий скол, висока стійкість до атмосферних впливів.
Гравірування портрета виконується на долеритових плитці, яка після врізається або приклеюється на стелу пам'ятника. Портрети і овали мають стандартні розміри з написами і без написів.
100% - е схожість портрета на Долерит з фотографією, дає можливість отримати ідеальне зображення людини.

Уральський Гравірувальний центр пропонує гравіювання портретів на гранітної плитки. Вартість на виготовлення портретів на гранітної плитки вказані в розділі "Ціни-Гравіювання портретів".
Наше підприємство виконує так само портрети і овали на плитці нестандартних розмірів за умовами замовника.

Наше підприємство виконує так само портрети і овали на плитці нестандартних розмірів за умовами замовника

Наше підприємство виконає гравіювання будь-якого зображення на камені (долерит, габро, базальт):
- ікони, картини та малюнки різних розмірів;
- написи на камені, написи на пам'ятниках з великим вибором шрифтів, всіляких
орнаментів, меморіальні дошки, обеліски, епітафії;
- рекламно-оздоблювальні роботи (золоте і срібне тиснення), вивіски, таблички, покажчики будинків, вулиць, назв організацій, логотипів;
- будівельно-оздоблювальні роботи: художні настінні панно, нанесення орнаментів і малюнків на облицювальну кам'яну плитку для стін, камінів і т.д.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама