Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ціни на обробку балкона і лоджії. пластиковими панелями

У таблиці представлена ​​різноманітна внутрішня обробка балконів і лоджій ціна в Москві на роботи вказана на сайті. У верхній частині знаходиться так звана повна обробка, що включає в себе обробку з внутрішньої сторони всіх стін і підлоги. Ціна обробки балкона під ключ включає доставку, матеріал і монтаж. Оздоблення балкона всередині залежить від площі або розмірів і розбита на такі складові як:

  • Парапет або фартух - це простір знаходяться під рамами скління. Найчастіше замовляють послуга, якщо робиться часткова внутрішнє оздоблення балкону .
  • Пол - збирається з статевої шліфованої дошки після вирівнювання поверхні лагами. Або фанери великої товщини, на таку підлогу можна постелити ламінат різного відтінку.
  • Стеля - рекомендується обробляти білими панелями для більшої світловіддачі, навіть при обробці стін всередині балкона дерев'яною вагонкою або кольоровими панелями.
  • Стіна будинку - де знаходиться ваша балконні двері, ставиться поріг. Встановлюється пластикове підвіконня на вікно, робиться обробка стіни і укосів вікна. Ці роботи робляться всередині балкона, а не з боку квартири.

Стіну будинку часом не роблять з метою знизити вартість обробки балкона Стіну будинку часом не роблять з метою знизити вартість обробки балкона. Але якщо вам необхідна обробка балконів і лоджій під ключ ціни на цю послугу недорогі. Якщо вас цікавить часткова внутрішнє оздоблення балкону ціна на цю послугу представлена ​​в нижній частині таблиці.

Так само в таблиці представлена ​​обробка лоджії ціна на яку вказана з урахуванням вартості всіх робіт. Досить часта послуга з внутрішнього оздоблення балкона в будівлі типу хрущовка має невисоку вартість робіт. Ця послуга разом з склінням пропонується нашою компанією з хорошою знижкою. При цьому на обробку та скління балкона ціна буде значно нижче. Монтажники нашої компанії виконують таку роботу надзвичайно професійно, так як більше третини замовлень припадає на цей тип житла.

Матеріал, що використовується безпосередньо впливає на ціну внутрішньої обробки. Ми використовуємо весь спектр від пластикової та дерев'яної вагонки до, кольорових панелей. У розділі «опис» ви дізнаєтеся детальну інформацію про види внутрішньої обробки поданих на фото. А консультант заміряє пояснить все кращі якості обраного виду обробки.

Ми оперативно відповімо на ваші запитання про вартість обробки балкона. Заміряє приїде до вас у зручний для вас час навіть увечері або у вихідний день. А монтажники якісно і в строк виконають роботу. Наш телефон 8- (495) -763-63-74.

Вартість: 20000 руб to 40000 руб

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама