Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кадетам подарували ноутбуки

  1. Матеріали по темі

- Коли я в перший раз побував в кадетському корпусі, директор попросив допомоги в оснащенні комп'ютерного класу, - пояснив Едуард Якимович

- Коли я в перший раз побував в кадетському корпусі, директор попросив допомоги в оснащенні комп'ютерного класу, - пояснив Едуард Якимович. - Внесли посильний внесок, і в подальшому будемо допомагати в усіх організаційних та фінансових питаннях, по яким потрібна буде наша допомога.

При цьому Янаков згадав своє армійське минуле, яке припало на початок 90-х, і згадав, що тоді «комп'ютери були старі і великі».

- Треба віддати належне, що у Едуарда Якимовича слова з ділом не розходяться, - каже директор державного загальноосвітнього бюджетної установи Амурської області кадетська школа-інтернат «Амурський кадетський корпус» Андрій Солодуха. - Трудовий колектив і педагогічний склад вирішили, що краще буде придбати ноутбуки. Тепер вчителі та вихователі зможуть використовувати сучасні інформаційні технології на високому методичному рівні. Це створить умови для розширення горизонтів сприйняття життя кадетами і дозволить їм бути підготовленими для виходу в життя.

Потужні ноутбуки довго не втратять актуальності морально, великий обсяг оперативної пам'яті і жорсткого диска дозволить вирішувати практично будь-які завдання, а мобільність комп'ютерів не буде прив'язувати педагогів і кадетів до одного місця. І хоча Едуард Янаков зізнався, що не є «просунутим користувачем», вони разом з Андрієм Єгоровичем попрацювали за одним з ноутбуків близько 10 хвилин. При цьому з'ясувалося, що всі машини оснащені тільки ліцензійним програмним забезпеченням.

Зараз кадетський корпус вже готовий до прийому дітей. На підготовку освітнього закладу з федерального і обласного бюджетів витрачено близько 50 мільйонів рублів. З червня розпочнеться прийом документів, а поки керівництво веде роз'яснювальну роботу з потенційними кадетами, їх батьками та опікунами.

- З першого по 20 червня буде вестися прийом документів за затвердженими правилами, які розроблені з урахуванням нового типового положення по кадетських корпусів, - повідомив Андрій Солодуха. - За попередніми даними, близько 500 охочих на 200 місць. Цікавляться кожен день - телефон від дзвінків червоний.

З першого серпня надійшли хлопці 6-9-х класів пройдуть загальновійськову підготовку, а заняття, як і в звичайних школах, почнуться у вересні. У корпусі є все необхідне для навчання і проживання, кадети будуть перебувати на повному пансіоні.

У корпусі є все необхідне для навчання і проживання, кадети будуть перебувати на повному пансіоні

Матеріали по темі

Амурські кадети пройдуть урочистим маршем на Поклонній горі 29.03.2019, 14:33 Амурських кадетів вчать стройової підготовки англійською мовою 27.11.2018, 14:56 Заборона мобільних, нова форма і спортзал: кадети Приамур'я розповіли губернатору про проблеми 30.10.2018, 11:21 В Амурській кадетському корпусі підвищать дисципліну і відкриють студію КВН 01.12.2017, 10:32 Амурський кадетський корпус отримав сучасний стадіон 18.10.2017, 17:02 Директора Амурського кадетського корпусу Володимира Вощевоз звільнили 21.09.2017, 11:20 Директора Амурського кадетського корпусу пропонують відправити у відставку 05.09.2017, 19:49 А чи були бійки: спецкомісія почала перевірку Амурського кадетського корпусу 10.07.2017, 13:08 Амурський ОНФ просить перевірити кадетський корпус 07.07.2017, 12:15 Амурські кадети привезли півсотні медалей зі змагань в Татарстані 15.05.2017, 11:38 Амурські кадети зійдуться в штикову і стінка на стінку 05.05.2017, 9:16

показати ще

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама