Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Побутовки блок контейнери

Побутовки блок контейнери Побутовки блок контейнери   Побутовки блок контейнери - це найпростіше і ефективне рішення організації тимчасових споруд житлового та технічного типу

Побутовки блок контейнери - це найпростіше і ефективне рішення організації тимчасових споруд житлового та технічного типу. Це обумовлено універсальними характеристиками вироби. По-перше, це, міцність і жорсткість конструкцій, якими характеризується блок-контейнери. Вони забезпечуються за рахунок основного несучого елемента - звареного металевого каркаса прямокутної форми, що виготовляється з холодногнутого металевого профілю. Профіль в свою чергу покритий шаром спеціального антикорозійного кошти, а зовнішні частини конструкції - емаллю. Для установки зовнішніх і внутрішніх перегородок, вікон і дверей, а також закріплення зовнішньої і внутрішньої обшивки каркас виробляють з горизонтальними спеціальними прогонами і вертикальними стійками. Все це надає всій конструкції ще більшу жорсткість.

Сучасні побутівки блок контейнери в обов'язковому порядку утеплюються. Для цього використовують і рулонний утеплювач, і мінеральну напівтверді плитку. Утеплення піддаються і підлоги з багатошаровою структурою. Нижній шар - це металевий лист, середній - це ватно-мінеральний утеплювач, а верхній створюється в залежності від специфіки використання модуля. Розробник може використовувати ДСП або металевий лист. В якості підлогового покриття найчастіше використовують лінолеум.

Як правило, зовнішня обшивка - це герметично зварений металевий лист, хоча можливі варіанти у вигляді оцинкованого сталевого профлиста з покриттям з пластизолю і поліестерлак високої міцності. Блок-контейнер сконструйований з плоскою покрівлею високої міцності і відведенням для вологи. Каналізаційна і водопровідна комунікації виготовляється з ПВХ і розташовуються з можливістю підключення до зовнішніх комунікацій.

Блок контейнер купити можна з внутрішньою обшивкою модуля з пластика, панелей гіпсокартону, ДВП, ДСП і МДФ. Внутрішнє оздоблення вибирає замовник. Це може бути самоклеюча плівка, шпалери, керамічна плитка та ін. Розміри і розташування вікон-дверей також визначається замовником, а в якості матеріалу найчастіше використовують алюмінієві або ПВХ профілі.

У компанії ТОВ «СКТБ Буддеталь» ви можете блок контейнер купити за спеціальними цінами. Крім того, фірма використовує індивідуальний підхід до кожного клієнта, саме тому тимчасова споруда буде відповідати всім побажанням замовника.

НАЗАД

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама