Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Незвично і смачно

  1. Рис з солодким перцем
  2. Рис (або перловка) з сушеними грибами
  3. Тушкована квашена капуста з чорносливом і яблуками
  4. яблучний сир
  5. Котлети з морквяної отжимки

07.03.2018

Дмитро Денисов

Рис з солодким перцем

Рис (або перловка) з сушеними грибами

Тушкована квашена капуста з чорносливом і яблуками

яблучний сир

Котлети з морквяної отжимки

Рис з солодким перцем

На 2 ст На 2 ст. рису: 2 солодких перцю (бажано, червоний і жовтий), 1 цибулина, 1 л води, 1 часточка часнику, сіль, червоний мелений перець, зелень петрушки і коріандру - за смаком, рослинна олія для смаження.

У глибокій сковороді розігрійте олію і обсмажте в ньому нашатковану цибулину, додайте рис, злегка обсмажте його і залийте гарячою водою, посоліть, закрийте кришкою. Варіть до напівготовності. Перець (без насіння) наріжте кубиками, покладіть в рис перемішайте і доведіть рис до готовності. Якщо вода випарується раніше, ніж звариться рис, то трохи долийте. За 10 хвилин до готовності покладете часник, а перед подачею поперчіть і посипте зеленню.

Рис (або перловка) з сушеними грибами

2 ст. рису (або перловки), 40 г сушених грибів, 2 цибулини, 1 морква, 1 корінь селери, 1 л води, сіль, перець, зелень петрушки - за смаком, рослинна олія для смаження.

Попередньо на 2-3 години замочіть у воді гриби, потім залийте їх свіжою водою і варіть з цибулиною, морквою і селерою до готовності грибів. Одну цибулину дрібно наріжте і обсмажте з рисом в рослинному маслі. Бульйоном з грибів і овочів залийте рис, посоліть, поперчіть. Зваріть рис до напівготовності, покладіть в нього нарізані гриби, варіть під закритою кришкою до повної готовності. Подаючи на стіл посипте зеленню.

Тушкована квашена капуста з чорносливом і яблуками

На 1 кг квашеної капусти: 2 яблука, 6-8 штук чорносливу, рослинне масло На 1 кг квашеної капусти: 2 яблука, 6-8 штук чорносливу, рослинне масло.

Чорнослив попередньо промийте і замочіть на годину у воді. Воду злийте, чорнослив, вийнявши кісточки, подрібніть. Яблука наріжте тонкими скибочками. Змішайте яблука і чорнослив з капустою і тушкуйте ще хвилин 15-20.

А СКУШТУЙТЕ!

яблучний сир

На 1 кг яблук: 300 г цукру і 1/2 ст На 1 кг яблук: 300 г цукру і 1/2 ст. рубаних волоських горіхів.

У яблук видаліть насіння, але шкірку залиште. Наріжте їх скибочками, викладіть в каструлю з товстим дном, засипте цукром і залишіть на 8-10 годин, потім годину варіть на слабкому вогні, постійно помішуючи. Додайте горіхи, розмішайте і варіть ще 7 хвилин. Врахуйте, що ця маса повинна відставати від стінок каструлі. Накрийте глибоку тарілку марлею, складеною в 4 шари. На неї викладіть яблучну суміш, зав'яжіть марлю і підвісьте як сир. Цей яблучний сир повинен сохнути 7 днів. Після цього загорніть його у фольгу і зберігайте в холодильнику. Спробуйте, це дуже просто!

Котлети з морквяної отжимки

350 г моркви, 1 яйце, 100 г сметани, сіль за смаком, рослинна олія для смаження.

Морква вимийте, очистіть і пропустіть через соковижималку. Вичавки зберіть в миску. Яйце збийте з сіллю, перемішайте з морквою і зліпите невеликі котлетки. Обсмажте їх з двох сторін на сковороді з рослинним маслом, потім додайте трохи теплої води і догасили під кришкою 10-15 хвилин. Подавайте зі сметаною.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама