Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Народні методи знищення клопів - скипидар, нашатирний спирт, окріп і інше

  1. Ознаки появи клопів

Домашні, або як їх ще називають, постільні клопи відносяться до дрібних шкідників, які живляться кров'ю людини або тварин. Ці комахи в основному зустрічаються в селах, де є багато старих і занедбаних будинків, але також не рідкісні випадки, коли вони можуть з'явитися і в міських квартирах.

Дивіться по темі - Звідки беруться клопи в квартирі і як позбавиться від них

В основному ці паразити люблять селитися в щілинах старих меблів, за оббивкою диванів і ліжок, під днищем побутової техніки та за шпалерами. Якщо клоп знаходить оптимальні для себе умови, то він починає розмножуватися з неймовірною швидкістю, множу свою популяцію в геометричній прогресії.

Домашні, або як їх ще називають, постільні клопи відносяться до дрібних шкідників, які живляться кров'ю людини або тварин

Де живуть клопи комахи в квартирі

Щоб уникнути великих проблем, важливо, якомога раніше почати з ними боротьбу. В такому випадку, коли комах ще трохи, ефективною буде боротьба з клопами в домашніх умовах народними засобами. В іншому, випадку, якщо пізно виявити цих шкідників, доведеться звертатися в спеціальну службу і застосовувати хімічні речовини.

Читайте по темі:

Дезінфекція або дезінсекція від клопів - що це за процедура і в чому різниця

Дрібнокрапельне обприскування від клопів - в чому відмінність від холодного і гарячого туману

Зміст статті

Ознаки появи клопів

Про те, що постільний клоп завівся в будинку, будуть свідчити наступні фактори:

  • неприємний солодкувато-терпкий запах коньяку, який пов'язаний з виділенням паразитами секрету;
  • появле

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама