Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блоки з пористого бетону

  1. властивості

Сфера будівництва постійно розвивається. З'являються нові матеріали, впроваджуються сучасні технології. На сьогоднішній день для будівництва будинків і котеджів використовується безліч різних видів бетону, кожний з яких відрізняється за складом, властивостями і області застосування. Однак найбільш затребуваним є пористий бетон.

Матеріал у вигляді штучного каменю має пористу структуру і незначною теплопровідністю. Складається з цементу, піску і води, а також газообразующих сумішей або піноутворювача.

Пінобетон має пористу структуру і низькою щільністю. Відмітна особливість виробництва полягає в застосуванні спеціального піноутворювача. Причиною утворення пір в газобетоні є хімічна реакція між алюмінієм і вапном.

Основний критерій, який визначає якість блоків, - це технологія виготовлення. Як правило, газобетон, має більш високі експлуатаційні властивості: міцність і правильна геометрична форма, яка виходить в результаті застосування автоклавної обробки.

Пінобетон як вид пористого бетону є менш міцним. Саме тому блоки з такого матеріалу, як правило, не використовуються для зведення несучих конструкцій багатоповерхових будівель. Такий же недолік у газобетонних блоків, виконаних шляхом природного затвердіння, тобто без автоклавної обробки.

властивості

Реакція протікає більш передбачувано під час затвердіння газобетону за допомогою автоклавного методу. Завдяки цьому вдається отримати блоки з правильними пропорціями.

Розрізняють марки від D300 до D1200, де цифра безпосередньо пропорційна щільності. Пінобетонні блоки і неавтоклавні газобетони мають схожі характеристики. Перевагами є низька теплопровідність, доступна вартість. Недоліки: низька міцність на стиск, крихкість і неправильна форма.

Компанія «Баррум» Воронеж пропонує газобетонні блоки та інші будівельні матеріали високої якості за доступними цінами. Яскравий каталог з детальним описом товарів, прекрасне сервісне обслуговування і професіоналізм наших співробітників - основні причини, чому варто стати нашим клієнтом. Зробити замовлення просто. Зателефонуйте за контактним номером телефону або напишіть нам на електронну пошту. Всі контакти вказані на нашому сайті у відповідному розділі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама