Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ДЕКОРАТИВНИЙ ШТУЧНИЙ КАМІНЬ

  1. Що це таке - штучний декоративний камінь? Це штучний облицювальний камінь, що імітує фактуру натурального...
  2. Як підігнати декоративний камінь за розміром?
  3. Колір декоративного каменю з часом змінюється?
  4. Чому ціни на декоративний камінь відрізняються?
  5. Пофарбований весь камінь або тільки його поверхню?
  6. Чи можна використовувати штучний камінь для облицювання камінів?
  7. Чи надаєте Ви послугу з доставки декоративного каменю?
  8. На яку поверхню можна укладати облицювальну камінь?
  9. Який догляд потрібен за каменем?
  10. Який термін його служби?
  11. Технологія виробництва штучного декоративного каменю.

Що це таке - штучний декоративний камінь?

Це штучний облицювальний камінь, що імітує фактуру натурального каменю, старовинного і сучасного кірпіча.Ізготовлен в формі плитки товщиною від одного сантиметра.

Скільки важить облицювальний камінь?

Залежно від фактури 1-н квадратний метр важить від 15 до 40 кілограм що значно легше натурального каменю.

Як підігнати декоративний камінь за розміром?

Працювати з диким каменем легко і зручно на відміну від натурального. Використовуйте болгарку зі звичайним диском по каменю.

Колір декоративного каменю з часом змінюється?

У виробництві використовуються високоякісні барвники які не змінюють свій колір на протязі всього терміну експлуатації.

Чому ціни на декоративний камінь відрізняються?

На ціну каменю впливає безліч факторів: Виробники використовують, як правило сірий або білий, вітчизняний або імпортний цемент причому ціна останнього в три рази вище.
Як наповнювачі у виробництві штучного каменю використовують: керамзит, перліт, песок.Цена наповнювача безпосередньо залежить від його качества.Мелкій керамзит з діаметром кульок від 1 до 5 міліметрів полегшує вага виробу, не погіршуючи його характеристик. Однак і коштує він, звичайно, дорожче.
Барвники для штучного каменю - важлива складова, ціни на барвники німецького, російського, чеського, польського, китайського виробництва можуть відрізнятися в кілька разів.
Технологія виробництва штучного каменю не допускає продаж тільки що виробленого матеріалу, так як він ще не набрав повної прочності.Сушка виробів повинна проходити при певній температурі і вологості близько 10-15 днів що, пов'язане з додатковими витратами, що впливають на кінцеву вартість продукту.
Географічне розташування виробника також несе в собі витрати на транспортування.

Пофарбований весь камінь або тільки його поверхню?

Здійснюється фарбування виробів в масі, основним кольором штучного каменю є колір тіла каменю, також забарвлена ​​і поверхня для додання каменю більшої кількості відтінків.

Чи можна використовувати штучний камінь для облицювання камінів?

Так, можна використовувати для облицювання камінів. Камінь не містить горючих речовин і при нагріванні не виділяє диму. Але не рекомендується допускати контакту з вогнем. Так само як і на натуральному камені, при безпосередньому контакті з вогнем може залишатися копоть.Также не рекомендується облицьовувати каменем печі, які нагріваються до температури вище 70 градусів, камінь може відвалюватися від стіни, навіть якщо його приклеювати на термостійкий клей (самому каменю при цьому нічого не буде).

Чи надаєте Ви послугу з доставки декоративного каменю?

Так, ми здійснюємо доставку по Києву і області.Стоімость доставки по області обговорюється індивідуально.
В які терміни відпускається штучний камінь?
Як правило це 1-3 дня.Срокі поставки великих партій обумовлюються індивідуально.

На яку поверхню можна укладати облицювальну камінь?

1.Укладка на гіпсокартон.
При укладанні плитки на гіпсокартон необхідно враховувати наступні моменти. По-перше, рекомендується використовувати невеликі легкі плитки (тонкостінний цегла). По-друге, на гіпсокартон можна укладати плитку тільки всередині приміщень і, нарешті, сам гіпсокартон повинен бути вологостійким. По всій поверхні гіпсокартону необхідно закріпити штукатурну сітку, потім поверхню необхідно обробити ґрунтовкою, дати листу просохнути і тільки тоді приступати до укладання декоративного камня.Еслі ви хочете укладати плитку імітує гірські породи, пам'ятайте що вона тяжелее.В такому випадку вам буде потрібно додатковий шар вологостійкого гіпсокартону .
2.Укладка на дерев'яну поверхню
Дерев'яна поверхня вимагає більш грунтовної підготовки. Дерев'яний фасад необхідно очистити від стружки і інших забруднень і покрити гідроізоляційним матеріалом (пергаміном, руберойдом). Саморізами закріпіть на поверхні металеву штукатурну сітку і наносите штукатурний розчин. Клейова суміш наноситься поверх оштукатурених поверхонь. Проведення аналогічних робіт необхідно у випадку з металевими, азбоцементними, пластиковими, скляними будь-якими іншими підставами фасаду, фізичні властивості яких відмінні від властивостей бетону.
3.Укладка на бетонну поверхню
Бетонні фасади (цілісно-литий бетон або фундаментні блоки) не потребують додаткової обробки перед обробкою штучним каменем, тому що стіна і облицювальний камінь мають однакові фізичними властивостями.

Який догляд потрібен за каменем?

Після установки штучний камінь не вимагає ніякого догляду.

Який термін його служби?

Це матеріал, вироблений з якісного бетону. Тому його термін служби порівняємо з терміном служби бетонних блоків і плит, які, як відомо, служать десятки років.

Технологія виробництва штучного декоративного каменю.

Штучний декоративний камінь проводитися методом вібролиття на основі гіпсу або цементу. Називаються ці технологи: гіпсополімерний і Портландцементний.
Гіпсополімерний технологія застосовується для виробництва інтер'єрного штучного каменю - матеріалу, який доступний, легкий, екологічно чистий, здатний регулювати вологість в приміщенні. Все це дозволяє використовувати матеріал для внутрішньої обробки.
Портландцементний технологія на основі цементу застосовується для виготовлення фасадного декоративного каменю. Це найбільш поширена технологія на Українському ринку. Вироби - міцні та довговічні, стійкі до змін температур і відмінно підходять для зовнішнього застосування (оформлення фасадів будинків, ландшафтний дизайн). Цементні суміші заливаються в ливарні форми способом вібрації, яка дозволяє надійно і швидко ущільнити суміш і видалити внутрішні неоднорідності і зовнішні дефекти поверхні.
Матеріали - дуже важлива складова.
Від їх якості залежить кінцева вартість виробу.
Сучасні технології дозволяють виробникам випускати плитку, яка імітує камінь або цегла товщиною до 2-х сантиметрів і вагою квадратного метра від 17 до 40 кг.
Виробники використовують, як правило сірий або білий, вітчизняний або імпортний цемент причому ціна останнього в три рази вище.
Як наповнювачі у виробництві штучного каменю використовують: керамзит, перліт, песок.Цена наповнювача безпосередньо залежить від його качества.Мелкій керамзит з діаметром кульок від 1 до 5 мм полегшує вага виробу, не погіршуючи його характеристик. Однак і коштує він, звичайно, дорожче.
Барвники для штучного каменю - важлива складова. ціни на барвники німецького, російського, чеського, польського, китайського виробництва можуть відрізнятися в кілька разів.
Технологія виробництва штучного каменю не допускає продаж тільки що виробленого матеріалу, так як він ще не набрав повної прочності.Сушка виробів повинна проходити при певній температурі і вологості близько 10-15 днів що, пов'язане з додатковими витратами, що впливають на кінцеву вартість продукту.
Світлостійкість пігментів, використовуваних для виготовлення штучного каменю має велике значеніе.Імеется на увазі скільки часу камінь не змінить свій колір в процесі експлуатаціі.Наіболее стійкими є пігменти на основі оксидів заліза, що випускаються компанією BAYER Німеччина.
Важливо, щоб камінь був фарбують в масі, і виготовлений по строго витриманою технології. У цьому випадку навіть при утворенні дрібних відколів, камінь збереже привабливий зовнішній вигляд.
На міцність і довговічність штучного каменю впливає якість легкого наполнітеля.Наіболее стабільними наповнювачами є перліт і спеціально оброблений керамзит дрібних фракцій. Необроблений керамзит містить частинки негашеного вапна і при взаємодії з водою вони значно збільшують свій обсяг, що може привести до утворення відколів і тріщин.
Одні виробники пропонують штучний камінь, повністю готовий до експлуатації, інші рекомендують після укладання покривати камінь гидрофобизатором. Необхідність додаткової обробки штучного каменю залежить від навколишнього середовища, погодних умов, близькості до води.
розшивання швів
Бажано щоб Нормативна розшивання не перевищувала 10-15 мм.Обращайте на це увагу при підрахунку площі поверхні під облицювання.

Що це таке - штучний декоративний камінь?
Як підігнати декоративний камінь за розміром?
Колір декоративного каменю з часом змінюється?
Чому ціни на декоративний камінь відрізняються?
Пофарбований весь камінь або тільки його поверхню?
Чи можна використовувати штучний камінь для облицювання камінів?
Чи надаєте Ви послугу з доставки декоративного каменю?
На яку поверхню можна укладати облицювальну камінь?
Який догляд потрібен за каменем?
Який термін його служби?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама