Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

заміна розеток

  1. Які розетки встановлюємо
  2. Коли потрібна заміна розеток
  3. Скільки коштує заміна розеток
  4. Способи монтажу розеток
  5. Професійна заміна розеток

Заміна розеток - важливий етап при проведенні будь-яких ремонтних робіт, при формуванні інтер'єру приміщення. Сучасні електророзетки цікаві з точки зору дизайну і є ідеальною зміною застарілим моделям. Заміна розеток - важливий етап при проведенні будь-яких ремонтних робіт, при формуванні інтер'єру приміщення

В рамках послуги майстер-електрик на годину або домашній майстер наші фахівці проводять будь-які електромонтажні роботи в Москві, в число яких входить заміна розеток і монтаж нових. Професійні електрики компанії "Remzak" виконають роботи швидко і якісно, з дотриманням норм безпеки. Перш ніж замінити розетку наші фахівці обов'язково уточнять її цільове призначення, потужність приладів, які планується до неї підключати.

Які розетки встановлюємо

Розеткою зазвичай називають спеціальний роз'єм, який призначений для швидкого підключення різних електроприладів до електромережі. При установці розетки дуже важливо, щоб параметри реального струму не перевищували значення допустимого (зазвичай вказуються на корпусі розетки).

Електрики служби «Remzak» якісно і професійно встановлять будь-які види електророзеток:

  • електричні
  • Комп'ютерні
  • Телефонні
  • Мережеві
  • телевізійні
  • вологостійкі
  • Розетки з таймером, вимикачем, з захисними шторками, з функцією автоматичного витягування вилок і ін.

електричні   Комп'ютерні   Телефонні   Мережеві   телевізійні   вологостійкі   Розетки з таймером, вимикачем, з захисними шторками, з функцією автоматичного витягування вилок і ін

Коли потрібна заміна розеток

- Заміна розеток цілком доречна, коли проводяться ремонтні роботи, формується інтер'єр приміщення. Сучасні електророзетки цікаві з точки зору дизайну і є ідеальною зміною застарілим моделям.

- Якщо розташування розеток не зовсім зручне, в цьому випадку буде потрібно перенесення розетки або її заміна.

- Крім того, коли ремонт розеток неможливий, оптимальним рішенням буде монтаж нових розеток. Найчастіше це випадки, коли електророзетка іскрить, її корпус сильно розбитий, почорнів або розплавився.

- Якщо зросла кількість електричних приладів. Можливо, в цьому випадку буде потрібно і установка нових розеток

- Якщо була проведена перестановка меблів, в результаті чого доступ до раніше діючим розеток був перекритий.

Скільки коштує заміна розеток

Ціна на заміну розеток і монтаж нових залежатиме від складності робіт, що проводяться, від кількості призначених до установки виробів.

Увага! При оформленні замовлення на заміну розеток ціна включає демонтаж старих, установку нових. У вартість монтажу нової розетки входить:

  • штробление
  • свердління отворів
  • установка підрозетника і коробки
  • підключення проводів
  • тестування (перевірка працездатності)
  • Додаткова плата за кожен вид робіт не стягується!

Підготовка поверхні під установку розетки / вимикача Свердління отворів: - в цегляній стіні 150 руб. - в бетонній стіні 250 руб. - в гіпсокартоні або гіпсоліті 160 руб. Штроблення (бетонна стіна) 300 руб. шт. Штроблення (цегляна стіна) 200 руб. шт. Установка распаєчної коробки (вбудованої) 100х100 150 руб. Установка распаєчної коробки (накладної) 100х100 150 руб. Установка підрозетника в будь-яку стіну 90 руб. Вид робіт

Ціна

Демонтаж старих розеток 150 руб. Заміна розетки (монтаж на підготовлене місце (в підрозетник)) від 250 руб Ремонт розетки від 150 руб. (Визначається складністю ситуації) Установка внутрішньої розетки - в бетонну стіну 650 руб. - в цегляну стіну 450 руб. - в гіпсокартон 350 руб. Установка зовнішньої розетки від 250 руб. Монтаж / заміна розетки - накладної 250 руб. - для електроплити (220 В) 250 руб. - для електроплити (380 В) 380 руб. - для акустичної системи 350 руб. - телевізійної (внутрішньої) від 350 руб. - телевізійної (накладної) 250 руб. - телефонної 200 руб. - комп'ютерної 200 руб. - із заземленням (прихована проводка) від 600 руб. - із заземленням (зовнішня проводка) від 400 руб.

Примітка: ціни вказані за 1 шт.

Увага! При заміні або установці від 10 або більше розеток ціни договірні, діє система знижок від 3-5%.

Завантажити прайс-лист: установка, заміна розеток

Щоб уточнити вартість

  • зателефонуйте за телефонами 8 (926) 381-00-93; 8 (926) 381-00-93
  • скористайтеся формою зворотного зв'язку
  • поспілкуйтеся з нашим менеджером в онлайн режимі Skype

Способи монтажу розеток

Перед початком робіт перевіряється загальний стан електропроводки для виявлення дефектів, які можуть призвести до пожежі, замикання. При виявленні несправностей може бути запропонована заміна електропроводки на нову. У разі хорошого стану проводки буде проведений монтаж розеток одним з двох способів:

Пропонується при монтажі розеток в гаражі, підвалі, складі і інших підсобних приміщеннях. Це звичайні ел.розеткі накладного або зовнішнього типу, які після монтажу повністю помітні на стіні.

Цей спосіб підходить, якщо необхідно приховати розетку. Вона повністю встановлюється в стіну, зовні залишається тільки зовнішня декоративна панелька. Для установки цього типу необхідна електропроводка, яка містить три дроти: фаза, нуль і спеціальний провід, призначений для заземлення. Цей спосіб прийнятний для квартир, будинків, офісів

Професійна заміна розеток

Перед початком будь-яких електромонтажних робіт слід відключити електрику. Зробити це можна за допомогою автомата, що знаходиться в електрощитку . Далі слід оцінити, які прилади будуть підключатися до розетки, яка їхня потужність. Так можна буде розрахувати максимальний струм і підібрати найбільш підходящий тип розетки. Після цього корпус старої розетки обережно знімається, від'єднуються всі дроти. Перед початком будь-яких електромонтажних робіт слід відключити електрику

Потім можна монтувати нову розетку. На цьому етапі важливо акуратно підключити всі дроти. Слід пам'ятати, що всі з'єднання повинні бути ізольовані, в іншому випадку може бути коротке замикання. Необережні дії і невірна заміна розеток можуть стати причиною короткого замикання, ураження електричним струмом або можуть призвести до пожежі. Тому безпечніше і якісніше заміна розеток буде проведена кваліфікованими фахівцями.

Наші електрики підкажуть, який спосіб монтажу вибрати, дадуть рекомендації щодо вибору розетки і професійно зроблять свою роботу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама