Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Внутрішнє оздоблення цегляного будинку: доступні матеріали

  1. вирівнювання стін
  2. Оздоблення цегляного будинку всередині гіпсокартоном

Після зведення цегляного будинку і покрівлі, починається наступний етап будівництва - внутрішнє облаштування приміщення. Це дуже тривалий етап робіт, від якості проведення якого буде прямо залежати те, які експлуатаційні характеристики придбають внутрішні приміщення новобудови.

Це дуже тривалий етап робіт, від якості проведення якого буде прямо залежати те, які експлуатаційні характеристики придбають внутрішні приміщення новобудови

Найчастіше трапляється так, що внутрішні оздоблювальні роботи проводяться з порушенням технологій будівництва. Зрозуміло, що від цього ваше житло не зруйнується, але жити в ньому буде зовсім некомфортно.

Перегородки будуть відволожуватися, з'явиться цвіль, тепло стане йти. У зв'язку з цим розглянемо, які роботи повинні проводитися при внутрішній обробці цегляного будинку.

вирівнювання стін

Перший етап обробки поверхонь передбачає їх вирівнювання і приховування дефектів, які утворилися в ході будівництва. Вад може бути багато, так як цегляну кладку неможливо покласти ідеально.

Завжди утворюється різниця відстаней між різними рядами кладки. Тому для вирівнювання стін на них накладається чорновий шар штукатурки , В основі якої використовується цементно-піщана суміш і це є найдешевшим рішенням по вирівнюванню поверхонь.

Тому для вирівнювання стін на них накладається чорновий шар   штукатурки   , В основі якої використовується цементно-піщана суміш і це є найдешевшим рішенням по вирівнюванню поверхонь

Після нанесення чорнового шару, наноситься фінішний шар штукатурки. Тут використовується вже дещо інша суміш, яка повинна володіти кращу адгезію, так як на цей обробний шар надалі ляже:

  • фарба;
  • шпалери;
  • будь-який інший оздоблювальний матеріал.

Варто зауважити, що за допомогою штукатурки далеко не завжди, виходить вирівняти стіни так, що вони утворюють ідеально рівну поверхню.

Відео: як самому обштукатурити стіни цементним розчином.

Оздоблення цегляного будинку всередині гіпсокартоном

Іноді має сенс, при внутрішній обробці цегляного будинку, обшити стіни гіпсокартоном .

За рахунок накладення на поверхню ГКЛ ви вирішуєте кілька завдань. Крім вирівнювання, ще можна «заховати» за матеріал лінії комунікацій, до того ж, їх можна прокласти так, що в разі необхідності, до них легко дістатися. Для цього потрібно зробити панелі знімними і це більш оптимальне рішення, ніж прокладка ліній комунікацій прямо в стінах будівлі.

Наприклад, уявіть ситуацію, у вас згоріла електропроводка. Тоді доведеться проводити штробление і після цього, ремонт. До того ж, на листи гіпсокартону лягає будь обробний матеріал, наприклад:

  • фарба;
  • шпалери;
  • декоративна штукатурка і т.д.

Відео: вирівнювання стін гіпсокартоном.

Також, в деяких випадках при внутрішній обробці цегляного будинку буде не зайвим подбати про монтаж теплоізоляційного матеріалу. Це в рази збільшить експлуатаційні характеристики житлового приміщення.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама