Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

запотівання вікон

Звичайний (неселективний) склопакет Звичайний (неселективний) склопакет.
У перших пластикових вікнах ставили прості склопакети, пізніше, щоб знизити тепловтрати були розроблені енергозберігаючі скла, селективні. Деякі фірми досі в вікна встановлюють звичайні склопакети, щоб заощадити на загальній вартості вікна.
Енергозберігаюче, селективне скло - це скло з тонким, практично непомітним покриттям, що володіє властивостями пропускати видиме світло, але утримують теплове випромінювання. Випромінювальна здатність скла позначається буквою Е. Для порівняння, у звичайного скла Е = 0,83, а у скла з селективним покриттям Е = 0,2. Наприклад: при температурі на вулиці -26 С, в приміщенні температура залишає +20 С; температура на поверхні скла - у звичайного склопакета +4,7 С, у селективного склопакета +14 С і внаслідок цього на селективному склі не буде утворюватися конденсат. (Чим холодніше кімнатна сторона склопакета, тим вище ймовірність появи конденсату на поверхні.)

Що робити: замінити склопакети (Не вікна, а саме склопакети). Замінивши звичайні склопакети на селективні з пластиковою рамкою, Ви не тільки позбудетеся від обридлого конденсату на вікнах, але і помітно поліпшите теплоізоляційні властивості Ваших вікон, аж до 50%.

Підвищена вологість і погана робота витяжної, припливної вентиляції в приміщенні Підвищена вологість і погана робота витяжної, припливної вентиляції в приміщенні.
Сучасні пластикові, алюмінієві та дерев'яні вікна є набагато більш герметичними ніж старі вікна і в закритому стані не пропускають повітря. Порушення повітрообміну в приміщенні з природною витяжною вентиляцією призводить до збільшення рівня вологості, появі конденсату на склопакетах і стінах в області вікна (аж до цвілі і грибків) в холодну пору року, зниження комфортності житла. Так само необхідно відзначити, що підвищена вологість повітря в приміщенні негативно позначається на здоров'ї людини.
Поганий повітрообмін в приміщенні це проблема, вирішувати яку так чи інакше все одно доведеться.

Що робити: є різні способи боротьби з підвищеною вологістю в помещеніі Що робити: є різні способи боротьби з підвищеною вологістю в помещеніі.Одін з них це провітрювання приміщення (10-15 хв) протягом дня. Мінуси такого способу очевидні: різкі перепади температури, потрапляння в приміщення бруду, опадів і т.д. з вулиці, втрата шумозахисних властивостей вікна під час провітрювання і.т.д. Інший - установка недорогих вентиляційних клапанів на вікна таких як AERECO, SPILKA або GECCO, які автоматично будуть регулювати подачу свіжого повітря в приміщення без погіршення шумозахисних і теплоізоляційних властивостей вікна. Так само бажано почистити або замінити вентиляційні решітки, якщо справа не в них, то перевірити, чи не забилася чи сам вентиляція. Якщо у Вас на вікнах встановлено мікровентиляція (зимове провітрювання) то користуйтеся їй якомога частіше.

Інші можливі причини запотівання вікон.
Широкі підвіконня можуть стати однією з можливих причин освіти конденстана на вікнах. Часто при заміні старих вікон, старі вузькі підвіконня замінюються новими широкими, які ускладнюють доступ гарячого повітря від радіатора до поверхні вікна. Тому при більш низьких температурах на вулиці, поверхня склопакета недостатньо тепла, і в результаті - випадання конденсату і промерзання вікон.
Інші можливі причини запотівання вікон Так само тепле повітря від радіаторів часто перекривають численними горщиками з кімнатними рослинами, щільною завісою або жалюзі.

Що робити: Якщо у Вас встановлені широкі підвіконня, або Ви хочете їх встановити, використовуйте в них наскрізні, декоративні решітки, які полегшать поподанія теплого повітря в віконний проріз.

Наша основна мета - Ваше зручність і комфорт!

Щоб оформити замовлення або отримати повну інформацію про послуги, що надаються і цінах по усуненню конденсату на вікнах, телефонуйте +371 28220090 з 9.00 до 22.00 (без вихідних), пишіть на e-mail Цей e-mail адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для його перегляду або оформите on-line заявку на ремонт вікон, після чого з вами зв'яжеться наш оператор.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама