Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Домашні печі для випічки хліба: своя свіжа випічка кожен день

  1. Пристрій хлібної печі
  2. Хлібна піч для дому та дачі

Традиція випікати домашній хліб в   печі для барбекю   сьогодні відроджується Традиція випікати домашній хліб в печі для барбекю сьогодні відроджується. І правда, що може бути краще, ніж покуштувати найсмачніший, ароматний, з хрусткою скоринкою коровай, виготовлений за класичними рецептами ?!

Залишається лише обзавестися хлібної піччю і свіжий хліб завжди буде на вашому столі. А побудують для вас вогнище, який і нагодує, і обігріє, наші майстри.

Довгий період еволюції хлібопекарської печі породив на світ безліч моделей і модифікацій даного непростого пристрою. За своєю конструкцією такі печі діляться на два розряди - безперервного і періодичної дії. За будовою основного елемента - хлібопекарської камери - печі бувають наскрізні і тупикові, в яких посадка хлібів і виїмка готової продукції здійснюється через один отвір. Для приватних будинків інтерес представляє тільки тупикова періодично працює піч барбекю з цегли , Яка, по суті справи, є різновидом російської печі, оскільки нічого кращого для випічки хліба людство поки не придумало.

Пристрій хлібної печі

Саме масивне тіло печі, викладене з цегли або каменю, за століття практично не змінилося. Єдине, сучасні майстри навчилися надавати йому різноманітну форму, більш відповідає сучасним вимогам ергономіки. Модернізація торкнулася, головним чином, найбільш значущих складових конструкції: джерела тепла, робочої камери і димоходу. У тупикової печі джерело тепла і робоча камера - одне і те ж. Спочатку в закритому осередку прогорають дрова, потім, після розчищення вимерлих вугілля сюди ж завантажуються форми з хлібом.

Цегляна піч барбекю - складна споруда. Оскільки осередок повинен витримувати протягом тривалого часу високу температуру, виготовляють його з вогнетривкої шамотної цегли. В сучасних хлібопекарських печах в стіну печі часто встановлюють спеціальний термометр для вимірювання температури в робочій камері. Головне місце вогнища - його нижня, робоча поверхня - під. Назва «подовий хліб», т. Е. Хліб, спечений без використання форми, походить від назви «статі» жарочной камери. Закривається топка печі спеціальної металевої дверцятами (заслінкою). Пристрій цих енергозберігаючих «воріт» той же, що і багато років тому, а ось дизайн можливий будь-який.

У хлібопекарських печах наші майстри під робочою камерою влаштовують ще одну - зольную. Ця камера потрібна, щоб збирати тверді продукти горіння (золу і попіл) і подавати зовнішнє повітря в топку для освіти кращої тяги.

Велику роль в устрої хлібопекарських печей має димохід: пристосування для утилізації відпрацьованого тепла і виділяються газів. Він завжди забезпечується металевою заслінкою, за допомогою якої регулюють тягу і тепловідвід. При завантаженні дров і процесі горіння, заслінка відкривається. При припиненні виділення відкритого вогню, вона майже повністю закривається. Залишається тільки невелика щілина для виведення продуктів згоряння. Після повного закінчення процесу горіння, на очищений під завантажують форми з хлібом, дверцята зольной камери і засувку димоходу закривають повністю, як і пічну заслінку.

Хлібна піч для дому та дачі

Хлібопекарські печі встановлюють в приміщенні, на відкритій місцевості, в барбекю альтанки або ж в літній кухні. Виготовляють їх або пічники, або в заводських умовах, але збірку (кладку) виробляти повинні тільки майстри. Недарма професія пічника завжди була однією з найбільш шанованих на селі. Наші майстри знають всі тонкощі будівництва хлібних печей. Довіривши нам пристрій вогнища, Ви можете бути спокійні за якість і аромат домашньої випічки.

І правда, що може бути краще, ніж покуштувати найсмачніший, ароматний, з хрусткою скоринкою коровай, виготовлений за класичними рецептами ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама