Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Багаторівневі натяжні стелі в Луганську

  1. Створення багаторівневого натяжної стелі
  2. Приклади (фото) багаторівневих натяжних стель
  3. Для замовлення багаторівневого натяжної стелі і консультацій чекаємо вас за адресою:

багаторівневі натяжні стелі не перший рік користуються підвищеним попитом у наших клієнтів. На відміну від класичної однорівневої площі, багаторівневі (дворівневі) конструкції, прямі або криволінійні, дозволяють розділити простір приміщення на кілька областей, різних по висоті.

натяжні стелі

Якщо раніше, для створення багаторівневої стелі використовувався натяжна стеля в якості верхнього рівня, а гіпсокартоннних каркас - в якості нижнього (в результаті виходила громіздка конструкція, побічно виступає "пилозбірником"), то на сьогодні всі частини багаторівневого натяжної стелі створюються з плівки ПВХ - легкого , міцного, водостійкого матеріалу, що дозволяє спроектувати і змонтувати складний багатоярусний натяжна стеля за індивідуальним замовленням в лічені дні.

Створення багаторівневого натяжної стелі

Створення багаторівневого натяжної стелі передбачає кілька етапів, а саме:

  1. Замовник визначається з формою і поєднанням кольорів верхнього і нижнього рівнів натяжної стелі. Цей етап має на меті допомогу дизайнера, якщо клієнт не визначився з вибором.
  2. Фахівці з монтажу натяжної стелі переносять на площу несучої стелі малюнок рівнів за допомогою олівців, радіусів і лекал.
  3. Безпосередньо виробництво складного прямо- або криволінійного натяжної стелі.
  4. Монтаж готової конструкції.

Приклади (фото) багаторівневих натяжних стель

Компанія "Ванільне небо" виробляє багаторівневі натяжні стелі, виконує їх установку в Луганську, Донецьку та інших містах регіону. Наші стелі порадують вас якістю, зовнішнім виглядом і демократичними цінами.

Звертаємо увагу замовників на те, що в наявності для багаторівневих натяжних стель з'явилися нові фактурні плівки і плівки з фотодруком, приклади яких можна подивитися на сторінці "Новинки" .

Для замовлення багаторівневого натяжної стелі і консультацій чекаємо вас за адресою:

Луганськ, вул Луганськ, вул. Оборонна, 2-В (між ТЦ Росія і рестораном "Перник")

Замовляйте завмер і установку за телефонами:

Виклик замірника по Луганську - безкоштовно!

Також, замовити багаторівневий стелю можна тут або тут .

Ми працюємо з підприємствами-партнерами і приватними замовниками в містах регіону: Алчевську, Антрациті, Брянці, Кіровському, Краснодоні, Красному Лучі, Перевальську, Первомайську, Ровеньках, Свердловську, Стаханові.

Крім того, ми працюємо в Донецьку і містах Горлівка, Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Зугрес, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Ясинувата.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама