Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати якісне фарбувальне обладнання (апарат)

Багато компаній, при купівлі обладнання, стикаються з такою проблемою якого виробника вибрати і у кого купити товар дешевше Багато компаній, при купівлі обладнання, стикаються з такою проблемою якого виробника вибрати і у кого купити товар дешевше. Чимало важливо, щоб була гарантія і сервіс. Давайте спробуємо розібратися. Для прикладу візьмемо фарбувальне обладнання. Припустимо я невеликий підприємець і займаюся ремонтними роботами. Постало питання про покупку фарбувального апарату. Перше що потрібно це визначитися-який апарат вам необхідний.

Електричні апарати безповітряного розпилення фарби найбільш популярні, так як не вимагають для роботи ні чого крім електрики на будмайданчику. Для роботи з бензиновим обладнанням вам відповідно електрику не треба, але потрібен бензин, та й в обслуговуванні даний апарат набагато дорожче. До того ж, використовувати апарат з бензиновим приводом проблематично використовувати в закритому приміщенні. П невматический фарбувальне обладнання відповідно вимагає для роботи стиснене повітря (компресор). Це дорого, але для НЕ яких видів лакофарбових матеріалів це буває життєво необхідно.
І так, коли ви визначилися який вид фарбувального обладнання вам найбільш підходить, переходимо до кроку №2 -вибір виробника.

dino power в Україні

На сучасному ринку фарбувального обладнання виробників дуже багато, але варто виділити все ж 4 найвідоміших: Dino-Power, Graco, Wagner, Larius.
Всі ці виробники зарекомендували себе як надійні і серйозні постачальники якісного фарбувального обладнання. Відмінності у них тільки в ціні .. Тут вам треба подивитися на ваш бюджет і вирішити чи готові ви платити за американський апарат Graco ціну рази в два вище, ніж за китайський Dino-Power, при цьому як говорилося вище якість у них однакове? Чи варто переплачувати за витратні матеріали та комплектуючі? Вирішувати тільки вам. Якщо вам принципово купити німецький (Wagner) або американський (Graco) фарбувальний апарат, то це ваш вибір і можете дзвонити постачальнику. Якщо ж бренд для вас не важливий, а важливо тільки якість продукту і ціна, то купуйте китайські фарбувальні апарати Dino-Power.
Тепер найголовніше. Як не переплатити за товар і купити фарбувальний агрегат за ринковою ціною або навіть нижче?

Тут допоможе два простих правила. Перший не кидайтеся на перший-ліпший сайт і на красиву обкладинку. Обдзвоніть 3,4,10 компаній і виберіть ту, де вам найбільш розгорнуто і дохідливо допомогли підібрати фарбувальний апарат саме для ваших цілей. Дізнайтеся, чи є гарантії, сервіс, чи можлива знижка або безкоштовна доставка. Друге це звичайно ціна, але не завжди ціна може бути визначальним фактором. Найчастіше великі компанії рідко дають знижки простим клієнтам, тому шукайте постачальників, що не погребують і оплатять хоча б вам доставку.

Найчастіше великі компанії рідко дають знижки простим клієнтам, тому шукайте постачальників, що не погребують і оплатять хоча б вам доставку

ПП «Інвестмаш» фарбувальне обладнання

Якщо ви ще не визначилися і не знаєте який саме апарат вам вибрати телефонуйте в компанію ПП «Інвестмаш» за телефонами: +380673827682, або пишіть на електронну пошту [email protected]
Так само ви можете відвідати сайт компанії ПП «Інвестмаш» http://www.dino-power.com.ua/ і ознайомитися з продукцією компанії.

Чи варто переплачувати за витратні матеріали та комплектуючі?
Як не переплатити за товар і купити фарбувальний агрегат за ринковою ціною або навіть нижче?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама