Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно сушити білизну в квартирі

Як правильно сушити білизну в квартирі

Для мешканців багатоквартирних будинків питання сушки білизни завжди було актуальним. Якщо в квартирі немає балкона, ця проблема постає особливо гостро. Адже вологу білизну може привести до підвищення вологості повітря в приміщенні. В результаті в квартирі може з'явитися затхлий запах і навіть може розвинутися грибок. У ванній кімнаті занадто сиро, а на кухні білизна може увібрати неприємні запахи.

Для багатьох господинь балкон - ідеальне місце для сушіння білизни. Але його потрібно правильно обладнати, адже користуватися натягнутими під стелею мотузками не тільки незручно, але й небезпечно. Замість традиційних мотузок на балконі можна змонтувати настінні або стельові сушарки, В складеному вигляді вони виглядають досить естетично і не займають багато місця, а при необхідності розкладаються. Такі сушарки здатні витримати вагу до 20 кг.

Замість стаціонарної сушарки, можна скористатися розкладний. У складеному вигляді вона займає мало місця, а в розгорнутому - досить містка. При необхідності таку сушарку можна встановити і в кімнаті. Але під час сушки білизни слід забезпечити рух повітря в приміщенні. Влітку досить просто відкрити вікна навстіж, а взимку можна додатково скористатися вентилятором.

  • Полотенцесушитель і радіатори опалення

У холодну пору року багато хто використовує для сушіння випрані речей існуючі опалювальні прилади. На полотенцесушителе можна розмістити дрібні речі або шкарпетки, а на радіаторах опалення - бавовняні речі темного кольору. Сушити на радіаторах опалення білі речі та вироби з тонких тканин не рекомендується. Також не слід використовувати для сушки речей електричні обігрівачі.

  • Сушарка

Щоб вирішити проблему сушіння раз і назавжди, ви можете встановити в квартирі сушильну машину. Усередині такої машини циркулює тепле повітря, тому випрані речі сохнуть досить швидко. Якщо у вашому побуті існують проблеми з місцем для сушки білизни, спробуйте внести зміни в організацію процесу прання і зменшити кількість речей, які ви перете будинку. Зверніться до професіоналів: великі речі здавайте в хімчистку, а постільна білизна та рушники - в пральню.

До речі, ще по темі:

Як правильно сушити білизну в квартирі   Для мешканців багатоквартирних будинків питання сушки білизни завжди було актуальним

Початок опалювального сезону - пора, коли потрібно ...

Початок опалювального сезону - пора, коли потрібно

Скоро зима. Саме час навести порядок на ...

Саме час навести порядок на

Плями від кави зазвичай важко видалити. В ...

Вибрати розділ:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама