Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Структурна штукатурка для внутрішніх робіт

  1. Значення і особливості
  2. плюси
  3. мінуси
  4. види
  5. мінеральна
  6. акрилова
  7. силіконова
  8. Своїми руками
  9. наочно побачити

Сьогодні під час ремонту нерідко майстри зупиняють свій вибір на декоративній структурної штукатурці. Завдяки особливому складу вона захищає поверхню, дозволять повітрю циркулювати, а також надає особливу, неповторну, оригінальну рельєфність.

Значення і особливості

Структурною штукатуркою прийнято вважати декоративні оздоблювальні матеріали, що виділяються неоднорідним складом, а також містять різні за розміром кам'яні крихти (фракції). У даного виду штукатурки може бути різна текстура .

Крім цього, в залежності від виробника і різновиди матеріалу, до складу можуть входити волокна деревини, слюда і кварц.

Вони використовуються під час фінішної обробки приміщення. В основі фактурного покриття - фракція кам'яної стружки.

Якщо використовувати найдрібнішу фракцію, поверхня буде рівною, але все-таки, невеликі фактурні елементи ви побачите. Якщо застосовується штукатурний розчин , Що містить незначну гранулювання, фінішна обробка матиме рельєфне покриття.

Оптимально проводити внутрішні роботи зі середньо гранульованими фракціями. Вони лягають рівно на стіни, і створюють неймовірний візерунок.

Вони лягають рівно на стіни, і створюють неймовірний візерунок

структурна штукатурка

Забарвлення штукатурки, як правило, білий, але не багатьох споживачів це влаштовує. Бажаний відтінок можна додати власноруч. Для цього в магазинах продається професійний пігмент, він вибирається за колірною гамою приміщення.

Невеликої кількості достатньо щоб зробити колір яскравіше, відтінок регулюється по мірі додавання пігменту в суміші.

Структурну штукатурку можна відрізнити від інших аналогів, завдяки:

  • вихідного матеріалу а також кольором;
  • в'язкості;
  • слухняності суміші;
  • стійкості фінішного покриття;
  • товщині кулі;
  • швидкості застигання.

Найчастіше майбутні ремонтники здобувають уже готові до нанесення суміші, що продаються в пластиковій ємності вже розфасованими.

До складу можуть входити мінеральні складові або синтетичні матеріали.

готова суміш

Залежно від що входять до складу компонентів, суміш буде виконувати різні функції. Наприклад, чим більше там мінеральних речовин, тим простіше буде і легше стінам «дихати».

Вони досить швидко пропускають пар, але їх нерідко стоїть ще додатково обробити фарбою або іншим покриттям для поліпшення технічних показників.

Так само в даний час на ринку представлена ​​велика різноманітність сухих сумішей, розфасованих в паперових мішках.

Для їх застосування досить розвести водою.

Для їх застосування досить розвести водою

Сухі суміші

Якщо ви звернете увагу на полімерну штукатурку з особливими компонентами і придбати її, то ви незабаром зрозумієте, наскільки вона стійка до впливу підвищеної вологості, сприяє загибелі грибків і пригнічує утворення цвілі.

Кольорове достаток можна отримати декількома способами:

  • під час виробництва;
  • перед тим, як наносити;
  • після того, як ви нанесли.

Перший варіант найбільш зручний у використанні, тому що тут не потрібна особлива ретельна підготовка, як для останньої, її можна придбати, як правило, у вигляді звичайної пасти білого кольору, що буде паралельно фарбуватися після створення структурності і повного застигання.

Детальніше про структурну штукатурці дивіться на відео:

плюси

Структурний штукатурний склад характеризується цілою низкою переваг, що успішно виділяють їх з довгого списку інших видів штукатурок. Нижче описані деякі з головних переваг:

  • універсальність. Використовується не тільки для внутрішньої, а й зовнішньої обробки;
  • легкість нанесення . Ідеально контактує, і лягати на будь-яку поверхню. Має хорошу адгезію з цементом, цеглою, бетоном, деревом та іншими поверхнями, які вимагають обробки;

нанесення

  • маскування вад і нерівностей. Створюється ідеально рівне покриття на будь-якій стіні;
  • стійкість до механічних пошкоджень;
  • легкість очищення поверхні від будь-якого забруднення. При цьому штукатурка абсолютно не постраждає. Очищення проводять чистять і миючими засобами, що не містять розчинників;

очищення поверхні

  • прихильність до перепадів температури. Ідеально переносить коливання в межах 38 ° С і -55 ° С;
  • матеріал дуже пластичний. Завдяки цьому наносити його на поверхню дуже просто, він створює оригінальний рельєф;
  • міцність покриття. У стінах відбувається циркуляція повітря, вони немов «дихають», що дозволить запобігти освіти грибка;
  • ідеально відношення між ціною і якістю.

мінуси

Незважаючи на те, що так багато плюсів, один мінус все-таки є: дуже висока ціна. Чи не кожен житель країни може собі дозволити провести таку внутрішню обробку.

види

Незважаючи на свою універсальність, структурну штукатурку теж можна поділити на різні види. Найчастіше вони відрізняються один від одного складом головних інгредієнтів. Лідируючі позиції на ринку займають такі види.

мінеральна

Він використовується під час проведення внутрішніх робіт.

Його головним інгредієнтом виступає цемент, тому придбати суміш можна в сухому вигляді, потім її необхідно розвести водою безпосередньо перед нанесенням.

Єдине незначне незручність під час роботи з цими компонентами є необхідність в проведенні поверхневого фарбування тим лакофарбовим матеріалом, що ви вибрали. Її раціонально наносити на будь-яку поверхню: бетонну, дерев'яну, цегельну, металеву, вона не піддається впливу з водою.

Її раціонально наносити на будь-яку поверхню: бетонну, дерев'яну, цегельну, металеву, вона не піддається впливу з водою

мінеральна

До складу увійшли окремі елементи, що запобігають відомого розмиття, завдяки цьому оброблені поверхні можуть очищатися водою. Такий склад є ідеальним теплоізолятором, до того ж він витрачається досить економно.

акрилова

Застосовується для зовнішньої і внутрішньої обробки.

Його використання максимально просте, матеріал володіє унікальною сцепляемостью з мінеральної поверхнею незалежно від її виду.

акрилова

Штукатуркою можна обробляти будь-яку стіну, на неї не впливають перепади температури і волога, але, може деформуватися і втратити свої початкові характеристики під час впливу сонячного світла. Цим вона і поступається мінеральному і силікатної аналогу.

силіконова

силіконова штукатурка є універсальним матеріалом для обробки, який може використовуватися для зовнішньої і внутрішньої роботи.

Він характеризується відмінною еластичністю і адгезією. Добре доповнює практично всі види поверхні.

Крім цього, на ньому ви ніколи не помітите бруду і пилу, вони просто там не скупчуються, а ті, що все-таки потрапили, легко прибираються, використовуючи вологу ганчірку. Характеризується величезним колірною різноманітністю. Саме це полегшує покупцям вибір, багато кольорів також розділені на тони.

Саме це полегшує покупцям вибір, багато кольорів також розділені на тони

силіконова

В основу штукатурки може входити вода або розчинник.

для внутрішньої обробки майстри рекомендують до використання водяні склади, все тому, що в них відсутній специфічний «хімічний» запах.

Варто подивитися на те, що ви хочете отримати в результаті. Якщо ви не знаєте, як наочно буде виглядати ваша кімната після нанесення структурної штукатурки, обов'язково пошукайте відповідні фото в інтернеті або в спеціальних журналах.

Серед усього розмаїття оздоблювальних матеріалів для будівництва на вітчизняному ринку найпопулярнішою прийнято вважати шпаклівку Ротбанд від відомої компанії Knauf. штукатурка Ротбанд - це висока якість і надійність.

Оздоблення стін, яка здійснюється зовні, грає величезну роль і вважається одним з головних етапів робіт. перейшовши по засланні ознайомитеся зі стіновими фасадними панелями.

Стяжка - це обов'язкова складова конструкції будь-якої статі, яка розташована під покриттям підлоги, і забезпечує довговічність і стійкість чистової обробки. тут можна дізнатися, як правильно робити стяжку підлоги.

Крім всіх малюнків, ви знайдете там техніки нанесення і навіть поетапні інструкції по створенню декоративних квітів та інших геометричних фігур, що візуально можуть бути схожими на якісний 3Д принт.

Своїми руками

Бракує коштів, щоб купити готовий склад в спеціалізованому магазині? Чи не турбуйтеся, адже озброївшись деякими знаннями і навичками застосовуючи їх на практиці, можна зробити хорошу структурну штукатурку.

  • за основу варто взяти вапняно-цементну суміш. Крім цього вам не обійтися без гіпсу або глини. У цю суміш додають натуральні тверді частинки. Це може бути розбита в крихту черепашка, кам'яна крихта, частинки піску, і навіть спеціальна борошно;
  • якщо за основу ви вибрали акрилову смолу, використовувати яку не так і просто, її варто розмішати з синтетичними гранулами необхідних розмірів або крихтою у каменю;
  • в основному, самостійно майстри змішують штукатурку з цементно-вапняного або глиняного складу, все тому, що необхідні компоненти завжди будуть доступні для придбання.

Так само необхідно:

  • напевно ті, хто стикався з ремонтом, знають про існування цементу М400. Безпосередньо він найбільше буде підходити для здійснення задуманої мети;
  • щоб створити штукатурку вам не обійтися без вапна. Але, запам'ятайте, що варто купувати тільки гаситься або довести її до такого зміненого складу власними силами;
  • при виборі піску зупиняйте погляд на річковому кварцовому. Часто консультанти пропонують придбати помаранчевий пісок, але в ньому міститися глиняні домішки. Перед додаванням становить, її варто просіяти, чим більше разів, тим краще;
  • готуючи штукатурку вам не обійтися без води, але не поспішайте бігти в ванну, краще відправитися до найближчого джерела і набрати воду звідти.

Для прискорення процесу висихання до складу можна додати трохи клею або гіпсу. Якщо, ви хочете добитися результату з точністю до навпаки (наприклад під час промальовування об'ємного декору), в майбутню суміш додають кілька мілілітрів миючого засобу.

Мало знати, які необхідні матеріали, при недотриманні послідовності і пропорцій позитивного результату не варто очікувати. Обсяг матеріалу розраховується в індивідуальному порядку. Але, все-таки за основу варто взяти пропорцію: 1х3х0.7, де перше число - цемент, друге - пісок, а третє - вапно.

Готується вапно наступним чином.

Негашене суміш пересипається в металеву ємність, заливається водою таким чином, щоб верхній шар був повністю покритий, закривається кришка і поміщається поверху додатковий вантаж.

Під час реакції виділяється велика кількість тепла, що провокує появу численних випарів. Через деякий час отриману суміш варто обов'язково процідити через шари марлі і залишити отриманий розчин ще на 24 години.

«Яке співвідношення повинно бути піску та цементу?» - відповідь проста: незалежно від площі з'єднайте ці два елементи 1: 3.

Цементно-піщана штукатурка

Напевно знайдуться ті майстри, що готові посперечатися і скажуть, що раціональніше взяти за основу співвідношення 1: 6, але, якщо застосовувати ці знання на практиці, то вони демонструють, що в цьому випадку ви створите малоеластічни штукатурку, працювати з якою буде дуже важко.

Після виконання всіх попередніх етапів, введіть відповідні декоративні частинки.

Сухі компоненти заливаються, використовуючи вапняний розчин, який змішується до однорідної консистенції. Штукатурка, що в підсумку вийде, буде нагадувати вам світло-сіру воду.

Якщо ви мріяли про зовсім іншому відтінку, додайте трохи мінеральної фарбувального пігменту.

наочно побачити

Якщо ви хочете подивитися, які варіанти структурної штукатурки пропонують передові міжнародні компанії, обов'язково подивіться кілька відео, що представлені на цьому каналі.

Там ви знайдете детальний розгляд, що таке структурна штукатурка Rollputz, а також відео про корисний інвентарі, який знадобиться під час нанесення штукатурки.

Інформацію та детальне ознайомлення із структурною штукатуркою «баранчик» Triora, ви знайдете тут:

Якщо ви не знаєте, як правильно наносити структурну штукатурку, вам допоможе це відео:

Структурну штукатурку прийнято вважати прекрасним матеріалом, що використовується для оздоблень стін і стель. Така популярність, невипадкова, все завдяки відмінному призначеному для користувача якості і унікальним декоративним характеристикам.

Тут головне, що враховується не тільки склад придбаного матеріалу, а й техніка його нанесення, різні неакуратність тільки роблять результат більш привабливим, саме так виходить неповторна обробка

«Яке співвідношення повинно бути піску та цементу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама