Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Світлодіодне освітлення вулиць міст і автомагістралей.

Світлодіодне освітлення

Світлодіодне освітлення міських вулиць і автомагістралей - реальність сучасного світу енергозберігаючих технологій. Світлодіодні світильники для освітлення вулиць і автодоріг працюють в США, Китаї, Європі. Встановлені на опори освітлення різної висоти, світлодіодні світильники використовуються в цих країнах для освітлення автомобільних доріг за межами міст. менш потужні світлодіодні вуличні світильники використовуються і для освітлення вулиць, дворових територій і проїжджої частини в самих містах.
Світлодіодне освітлення   міських вулиць і автомагістралей - реальність сучасного світу енергозберігаючих технологій
Світлодіодні світильники для освітлення вулиць.

Освітлення проїжджої частини вуличними світлодіодними світильниками.
Потужні сверхяркие світлодіоди або HIGH POWER LED, на базі яких збираються світлодіодні світильники для освітлення вулиць і автомагістралей, прекрасно справляються із завданням, видаючи до 14000 люменів світлового потоку! При цьому потребеленія електроенергії в рази менше, ніж у традиційних світильників для вуличного освітлення.

Світлодіодне освітлення автостради. Світлодіодні світильники встановлені на мосту.

Вся протяжність моста освітлена світлодіодними світильниками, встановленими на 12-ти метрових опорах освешенія.
Виправданість використання світлодіодних світильників для освітлення вулиць, крім економії електроенергії, складається також в економії на обслуговуванні світильників. Світлодіодні світильники або світлодіодні лампи , Що використовуються у світильниках для вуличного освітлення, мають термін служби 50000 - 60000 годин. Нагадаємо, що звичайні металогалогенні лампи або ДРЛ, які зазвичай встановлюють у вуличні світильники для освітлення вулиць і автомагістралей, служать 10000 - 11000 годин. Для заміни вичерпала свій ресурс лампи необхідна наявність спеціального обладнання і фахівців. мається на увазі підйомна вишка і бригада електриків. Заміна лампи обійдеться недешево. Світлодіодні світильники дозволяють заощадити на цій операції.

Світлодіодні світильники для освітлення вулиць (на передньому плані світлодіодні світильники крупно).

Світлодіодні світильники освітлюють міську автомагістраль.
Світлодіодні світильники для вуличного освітлення не мають затримки при включенні і практично відразу видають заявлений світловий потік. Ця обставина вигідно відрізняє їх від світильників з металогалогенними лампами, які як відомо мають властивість "розпалюватися" протягом декількох хвилин ..

Освітлення світлодіодними світильниками многополосной автомагістралі.

На цій фотографії добре видно світлові плями на проїжджій частині автодороги, створювані світлодіодними світильниками, встановленими на 12-ти метрових опорах освітлення.

Рівномірний заливающее освітлення проїжджої частини світлодіодними світильниками на опорах освітлення.
У світлі останніх висловлювань вищого керівництва Росії, енергозберігаючі технології, зокрема світлодіодні освітлення і світлодіодні світильники набудуть широкого поширення вже в недалекому майбутньому. Головне - щоб вистачило фінансування.
Компанія "СТК Системи освітлення" запрошує до співпраці зацікавлених в придбанні світлодіодних світильників для освітлення вулиць і автомагістралей на базі світлодіодів високої світності. Компанія "СТК Системи освітлення" гарантує відмінні технічні характеристики світлодіодних світильників і по-справжньому вигідну цінову пропозицію.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама