Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фонтан у ванній кімнаті: змішувач Hansa з колекції Murano

Змішувач для раковини або біде колекції HANSAMURANO поповнили каталог Акванет.ру. Очевидно, що прообразом форми змішувачів колекції послужили класичні фонтани, якими вони були створені в минулі епохи. Геть звичний вигнутий металевий хромований виливши - тут зливом став скляний коло діаметром 160 міліметрів!

Ця фантазійна інтерпретація фонтану історичного зразка в форму змішувача для раковини з'явилася на сантехнічному ринку ще десять років тому, ставши справжньою революцією - і з тих пір вона не втратила ні краплі чарівності. Ідею подібного втілення часто копіюють, але оригіналом залишається саме HANSAMURANO.

Заворожлива гра води, струмує з невеликої прозорої чаші зачаровує, радує і неймовірно притягує.

HANSAMURANO є втіленням сучасної культури ванних, де натхнення почерпнуто з історичних прикладів, а класичний дизайн поєднується з сучасною технікою. Ці змішувачі гармонійно виглядають з раковинами круглої форми. Гнучка система прихованого монтажу відповідає вимогам установки арматури раковини по відношенню до арматури всіх ділянок ванній.

За індивідуальним замовленням ми можемо запропонувати моделі колекції MURANO з Sonderedition Cenedese з кольоровим склом. Скляна чаша змішувача видута вручну в Мурано - острові Венеціанської лагуни, всесвітньо відомому своїм скляним виробництвом.


Змішувачі HansaMurano створені в рамках серії Hansa Edition, завдання якої - надати воді форму. Моделі змішувачів зачаровують перспективною концепцією дизайну і досконалою функціональністю.

Купити такий змішувач-фонтан для умивальника сьогодні можна в кілька кліків за ціною 31 687 рублів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама