Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення дверей: варіанти обшивки міжкімнатних та вхідних конструкцій

  1. Оформляємо гідний вхід
  2. Основні інструменти та матеріали
  3. Тонкощі облаштування дверного полотна суцільним листом
  4. облицювання ламінатом
  5. Монтуємо укоси і облаштовуємо тамбур
  6. Облаштування міжкімнатних дверей
  7. Підготовча обробка і фарбування як один з найпростіших варіантів
  8. нанесення патини
  9. Вантажний декор
  10. Висновок
Vadim

11017 0

Оформляємо гідний вхід

Ми живемо в такий час, коли металеві вхідні двері встановлюється в переважній більшості будинків, квартир і офісів. Вироби з дерева, безумовно, гарні, але в порівнянні з металом, в цьому секторі дерево явно програє. Тому далі мова піде саме про обробку металевих вхідних дверей.

Однотонна обробка дверного полотна і укосів.

Основні інструменти та матеріали

Робота з дверима, не має значення, вхідний або міжкімнатних вимагає наявності хоча б мінімального набору інструментів. Не лякайтеся, будь-яких верстатів або сильно дорогого інструменту не знадобиться:

  • Коль ми збираємося облаштовувати простір навколо вхідних дверей, то без хорошої електродрилі, а краще перфоратора, нам точно не обійтися;
  • В ідеалі бажано обзавестися шуруповертом, але якщо його немає, то підійде набір викруток;

Орієнтовний набір інструменту.

  • Ще знадобляться дві ножівки, по металу і по дереву. Хоча краще мати електролобзик або торцювальні пилку;
  • Такі обов'язкові речі як рулетка, рівень, кутник, ніж, олівець та інше повинні бути в наборі кожного домашнього майстра;
  • Добре якщо ви купили вже утеплену конструкцію, в іншому випадку вам доведеться брати ще і утеплювач. Скільки я стикався, найкраще для металевих дверей підходить пінопласт ПСБ-С25, товщину листа зараз легко підібрати по товщині конструкції, але зазвичай це 40 мм;

Деякі дрібні майстерні закладають в дверне полотно скловату, а беруть гроші як за повноцінне утеплення. Вам використовувати будь-яку вату я категорично не рекомендую, через рік вона сяде і толку від такого утеплення не буде. Пінопласт це оптимальний варіант, не дорого і сердито.

Утеплення полотна мінеральною ватою.

  • Ще знадобиться монтажна піна, силіконовий герметик і універсальний клей «Рідкі цвяхи». Весь цей набір краще брати в тубах під будівельний пістолет, природно, необхідний і сам пістолет;
  • Саморізи по дереву, по металу, дюбеля «Швидкий монтаж», а також металеві або пластикові стартові профілі і інша супутня фурнітура, вибираються в залежності від виду облицювання за місцем.

Тонкощі облаштування дверного полотна суцільним листом

Почнемо з того, яка обробка вхідних дверей дешевше. Такі варіанти обробки входу як фарбування ми не беремо до уваги. Там все просто - купив фарбу, пензлі і пофарбував. З того, що зараз можна вільно купити на ринку залишаються 2 варіанти:

  1. водостійка фанера ;
  2. ламінат.

Оздоблення полотна під дерево різних порід.

Якщо не брати елітний сектор, то ціна цих матеріалів приблизно однакова. Різниця в іншому:

  • Лист водостійкою фанери монтувати швидше і легше;
  • Ламінат виглядає на порядок краще. Є ще ламіновані дверні накладки з МДФ, але вони вийдуть дорожче.

Запам'ятайте черговість роботи - обробка після установки вхідних дверей. Тобто лутка повинна бути капітально і остаточно закріплена, а саме полотно вільно відкриватися і закриватися. Ще бажано щоб замки і вічко вже були врізані.

Зварений косяк входу з двотаврової балки.

Спочатку поговоримо про те, як виконується внутрішня обробка вхідних дверей водостійкою фанерою. Облицьовувати такий фанерою зовнішню сторону немає сенсу, в даному випадку її простіше пофарбувати.

Щоб не повертатися до цього питання, спочатку поговоримо про утеплення, адже за великим рахунком облицювання можна і поміняти, а утеплення залишиться колишнім.

Влаштована металеві двері гранично просто: зварений каркас з профільованої труби або куточка, на фасад якого приварений суцільний лист металу товщиною від 2 мм. Що стосується косяків вхідних дверей, то вони часто зварюються з потужного куточка з розміром крила від 50 мм.

Укріплена конструкція з ребрами жорсткості.

З готової конструкції потрібно познімати всю фурнітуру. Тобто дверне вічко, ручки і накладки на замки. При цьому сам виразний замок демонтувати не обов'язково, він нам заважати не буде.

Металева конструкція на основі профільованої труби.

Припустимо, ми маємо справу з каркасом з профільованої труби перетином 40х40 мм. Тоді нам і пінопласт слід купувати товщиною 40 мм. Якісна конструкція це не просто рама, всередині повинні бути ребра жорсткості, між якими ми і будемо закладати утеплювач.

Найзручніше пінопласт клеїти за допомогою монтажної піни, вони прекрасно «дружать» і тримається все міцно. Для цього потрібно нанести піну по периметру і по центру осередки.

Нанесення піни на основу.

Пінопласт потрібно нарізати на кілька міліметрів більше того осередку, для якої він призначений, тому як лист повинен входити максимально щільно. Якщо з якихось причин залишилися зазори, це не страшно, але потім їх потрібно буде також заповнити піною.

Приклеюємо пінопласт на піну.

Після того, як внутрішня порожнину конструкції заповнена пінопластом і запінили там де потрібно, всю вилізши піну слід зрізати, після чого приступаємо до монтажу напрямних П-подібних профілів.

П-подібний стартовий профіль для монтажу на каркас.

В даному випадку профілі будуть використовуватися металеві. Кріпляться ці напрямні по периметру каркаса з профільованої труби на саморізи по металу.

Товщина цих профілів повинна бути на 2 - 3 мм більше, ніж товщина обраного вами листа водостійкою фанери. Це пов'язано з тим, що крім самої фанери, потрібно залишити ще місце під капелюшки саморезов якими буде кріпитися профіль.

П-подібний профіль на каркасі.

Але тут є один нюанс. Направляючі потрібно кріпити не по всьому периметру, а тільки з трьох сторін, з боків і знизу. Сенс в тому, щоб потім засунути в ці профілі нашу фанеру, як в пенал. Для того щоб прикрити верхню кромку дверного полотна ми просто вирізаємо профіль і відставляємо його в сторону.

Планка для приклеювання зверху.

Купити лист водостійкої фанери чітко під дверне полотно у вас навряд чи вийде, тому будемо вирізати його електролобзиком за потрібними розмірами з стандартного аркуша, це приблизно 2,5х1,5м.

Брати звичайну фанеру «ФК» я вам не раджу, вона хоч і дешевше, але боїться вологи і з часом може почати відшаровуватися. Але якщо з яких-небудь причин ви прийміть таке рішення, то спочатку лист один раз покрийте шаром яхтного лаку повністю, з двох сторін. Це зміцнить верхній шар. Після чого лицьову сторону потрібно буде ще пару раз розкрити лаком.

Вирізаний за розмірами лист фанери потрібно буде акуратно заправити в наш своєрідний пенал. Я б не радив вам займатися цим поодинці. Якщо десь лист перекосить, то тонкий профіль може пошкодитися.

Заправляємо вирізаний лист водостійкої фанери в пази.

Після того як наш лист водостійкої фанери заправлений, потрібно буде взяти вирізану раніше верхню кромку з П-образного профілю і просто приклеїти її. Не переживайте, триматися вона буде міцно, адже, по суті, їй діватися нікуди. Зате, якщо ви захочете з яких-небудь причин замінити облицювання, ви зможете це зробити без особливих зусиль.

Приклеюємо верхню кромку на клей.

Водостійка фанера виглядає цілком пристойно, але якщо цей вид вас не влаштує, то поверх неї можна встановити який-небудь тонкий лист з декоративною обробкою. Тільки тоді або фанеру потрібно брати трохи тонший, або профілі повинні бути трохи ширше. Як варіант можна використовувати лист МДФ товщиною 6 мм.

Відео обробки водостійкою фанерою.

облицювання ламінатом

Звичайно, спочатку ламінат це підлогове покриття, але як виявилося обробка вхідних дверей зсередини ламінатом виглядає відмінно і обходиться відносно недорого. Плюс ніхто вам не заважає цим же матеріалом облицювати тамбур вхідних дверей і укоси, але про це я розповім в окремому розділі, а поки обробляємо саме дверне полотно.

Планки ламінату колір венге.

Підлоговий ламінат буває різної якості, чим вищий клас, тим міцніше покриття і краще зносостійкість. Але в нашому випадку можна брати самий звичайний ламінат №31. Платити більше немає сенсу, адже це не пів, а на вигляд вони всі однакові.

Для того щоб змонтувати на вертикальній поверхні планки ламінату, нам потрібна буде дерев'яні лати. Кріпиться така обрешетка зсередини до каркаса і ребер жорсткості дверного полотна на саморізи.

Коль ми спочатку домовилися, що каркас нашої металевої конструкції зварений з профільованої труби 40х40 мм, значить і дерев'яні бруски нам потрібні 30х40 мм або 20х40 мм. Тонше брати не раджу, можуть розколотися при монтажі.

Горизонтальний варіант обробки двері ламінатом

Але спочатку потрібно буде визначитися з тим, як буде укладатися ламінат, вертикально або горизонтально. Залежно від цього несучі дерев'яні бруски встановлюються перпендикулярно напрямку укладання лицьових планок.

У переважній більшості ламінат декорується під дерево і напрямок волокон прийнято орієнтувати вертикально. Але планки підлогового ламінату короткі і вам при вертикальному монтажі доведеться з'єднувати кілька планок в торець. Я не скажу, що це складніше, просто часу піде більше.

При стандартній висоті двері 2000 мм планки доведеться зрощувати

Горизонтальний монтаж простіше, тут потрібно буде нарізати планки по ширині двері і далі з'єднати їх в суцільне полотно. Довжина планок підлогового ламінату зазвичай трохи більше метра, а ширина стандартного дверного полотна 90 см.

Не настільки важливо, з якого боку ви будете починати монтаж, головне не забудьте залишити зазор близько 2 - 3 мм між нашим складальним ламінованим листом і кромкою укосів.

Як відомо, ламінат з'єднується за принципом шип / паз, так ось зі стартової планки потрібно буде зрізати шип. Сама планка на дерев'яній обрешітці фіксується біля обрізаної кромки дрібними саморізами в підтане. Капелюшки цих саморізів потім прикриються декоративною накладкою.

Паз на підлоговому ламинате зроблений з невеликим майданчиком по основі, ось в цю площадку ми і будемо фіксувати планку. Особисто я міцніла ламінат за допомогою степлера, але якщо його немає, то можна використовувати маленькі гвоздики 20 мм.

Коли зафіксована стартова планка, шип наступної планки вставляється в паз попередньої і точно також кріпиться з протилежного боку до дерев'яної обрешітки. Закінчується облицювання кріпленням по периметру Г-образного декоративного профілю.

Нанесення клею на планку ламінату.

Якщо вас не влаштовує зовнішній вигляд лицьової сторони входу, то рівний металевий лист також нескладно облицювати ламінатом. Тільки в цьому випадку планки потрібно монтувати нема на дерев'яну обрешітку, а приклеювати по всій площі.

Принцип стикування ламінату на поверхні.

Складальної лист клеїться чітко по крайках дверей. Після чого на торець приклеюється П-подібний або Г-подібний пластиковий профіль під колір ламінату. Причому цей профіль захоплює як сам ламінат, так і металевий дверний лист на який він приклеюється.

Монтуємо укоси і облаштовуємо тамбур

Як правило, в міських квартирах нові металеві двері монтуються прямо на зовнішню частину отвору, в результаті у господарів виходить невеликий тамбур близько 30 см між старими і новими дверима. Деякі майстри цю частину конструкції називають порталом.

Демонтувати старі двері після установки нової я вам не раджу. У квадратурі ви не виграєте практично ніяк, але зате цей портал буде затримувати холодне повітря взимку.

Тамбур між дверима

Ось обробкою цього порталу вхідних дверей ми далі і займемося. В даному випадку оштукатурювання буде не найкращим рішенням. Це довго і брудно, плюс не кожен з такою роботою впорається.

Особисто я віддаю перевагу обробляти тамбур вхідних дверей тим же покриттям ламінатом. По-перше, ламінат підходить для облицювання тамбура як вузького, так і широкого дверного отвору. А по-друге, впоратися з цим зможе будь-який початківець майстер, в цілому на це піде максимум 1 день.

Перед тим як обробити отвір, не потрібно знімати ні старі, ні нові двері з петель.

За один день можна облагородити дверний проріз

Починається робота з порога. Поріг вхідних дверей це, мабуть, самий відповідальний сектор. Найчастіше зазор між підлогою будинку і підлогою нашого майбутнього порталу дорівнює товщині косяка конструкції, це близько 50 мм.

Підлоговий ламінат штука витривала, але знизу повинна бути міцна основа. Деякі садять покриття просто на монтажну піну і невеликі підпори. Але піна не розрахована на постійне механічний вплив і згодом такі пороги просідають і покриття тріскається.

Дверне отвір до і після обробки ламінатом

Щоб у вас не сталося такої неприємності, потрібно встановити обрешітку з декількох дерев'яних планок. Я зазвичай ставлю бруски перпендикулярно одвірка через кожні 100 - 150 мм. Буває бруски потрібно підрівняти, щоб вони встали в одну площину, але зате ламінат вже точно не просяде.

Кріпити бруски на дюбеля «Швидкий монтаж» не варто, їм і так нікуди діватися. Плюс перед безпосередньою установкою ламінату простір навколо брусків заливається монтажною піною, вона буде виступати в ролі клею.

Планки порога і перекриття монтуємо паралельно одвірка. Ширини однієї планки часто не вистачає, тому вам доведеться підрізати по довжині ще одну планку.

Монтажні майданчики по краях ламінату потрібно зрізати електролобзиком, так як вони будуть заважати. Лобзик при підрізуванні монтажного майданчика ставиться під кутом, щоб не зачепити лицьову поверхню планки.

Підрізаємо монтажний майданчик електролобзиком.

Якщо нижній зазор між полотном і косяком старих дверей дозволяє, то планки ламінату можна завести під полотно. При цьому потрібно буде вирізати з боків пази під бічні виступи косяка.

Вирізаємо пази під бічні виступи косяка старих дверей

Тепер сполучаєте планки в єдину площину, задуває піною зазори між дерев'яними брусками обрешітки і встановлюєте ламінат. Щоб піна при розширенні не виказуючи наш поріг вгору, на нього потрібно поставити якийсь вантаж. На останньому етапі прикручуємо по краю алюмінієвий поріжок.

Прикручуємо по краю алюмінієвий поріжок.

Переходимо до облаштування перекриття тамбура. Решетування тут вже не потрібна, тому що ніякого тиску на облицювання не буде. Ламіновану складальну панель ми будемо клеїти на монтажну піну.

Але перед роботою потрібно буде підготувати підпірки. Робляться вони з обрізків ламинита. На невелику смужку клеїться двосторонній скотч, після чого ця смужка нарізається електролобзиком на «п'ятаки» по 2 - 3 см.

Виготовляємо підпірки.

Ці п'ятаки будуть виконувати роль тимчасових підпірок. Просто знімаєте захисний шар з скотча і приклеюєте підпірку на одвірок по розмітці. Щоб утримати верхню панель, досить опереть її на 3 точки з кожного боку.

Приклеюємо піною верхню панель.

Спочатку приклеюємо 3 підпірки до верхньої балці зовнішньої конструкції. Після цього вставляємо в отвір верхній майданчик, остуди піну, притискаємо до основи і фіксуємо панель такими ж підпорами на сусідньому косяку.

Тимчасова монтажна підпора на одвірку.

Низ і верх у нас зроблені, далі переходимо до облаштування бічних сторін тамбура. В принципі, все робиться аналогічно. Після ретельного обміру нарізаємо сегменти ламінату і з'єднуємо їх в єдину панель.

Клеїмо на бічні сторони косяка монтажні підпори.

Бічна панель, яка утримується підпорами.

Решетування під бічні панелі також не потрібна. Тому встановлюємо по периметру косяка монтажні підпори, накладаємо всередину монтажну піну і, приклавши з'єднану панель до стіни, фіксуємо її монтажними підпорами із зворотного боку, 5 - 7 підпірок на кожен косяк.

Щоб піна краще взялася, основу слід скропити водою.

Шпаклівка щілин по периметру косяка зовні.

Часто після установки металевої конструкції зовні по периметру косяка залишаються неприємні щілини, заповнені піною, їх природно потрібно буде закрити.

Я використовую будь-яку фінішну шпаклівку. Після її розведення всі ці щілини замазують шпателем, а надлишки витираються вологою ганчіркою. На все йде не більше 10 - 15 хвилин.

Герметизація швів між площинами.

Тепер нам залишається тільки загерметизувати шви на стиках площин в тамбурі. Для цього зазвичай використовується прозорий силіконовий герметик. Після заповнення шва, герметик потрібно вирівняти гумовим шпателем або просто пальцем, інакше буде некрасиво.

Відео монтажу укосів вхідних дверей.

Облаштування міжкімнатних дверей

Оздоблення міжкімнатних дверей заняття творче і, на мій погляд, не така складна.

Оздоблення порога в балконному блоці.

  • По-перше, в пріміщенні НЕ нужно обробляті пороги, тому что їх найчастіше немає. Віняток ставити хіба что поріг балконних дверей. Альо там зазвічай встановлюється цілісній пластиковий балкон блок и про будь-якої додаткової ОБРОБКИ мова Взагалі НЕ идет;
  • Кроме того косяки міжкімнатніх дверей, точніше прікрівають їх лиштви часто ма ють Досить скромні розміри и годині на їх обробка уходит в рази менше, чем на тамбур вхідних дверей;
  • А головне, монолітна або филенчатая міжкімнатні двері набагато легше, чем вхідні, а значить, и працювати з нею простіше. Особливо якщо врахувати, що на вході у нас встановлена ​​металева конструкція.

Найпростіший скребок для зняття фарби.

Як правило, питання, чим обробити міжкімнатні двері цікавить людей затіяли косметичний ремонт і не збираються вкладати на даному етапі серйозні кошти в повну заміну всіх важливих вузлів будинку. Тому і я буду орієнтуватися на бюджетні варіанти обробки.

Підготовча обробка і фарбування як один з найпростіших варіантів

Краще реанімувати дерев'яні полотна і косяки міжкімнатних дверей. Справа в тому, що є ще пустотілі коробки, де каркас з дерев'яних рейок обшивається в кращому випадку фанерою або МДФ, а найчастіше взагалі ДВП листами.

Тут дешевше купити нові двері, ніж обробляти дорогими матеріалами стару коробку. Такі вироби вважаються одноразовими.

Для тих, хто не в курсі, филенчатая двері це полотно з декоративними квадратними і прямокутними вставками або накладками, як правило, це збірна конструкція. Нам вона цікава з того боку, що декорування цих острівців виглядає набагато ефектніше, ніж обробка рівного полотна.

Филенчатая конструкція в розрізі.

Будемо відштовхуватися від цього, що ми маємо справу з дерев'яним полотном, облицювання якого знаходиться в жалюгідному стані. В ідеалі початківцю майстру краще зняти полотно з петель і укласти його на який-небудь поміст, дчтоби легше було працювати.

Лиштви також бажано зняти. У вас повинен залишитися тільки голий косяк міжкімнатних дверей. Адже досвіду в цій справі у вас, швидше за все, немає, а значить, велика ймовірність пошкодження стіни. Та й лінію примикання наличників до стін буде декорувати проблематично.

Звичайно, є варіант обклеїти все навколо малярським скотчем, але він не дає стовідсоткового захисту. Ним користуються або професіонали, впевнені в своїх силах, або домогосподарки які не в змозі розібрати дверну конструкцію, а зробити все красиво хочеться.

Шліфування поверхні наждаком.

Насамперед потрібно зняти стару фарбу. Терти наждаком, навіть великим, доведеться дуже довго. Тому я для цих цілей використовую металевий скребок зі змінними лезами, плюс розігріваю поверхню феном.

На ринку цей інструмент коштує не дорого. А наждак стане в нагоді для зачистки проблемних, фігурних елементів.

Зняття фарби з одночасним розігріванням.

Коли фарба знята, деревину потрібно відшліфувати до ідеально рівного стану. Тому як скребок буде залишати на полотні борозни.

Після цього, всі тріщини, відколи й інші серйозні дефекти на дереві слід закрити. Раніше для таких цілей використовувалася суміш меблевого лаку з дрібною тирсою, зараз простіше купити спеціальну мастику для деревини, причому колір замазки можна підібрати під будь-яку породу дерева. Коли замазка висохне, це місце знову шліфується.

Нанесення фарби в 2 шари.

Тепер наносимо перший шар лаку або фарби і залишаємо сохнути. Після того як покриття висохне, його потрібно буде ще раз злегка зашкурить дрібним наждаком. Сильно важливо знати міру, досить пару раз провести шкіркою. Це необхідно для зняття ворсу.

В принципі все, далі можете наносити наступні шари покриття. При суцільному фарбуванні досить ще 1 раз фарбувати полотно. А якщо ви лакіруете свої двері, то для досягнення хорошого результату може знадобитися до 5 - 7 нанесень. Майте на увазі, кожен наступний шар наноситься після сушіння попереднього.

нанесення патини

Патинування це один із способів виділити рельєф. Якщо пограти з квітами, то таким чином можна домогтися ефекту старіння. Для прикладу ми візьмемо чисто білу забарвлену двері і фрагментами нанесемо патину.

  • В якості вихідного матеріалу береться сіро-фіолетова акрилова фарба і в неї додається трохи коричневого кольору. Склад повинен бути рідким, тому потрібно злегка розбавити його водою;

Розводимо суміш акрилових фарб водою.

  • Наносити цю рідку суміш ми будемо за допомогою звичайної кисті, по контуру фільонок, в поглиблення. Щоб виділити декоративні вставки і зробити їх більш контрастними;

Профарбовуємо фільонку по периметру.

  • Після того як фарба висохне ми беремо дрібнозернистий наждак і акуратно обробляємо забарвлену поверхню. Таким чином, проявиться текстура і поверхня стане більш виразною;

Обробка пофарбованої поверхні дрібнозернистим наждаком

  • Далі нам потрібно закріпити результат. Для цього буде використаний матовий акриловий лак в аерозольному балончику, з ним працювати легше. Рівномірно розпилюємо лак, по всій поверхні тримаючи балончик на відстані 25 - 30 см;

Обробка поверхні акриловим лаком.

  • Сенс патинування в тому, що на світлу основу, наноситься темний фон і після цього будь-яким чином проявляється. Ми в даному випадку використовували наждак, але бувають варіанти, коли зачистка робиться за допомогою спеціальних змивів. Хоча без досвіду за такі речі я братися не раджу.

Патина для акцентування декору.

Відео з нанесення патини.

Вантажний декор

Вінтаж вважається досить витонченим і вишуканим стилем. Принадність його в тому, що панно можна оформити відповідно до смаків і колірними уподобаннями господарів. Це буде дійсно ексклюзивний варіант, «заточений» під конкретну людину.

Вантажні ромашки на фільонки.

  • Починаємо все як завжди: знімаємо полотно, готуємо, шліфуємо і фарбуємо. Але в даному випадку нам потрібен легкий наліт старовини. Тому, після того як акрилова фарба висохне, поверхню зачищається великим наждаком;
  • Для декору нам заздалегідь потрібно буде заготовити якісь картинки на папері. Найчастіше використовуються старі газети, журнали, нотні зошити та інше;
  • Далі оброблювана поверхня покривається шаром клею ПВА і на неї хаотично приклеюються наші картинки. Картинки повинні лягти без зморшок. Розгладжувати їх можна поролоновим валиком або руками;
  • Коли все висохне, полотно потрібно буде пару раз покрити прозорим акриловим або меблевим лаком.

Цільне панно на все полотно.

Як ви мабуть вже зрозуміли, вся «фішка» в тому, що картинки можна підібрати будь-які :.

  • Під романтичну старовину підуть газети;
  • Для яскравого, кричущого дизайну можна використовувати яскраві квіти;
  • У дитячій оформити двері в мультяшному стилі . Причому не обов'язково обклеювати все полотно, можна декорувати, тільки острівці фільонок.

Середземноморський пейзаж.

Висновок

Упевнений, що після прочитання статті ви самі зможете облагородити свої дверні конструкції. Головне поставити собі за мету і рішення знайдеться. На фото і відео в цій статті зібрані матеріали на тему обробки дверей.

Наклейка на дверному полотні.

Если ви хочете Висловіть подяку, Додати уточнення або заперечення, Щось запитати у автора - додали коментар або скажіть спасибі!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама