Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Одяг для годуючих мам

  1. Бюстгальтери для годуючих мам
  2. Одяг для годуючих мам

загрузка ...

В даний час годують мами можуть собі дозволити вести активний спосіб життя, і в цьому їм допомагає одяг, яка створюється спеціально для них В даний час годують мами можуть собі дозволити вести активний спосіб життя, і в цьому їм допомагає одяг, яка створюється спеціально для них. Одяг для годуючих мам забезпечує зручність мами і малюка, і дозволяє годувати грудьми навіть в громадських місцях без залучення зайвої уваги.

Зараз існує безліч виробників такого одягу, тому можна вибрати речі на будь-який смак і за цілком доступною ціною. Обов'язково необхідно звертати увагу на якість, виробника, склад тканини і багато інших аспектів. Зовні одяг для годуючих мам практично нічим не відрізняється від звичайної. Виняток становлять спеціальні кишеньки і заслінки, які створені для полегшення процесу годування.

За допомогою одягу для годування ви зможете зробити процес грудного вигодовування зручним і непомітним для оточуючих. Зверніть увагу, що такий одяг має виготовлятися переважно з натуральних дихаючих матеріалів, так як вона стикається не тільки з вашим тілом, а й зі шкірою малюка. Тому вміст синтетичних матеріалів в одязі для годування не повинно перевищувати 10%.

загрузка ...

Бюстгальтери для годуючих мам

Найбільш затребуваним товаром є бюстгальтер для годуючих мам Найбільш затребуваним товаром є бюстгальтер для годуючих мам. Зазвичай його можна починати носити ще під час вагітності, коли груди значно збільшується в розмірах. Головна відмінність даного бюстгальтера полягає в тому, що у нього широкі лямки, повітропроникні чашечки без кісточок і звичайно клапан для годування дитини. Зазвичай за час вагітності груди жінки збільшується на 2-3 розміри, а деяких випадках і більше. Тому заздалегідь купити такий бюстгальтер буває проблематично, так як ви можете не вгадати з розміром. Крім того, зазвичай доводиться купувати кілька моделей, щоб вибрати ту, яка підійде вам більше всього.

Поява інтернет магазинів значно полегшує процес покупки будь-яких речей для мам. Недорогі і якісні моделі бюстгальтерів для годуючих мам можна вибрати, не виходячи з дому. Найкраще, якщо у вас буде кілька бюстгальтерів для годування, на всі випадки життя (на прогулянку, будинки, в поїздку і т.д.). Є моделі бюстгальтерів, які споряджені прокладками для підтікає молока. Для звільнення грудей зазвичай передбачені спеціальні застібки, які легко можна розстебнути однією рукою.

Після завершення лактації не поспішайте викидати бюстгальтер для годування, він послужить ще вам деякий час, поки груди не прийде в нормальний стан.

Одяг для годуючих мам

Одяг для годування в першу чергу повинна бути зручною, правильно вибирайте розмір, щоб ваші рухи були вільними, а груди вивільнялася легко (переважно однією рукою). «Секрети», використовувані в одязі для мам можуть бути самих різних модифікацій. Найчастіше використовуються: горизонтальний «секрет», конверт, доступ з використанням блискавок або гудзиків, болеро.

В одязі з горизонтальним секретом є знімна передня планка, за якою знаходиться внутрішній шар, де заховані прорізи для годування грудьми В одязі з горизонтальним секретом є знімна передня планка, за якою знаходиться внутрішній шар, де заховані прорізи для годування грудьми. Це один з найпопулярніших механізмів в одязі для годування, він використовується на футболках, топах, блузках і інших видах одягу. Знімна передня планка може бути використана, щоб максимально прикрити груди, і навіть частково особа крихти. Такий тип «секрету» дуже зручний для годування в слінгу або рюкзаку-кенгуру.

«Секрет» типу конверт дозволяє зробити одяг для годування дуже красивою і практичною. Зазвичай дивлячись на такі моделі одягу не можна навіть запідозрити, для чого вона створена насправді.

Доступ з використанням блискавок або гудзиків дуже популярний на більш теплий одяг (светрах, туніках і ін.). За блискавкою знаходиться внутрішній шар одягу з прорізами для годування. Розстібання блискавки дозволяє швидко забезпечити доступ крихти до грудей полегшити процес годування.

«Секрет» болеро полягає в тому, що прорізи для годування вільно перебувають у внутрішньому шарі туніки або блузки, які вдало закриваються «крилами» болеро. Такі моделі виглядають дуже стильно і красиво.

Комфортного годування Вам і Вашій дитині!

загрузка ...

Читати ще:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама