Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення усередині дерев'яного будинку - ціни за роботу професійних майстрів

  1. Варіанти обробки і вартість робіт
  2. Підготовчі роботи перед обробкою будинку
  3. Які додаткові фактори впливають на вартість внутрішньої обробки
  4. Вартість послуг професійних майстрів

Дерев'яний будинок сам по собі дуже гарний і без обробки, але, на жаль, краса ця не вічна. З плином часу деревина старіє, покривається темним нальотом, починає гнити і руйнуватися. Цим процесам схильні не тільки зовнішні, але і внутрішні стіни дерев'яної споруди. Оздоблення забезпечить дому довгу службу, а також зробить його теплим, затишним і красивим. Внутрішнє оздоблення включає в себе цілий комплекс складних і трудомістких операцій. Тому власники будинків з дерева вважають за краще замовляти цю роботу професійним бригадам. У зв'язку з цим багатьох цікавить, скільки коштує обробка всередині дерев'яного будинку, ціни за роботу залежать від безлічі факторів, яких? Про це ви дізнаєтесь із статті.

Варіанти обробки і вартість робіт

Внутрішнє оздоблення дерев'яного будинку - це складна багатоетапна робота, яка займає великий проміжок часу і вимагає наявності спеціального інструменту та обладнання. Внутрішні роботи також вимагають спеціальних знань і високої кваліфікації, якими повинен володіти виконавець.

Безпосередній вплив на вартість робіт надає вид обраної обробки.

Існує кілька варіантів обробки брусового і дерев'яного будинку:

  • покриття стін декоративною штукатуркою;
  • фарбування фарбою;
  • покриття лаком;
  • облицювання вагонкою, ПВХ панелями, блок-хаусом.

Всі оздоблювальні роботи мають свою специфіку, яка накладає відбиток на формування ціни за м2. Найбільш економічним варіантом є покриття будинку лакофарбовими матеріалами. Ця робота має мінімальну вартість за квадратний метр площі. Але необхідно врахувати, що до кошторису крім оплати за роботу, включається ціна барвників та витратних матеріалів.

Найдорожчі розцінки склалися на обшивку стін вагонкою і блок-хаусом. Ці натуральні матеріали не тільки ефектно виглядають, але і дозволяють зберегти колорит дерев'яного будинку. Для облицювання стін попередньо монтується дерев'яний або металевий каркас, нерідко замовник бажає зсередини утеплити стіни будинку. Все це вимагає витрат часу і проведення додаткових заходів, що збільшує вартість робіт.

Підготовчі роботи перед обробкою будинку

Незалежно від того, який обраний варіант, перед обробкою необхідно виконати наступні операції:

Ці роботи є обов'язковими, від якості їх виконання залежить краса і довговічність фінішного покриття. Вартість кожної роботи відображена в прайсі.

При розрахунку вартості робіт слід врахувати, що ціна в прайсі завжди вказується за один шар обробки антисептиком або один прохід шліфувальної машини. Щоб фінішна обробка вийшла якісною і довговічною, потрібно не менше 2-3 шарів антисептичної обробки.

Великий вплив на формування ціни на обробку дерев'яного будинку робить стан деревини. Якщо будинок старий, то крім перерахованих вище заходів слід дотримуватися ряду додаткових операцій, таких як видалення колишньої фарби і конопатки, в деяких випадках необхідно провести демонтажні роботи. Якщо на поверхні є гнилі і посинілі ділянки, проводиться відбілювання та лікування деревини.

Складнішою, і відповідно дорогий, є обробка зрубу з рубленого колоди, на поверхні якого є множинні дефекти і залишки кори. В цьому випадку шліфувальні роботи виконуються в три етапи: чорнове обдирання, основна і фінішна шліфовка.

Внутрішнє оздоблення каркасного будинку і будинку з оциліндрованого колоди не уявляють такої складності, оскільки обидва будівельних матеріалу мають гладку й рівну поверхню. Внутрішні стіни з ОЦБ вимагають тільки виконання основної шліфування, а при обробці будинку, зібраного за каркасною технологією, шліфування необов'язкова.

Які додаткові фактори впливають на вартість внутрішньої обробки

При замовленні внутрішньої обробки будинку з бруса професійним майстрам, слід врахувати, що на вартість робіт впливають такі показники:

  • площа внутрішніх поверхонь, що вимагають обробки, наявність складних декоративних елементів;
  • висота стелі. Приміщення, висота яких перевищує стандартних показників, вимагають установки додаткових пристосувань;
  • складність дизайну;
  • комбінація різних видів обробки підвищує ціну роботи;
  • терміни роботи. Якщо замовник бажає прискорити оздоблювальні роботи, тариф збільшується.

Зверніть увагу, що вартість комплексної обробки з нульового циклу завжди дешевше, ніж виконання окремих видів робіт.

Вартість послуг професійних майстрів

У компанії «Майстер Зрубів» ви можете замовити внутрішню обробку дерев'яного будинку. Ми пропонуємо свої послуги жителям Москви і Московської області ми готові виконати обробку «під ключ» і провести будь-які окремі види оздоблювальних робіт.

У нашій компанії є все необхідне для якісної роботи: фахівці високої кваліфікації, які мають багатий досвід обробки дерев'яних будинків, професійне обладнання, якісні оздоблювальні матеріали. Матеріали ми набуваємо безпосередньо у виробників, тому їх ціна для наших клієнтів мінімальна.

У нас в штаті є професійні дизайнери, які розроблять індивідуальний проект дизайну внутрішнього оздоблення вашого будинку, а досвідчені майстри втілять його в життя.

Ми встановили мінімальні ціни на свої послуги. У прайсі, який можна завантажити в розділі "Послуги та ціни" , Ви знайдете вартість всіх видів оздоблювальних робіт.

Надіслати свою заявку ви можете за координатами, розміщеним на сторінці «Контакти» .

Розрахуйте вартість фарбування і утеплення вашого будинку прямо зараз

У зв'язку з цим багатьох цікавить, скільки коштує обробка всередині дерев'яного будинку, ціни за роботу залежать від безлічі факторів, яких?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама