Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибір пластикових вікон для дачі

  1. Галерея наших робіт

Для багатьох дача - улюблене місце відпочинку. І неважливо, який саме відпочинок людина вважає за краще, активний чи пасивний, головне, щоб він був комфортним. А хіба можна цього домогтися, якщо вікна в будинку скриплять і продуваються всіма вітрами? Звичайно, ні!

Думка про те, що вікна на дачі повинні бути дерев'яними, вже давно застаріло. Для скління навіть самого скромного будиночка можна використовувати дешеві пластикові вікна. Мінімальний комплект опцій, дозволяє здорово заощадити, не програвши в якості і надійності Вашої покупки. Експлуатаційні та естетичні властивості сучасних світлопрозорих конструкцій за умови грамотної установки гарантовано будуть на висоті. Пластик в значній мірі підвищує звуко- і теплоізоляцію будинку, служить надійною перешкодою на шляху протягів, пилу і комах, надає фасаду привабливість і актуальність.

Як вибрати пластикові вікна для дачі і не помилитися?

При вирішенні цього завдання необхідно виходити з трьох "складових":

  1. Архітектурних особливостей будинку. Пластикові вікна можуть бути встановлені в дерев'яні, цегляні і бетонні стіни. Установка в кожному з трьох випадків матиме свої тонкощі, але це головний біль не власника будинку, а фахівців компанії «Вікна Stars». Дачникові необхідно визначитися тільки з конфігурацією, кольором вікон і з кількістю додаткових опцій, все інше ляже на плечі наших фахівців.
  2. Режиму проживання. Для літнього дачного будинку відмінно підійдуть вікна з мінімальною кількістю стулок. Помити Ви їх зможете з боку вулиці, а для провітрювання по одній стулці в кожній кімнаті буде більш ніж достатньо. І при всьому при цьому Ви відмінно економите!
  3. Необхідної функціональності. Вибір додаткових опцій зазвичай грунтується виключно на побажаннях замовника. Наприклад, москітна сітка захистить Вас від комах, а надійна противовзломная фурнітура - від злочинців. Система мікропровітрювання забезпечить постійний приплив свіжого повітря, а тонувальна плівка обмежить потік ультрафіолету і захистить від зайвих поглядів.

Компанія «Вікна Stars» із задоволенням виконає скління Вашого заміського будинку.

Ви можете довірити нам будь-які роботи: від виготовлення та встановлення типових прямокутних конструкцій до створення ексклюзивних вікон.

Наші технологічні можливості дозволяють нам створювати конструкції самих різних форм і розмірів. Ми готові запропонувати необхідні вам опції, щоб життя за містом була для вас максимально зручною і приємною.

Галерея наших робіт

Для багатьох дача - улюблене місце відпочинку

Фото інших робіт

А хіба можна цього домогтися, якщо вікна в будинку скриплять і продуваються всіма вітрами?
Як вибрати пластикові вікна для дачі і не помилитися?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама