Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

наливна ванна відгуки - Найцікавіше в блогах


remtexvanna П'ятниця, 06 Ноября 2015 р 21:43 ( посилання ) restavratsiya-vanny.jimdo.c ... ІР ° РЅРЅР ° /


ціна наливний ванною, наливна ванна відгуки, наливна ванна ціна, наливний акрил для ванни ціна, реставрація , Відновлення ванни, наливна ванна відгуки ціна, наливна ванна стакріл відгуки, акриловий вкладиш, наливна ванна купити, Рідкий акрил, наливна ванна своїми руками







(Наливна Ванна) - реставрація ванн, емалювання ванн і відновлення ванн в Україні: - Одеса, Південне, Іллічівськ, Ізмаїл, Миколаїв, Херсон, Київ, Біла Церква, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Полтава, Вінниця, Суми, Кременчук, Кіровоград, Луганськ, Чернігів, Черкаси, Житомир, Чернівці, Тернопіль, Мелітополь, Слов'янськ, Дніпродзержинськ, Ужгород та інші міста України.



наливна ванна найсучасніша технологія ремонту зовнішнього покриття сантехніки. відновлення ванн за даною методикою полягає в нанесенні на поверхню акрилових, залізних і чавунних ванн сантехнічного акрилового покриття рідкого типу. Даний матеріал являє собою ударостійкий і зносостійкий полімер рідкий акрил . Завдяки йому реставрація Ванн вийшла на якісно новий рівень. Метод отримав назву наливна ванна завдяки особливому способу нанесення складу наливається на стару поверхню, стікає і розрівнюється самостійно, без підручних засобів. Даний процес реалізується на дому у клієнта і не вимагає демонтажу ванни.



наливна Ванна (Рідкий Акрил)



наливна ванна (Рідкий акрил) - це краса, функціональність і надійність нової ванни за менші гроші. Базова формула складу така, що відреставрована ванна володіє білосніжною і глянцевою поверхнею високої міцності. Акрил густішою, ніж епоксидна емаль, і це найкращим чином позначається на готовому покритті. Властивості в'язкості, текучості і відкладеної полімеризації акрилу роблять поверхню абсолютно гладкою, без патьоків і непрокрасов. Наступний важливий плюс полягає в відсутності мікроскопічних пір, тому на акрилової поверхні не затримуються забруднення і не приживаються мікроорганізми, вона не темніє, не жовтіє і не іржавіє. Ці два гідності забезпечують комфортну експлуатацію на 15-20 років, навіть якщо вся сім'я користується ванною кілька разів в день. Немає більш приємного і теплого на дотик покриття, ніж акрилове покриття , Рідкий акрил має меншу теплопровідність в порівнянні з металом, тому під час водних процедур вам не доведеться торкатися холодних стінок. А сама ванна до 30 разів довше зберігає первісну температуру води. Деякий час назад, завдяки розробці спеціальних кольорів, з'явилася можливість робити ванни кольоровими, що особливо сподобалося замовникам з нестандартними вимогами до дизайну санвузла.


remtexvanna Вівторок, 04 Ноября 2015 р 3:37 ( посилання ) restavratsiya-vanny.jimdo.c ... ІР ° РЅРЅР ° /


Наливна Ванна Київ Ціна - реставрація ванн, емалювання ванн і відновлення ванн в Україні: - Одеса, Південне, Іллічівськ, Ізмаїл, Миколаїв, Херсон, Київ, Біла Церква, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Полтава, Вінниця, Суми, Кременчук, Кіровоград , Луганськ, Чернігів, Черкаси, Житомир, Чернівці, Тернопіль, Мелітополь, Слов'янськ, Дніпродзержинськ, Ужгород та інші міста України.



Наливна ванна найсучасніша технологія ремонту зовнішнього покриття сантехніки. відновлення ванн за даною методикою полягає в нанесенні на поверхню акрилових, залізних і чавунних ванн сантехнічного акрилового покриття рідкого типу. Даний матеріал являє собою ударостійкий і зносостійкий полімер Рідкий акрил. Завдяки йому реставрація Ванн вийшла на якісно новий рівень. Метод отримав назву Наливна ванна завдяки особливому способу нанесення складу наливається на стару поверхню, стікає і розрівнюється самостійно, без підручних засобів. Даний процес реалізується на дому у клієнта і не вимагає демонтажу ванни.



Наливна Ванна (Рідкий Акрил)



наливна ванна (Рідкий акрил) - це краса, функціональність і надійність нової ванни за менші гроші. Базова формула складу така, що відреставрована ванна володіє білосніжною і глянцевою поверхнею високої міцності. Акрил густішою, ніж епоксидна емаль, і це найкращим чином позначається на готовому покритті. Властивості в'язкості, текучості і відкладеної полімеризації акрилу роблять поверхню абсолютно гладкою, без патьоків і непрокрасов. Наступний важливий плюс полягає в відсутності мікроскопічних пір, тому на акрилової поверхні не затримуються забруднення і не приживаються мікроорганізми, вона не темніє, не жовтіє і не іржавіє. Ці два гідності забезпечують комфортну експлуатацію на 15-20 років, навіть якщо вся сім'я користується ванною кілька разів в день. Немає більш приємного і теплого на дотик покриття, ніж акрилове покриття, рідкий акрил має меншу теплопровідність в порівнянні з металом, тому під час водних процедур вам не доведеться торкатися холодних стінок. А сама ванна до 30 разів довше зберігає первісну температуру води. Деякий час назад, завдяки розробці спеціальних кольорів, з'явилася можливість робити ванни кольоровими, що особливо сподобалося замовникам з нестандартними вимогами до дизайну санвузла

remtexvanna Вівторок, 04 Ноября 2015 р 3:32 ( посилання ) restavratsiya-vanny.jimdo.c ... ЂРѕРІРєР ° /


Емалювання Ванн в Україні: Одеса, Південне, Іллічівськ, Ізмаїл, Миколаїв, Херсон, Київ, Біла Церква, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Полтава, Вінниця, Суми, Кременчук, Кіровоград, Луганськ, Чернігів, Черкаси, Житомир , Чернівці, Тернопіль, Мелітополь, Слов'янськ, Дніпродзержинськ, Ужгород та інші міста ...



Емалювання ванн ціни / найкраща реставрація



Емалювання Ванн Київ ціни в рази нижче, ніж покупка нової ванни, сьогодні дуже затребувана. У багатьох в квартирах ще з радянських часів стоять чавунні або металеві ванни, які довго утримують тепло і можуть прослужити ще не один десяток років. Але ось їх зовнішній вигляд з тріщинами, жовтизною і іржею, що з'явилися за довгі роки експлуатації, вимагає серйозного ремонту. Найчастіше послугами фірм роблять емалювання ванн в Одесі , Києві, Харкові користуються ті, хто обмежений у коштах на покупку нової ванни. реставрація ванни , Завдяки сучасним матеріалам і технологіям, дає можливість вирішити проблему за цілком прийнятні ціни. Сьогодні можна знайти фірми, які обіцяють зробити: ( Емалювання ванн в Україні ціна , Недорого). Деякі при цьому зазивають своїх потенційних клієнтів акціями на сайтах і в газетах з рекламними оголошеннями і ще знижують ціни. Але ті, кому робили такі фірми емалювання ванн відгуки про таку роботу залишають найсумніші. І це цілком зрозуміло. Адже мінімальна вартість якісного матеріалу не може коштувати зовсім дешево. А якщо компанія бере за свою роботу більше, ніж вартість матеріалу, значить, вона просто на ньому економить, купуючи китайську підробку. Неважко уявити, які на таке емалюванням Ванн Відгуки будуть у власників ванн, якщо вже через місяць емаль просто почне змиватися. Крім того кваліфіковані, досвідчені майстри запитують за свою роботу реальні і не маленькі суми. Адже ця робота - ручна, трудомістка. Чого тільки варта правильно підготувати поверхню! Її потрібно ретельно відшліфувати, знежирити, максимально очистити від старої, бруду. А якщо є вм'ятини, то заповнити їх спеціальною шпаклівкою. І тільки потім наносити емаль, причому теж вручну - пензликом. І не один шар, а мінімум два. Тільки в такому випадку ( емалювання Ванн ) Відгуки від клієнтів можуть стати позитивними.



Емалювання чавунні ванни .



Емалювання чавунної ванни починається з підготовки поверхні - знежирення. Для цього звичайну харчову соду слід розвести до стану кашки. Нанести на стінки ванни, дати трохи постояти і змити гарячою водою. Чим вище температура води, тим краще - гаряча ванна сохне швидше холодної, отже, скорочується час робіт. Зачищену, знежирену поверхню рекомендується обсушити чистою, м'якою, бавовняною тканиною, можна рушником. При цьому простежити, щоб не ганчірка не залишала волокна при емалювання чавунної ванни. Поки змішується емаль в правильних пропорціях, ванна буде підсихати. Якщо емаль сильно густа, її можна розвести ацетоном (не варто перестаратися, рідка емаль не буде триматися на стінках). Обов'язковим компонентом емалі є затверджувач, його додають в співвідношенні 1: 5. Для отримання більш соковитого відтінку білого додається колір, вибір кольору - справа смаку володаря ванни. Перед безпосереднім нанесенням емалі, ванну потрібно зашпаклювати, заповнити всі тріщини, відколи. Для цього ідеально підходить автошпаклёвка, вона добре лягає на поверхню і відразу висихає і емалювання чавунної ванни виходить якісно. Після шпаклівки можна наносити перший шар емалі. Тут слід підкреслити один маленький, але дуже важливий момент - для емалювання ванн в Києві краще використовувати кисть і фахівці настійно рекомендують підготувати її заздалегідь. Місце кріплення щетини кисті - край металевого корпусу і лінію стику ворсу слід змастити нешироким шаром фарби і залишити на 2-3 дня. Так щетина кисті не буде відриватися, прилипати до оброблюваної поверхні. Прилипла щетина може в подальшому стати причиною отшелушеннимі емалі і виглядати непривабливо. Емаль настоялась, кисть підготовлена, ванна зачищена, знежирена і суха - можна наносити емаль на поверхню. Емалювання чавунної ванни в Києві ціна наноситься в два шари, на перший шар витрачається половина емалі. Між нанесенням шарів має пройти 10-15 хвилин. Останній етап робіт - нанесення емалі: вимагає уваги, терпіння, твердої руки і правильного розрахунку при тиску пензля на поверхню. Якщо пензлем натиснути слабо, емаль просто не причепиться, що не прилипне до поверхні. Якщо ж натиснути з надмірною силою, залишаться сліди від ворсу пензля, щетина сильно прилипне до поверхні і відірветься. Примітка: якщо таке з ллється, щетину акуратно прибирають голкою. Емаль необхідно наносити рівномірно, гладко і щільно, патьоки і повітряні бульбашки категорично неприпустимі. При недотриманні цих обов'язкових правил, нова емаль незабаром почне лущитися і відреставрована ванна швидко прийде в непридатність. Емаль повинна висихати 48 годин. Емалювання чавунної ванни звичайно можна виконати самостійно. Але якщо можливості дозволяють, доцільніше скористатися послугами професіоналів.



Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама