Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як прибрати запах з пральної машини

  1. Місця проживання бактерій
  2. Чому з'являється тухлий запах
  3. способи боротьби
  4. Методи запобігання повернення мікроорганізмів

Сучасна техніка вміє полегшити життя господині Сучасна техніка вміє полегшити життя господині. Правда, якщо не «гладити її по шерстці», адже в іншому випадку машинка загрожує додатковими проблемами. Наприклад, автоматичні пральні машини звільнили величезну кількість часу, але якщо не приділити їм часу, то можуть «ароматно» нагадати про себе.

Автоматична пральна машина - це знахідка в господарстві, яка дуже полегшує наше життя, а ще підносить «ароматний» сюрприз. Ця напасть не обходить стороною і абсолютно нові агрегати. Наше головне завдання - позбутися від затхлого запаху максимально швидко і запобігти його повторенню.

Починати, звичайно ж, потрібно з виявлення причини. А вона все одна - усередині машини розмножуються мікроорганізми. Колонії цвілевих грибків або бактерій є тим самим джерелом неприємного запаху, а заодно і Вашої головного болю через необхідність лагодити агрегат . Боротися з напастю можна, головне - знати можливі місця їх проживання. План боротьби:

  1. Місця проживання бактерій
  2. Причина появи тухлого запаху
  3. способи боротьби
  4. Методи запобігання повернення мікроорганізмів

Місця проживання бактерій

Погана новина: оселитися бактерії можуть в будь-якій частині Вашої пральної машини Погана новина: оселитися бактерії можуть в будь-якій частині Вашої пральної машини. Оптимістична: все-таки улюблені місця проживання відомі. З цієї причини в першу чергу огляньте ємність, в яку сипляться миючі засоби, що прилягають до неї стінки, патрубки, службовці з'єднанням для ємності порошку з барабаном, а також з каналізацією.

Уважно вивчіть ущільнювальну гумку навколо люка, а також її дно - там постійно накопичується вода після циклу прання; нагрівальний елемент, особливо якщо на його поверхні вже є накип. Після чого настає черга чистячих засобів з обов'язковим вмістом хлору, які змиють бактеріальний наліт і позбавлять Вас від поганого запаху. Будьте уважні, щоб не залишилося і сліду від колонії, інакше їдкий аромат швидко повернеться.

Чому з'являється тухлий запах

Чим частіше Ви вибираєте режим економічної прання, в якому передбачена невисока температура води і швидкий режим полоскання, тим більша ймовірність появи смердить поселення Чим частіше Ви вибираєте режим економічної прання, в якому передбачена невисока температура води і швидкий режим полоскання, тим більша ймовірність появи смердить поселення. Просто бактерії, що мешкають на брудному одязі не встигають загинути і виявляються на внутрішніх стінках барабана, швидко приживаються на невеликі смітті в кишенях.

До того ж якщо часто ігнорувати прості правила експлуатації і не просушувати пральну машину після використання, то вважайте, що Ви дали бактеріям «зелене світло». Тут і живильне середовище, вологість, темрява, тепло. В результаті через якийсь час Ваша машина замість того, щоб дарувати свіжість Вашому одязі, буде пахнути, як стічна канава.

Але не тільки неправильна експлуатація може призвести до «ароматної» проблеми. Захоплення засобами для ополіскування і покупка дешевих миючих порошків також часто стає причиною поширення грибків і бактерій в техніці. Затхлий, відштовхуючий запах з'являється ще й якщо регулярно не перевіряти кишені перед пранням і залишати в них не тільки якусь їжу, печиво, цукерки, але і папір, яка швидко розмокає і перетворюється в затишний будинок для цвілі. Не мине й тижня, як Вам доведеться розбиратися з наслідками такої забудькуватості.

Ще одна причина - це накип Ще одна причина - це накип. Уважно стежте, щоб після обробки Тена засобом від вапняного накипу, вапняний пісок не осів під нагрівачем, на самому дні бака. Тут він знову-таки стане ідеальним місцем проживання для бактерій і грибків. І, до речі, просто так позбутися них навряд чи вийде.

Крім усього іншого, перевірте з'єднання шланга від зливної системи машинки до каналізації. Як не дивно, це може стати причиною неприємного запаху. Через неправильне з'єднання шланга, «аромат» з каналізації легко потрапляє в агрегат. І тоді досить просто правильно під'єднати машину, щоб покінчити з неприємним запахом в пральній машині.

способи боротьби

«Виселяти» бактерії доведеться за допомогою всіляких засобів для дезінфекції. У магазинах продаються спец розчини, пряме призначення яких у видаленні тухлого запаху. Але з проблемою легко впорається і звичайна хлорка. В крайньому випадку підійде і миючий засіб, призначена для посудомийних машин.

Гарненько промийте чорний тухлий наліт зі стінок деталей, не забудьте гарненько все просушити Гарненько промийте чорний тухлий наліт зі стінок деталей, не забудьте гарненько все просушити. Можливо, довидеться замінити ущільнювач люка (манжету) , Якщо цвіль живе там занадто давно. Увімкніть прання на максимально гарячий режим, налив в ємність хлорку або миючий засіб від посудомийної машинки. Білизна, як Ви розумієте, класти не треба. А після завершення циклу прання, ще раз поставте режим швидкого полоскання, щоб усередині машини вже точно нічого не залишилося. І машина стане джерелом чистоти, а не шкідливих мікробів, як це було досі.

Методи запобігання повернення мікроорганізмів

Знайдіть інструкцію по експлуатації та освіжіть в пам'яті, як правильно користуватися Вашою машиною-автоматом. У ній докладно розказано, як користуватися, є навіть картинки. Але подивимося правді в очі, не всі читають ці правила, або навіть втратили книжку з порадами. Тому ми освіжимо Вашу пам'ять і розповімо, як правильно прати, щоб не було затхлого запаху.

Після прання Вашої білизни помити необхідно і саму машинку, в першу чергу - бункер для порошку, а заодно обполосніть поглиблення, до якого він кріпиться Після прання Вашої білизни помити необхідно і саму машинку, в першу чергу - бункер для порошку, а заодно обполосніть поглиблення, до якого він кріпиться. Не забудьте про ущільнювач люка барабана. І в кінці насухо протріть машину. Хоч зрідка приділяйте час фільтру від зливної системи, прочищати його від залишків їжі і паперу. Саме вони незабаром можуть стати джерелом тухлого запаху у ванній.

Налийте 150 грам лимонної кислоти у вигляді порошку в бак машини і включіть прання на 90 - 95 градусів. Цю процедуру позбавлення Тена від вапна потрібно проводити 3-4 рази на рік. Нехай Ваша помічниця щомісяця стирає вхолосту на довгому циклі з кип'ятінням, не забудьте налити миючий засіб з вмістом хлору.

І, як ви знаєте, багато не завжди добре. Пам'ятайте про це, коли наливаєте ополіскувачі, але пральні порошки вибирайте більш якісні. В такому випадку можна розраховувати, що Ваша машина прослужить Вам довго і не стане будинком для неприємних поселенців. Чистота - запорука приємного запаху Вашої пральної машини.

Читайте також

Читайте також

08-12-2016

Рекомендації майстрів по вибору пральних машин

Яка пральна машина краще і як її вибирати?

Читати далі Читати далі

02-05-2017

Що означає помилка E13 пральної машини Зануссі

Пральна машина Зануссі видає помилку Е13? Не поспішайте викликати майстра - прочитайте статтю.

Читати далі Читати далі

01-05-2017

Помилка E11 пральної машини Зануссі

Все про помилку E11 в пральній машині Zanussi: що означає, як виправити самостійно.

Читати далі Читати далі

12-03-2017

Помилка F08 - пральна машинка Indesit

Що означає код F08 на табло машин Індезіт як його прибрати.

Читати далі Читати далі

11-03-2017

Помилка F09 пральної машини Індезіт

Майже всі про помилку F09 пральної машини Індезіт: що означає, як скинути, вибір сервісу по ремонту пральної машини Індезіт.

Читати далі Читати далі

09-03-2017

Помилка E20 пральної машини Електролюкс - що робити?

Детальна інструкція по помилку E20 пральної машини Електролюкс (Е20 Electrolux) - що означає, як виправити.

Читати далі

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама