Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Апарати гарячого повітря, обладнання для зварювання гарячим повітрям



В цьому розділі пропонуємо 3 групи обладнання гарячого повітря виробництва FORSTHOFF / Форстхоффа (Німеччина) :

  • Ручні зварювальні апарати гарячого повітря - серії Light , Soft , Tube , Oval і Vento . Залежно від встановленого сопла ручні апарати гарячого повітря застосовуються для виконання найрізноманітніших будівельних і промислових робіт, в т.ч. для зварювання гарячим повітрям різних полімерних виробів.
  • Автоматичні самохідні зварювальні апарати гарячого повітря серії FORSTHOFF . Зазвичай мають вузьку спеціалізацію. Зате дозволяють автоматизувати зварювання гарячим повітрям, збільшити її швидкість і підвищити якість.
  • Промислові фени серії TYPE . Строго кажучи, це не фени, а тільки нагрівачі повітря, що подається від зовнішнього джерела стисненого повітря або ін. Газу. Промислові фени, на відміну від будівельних, призначені для стаціонарної установки в технологічні лінії для самих різних цілей.

Найбільш популярні способи застосування обладнання гарячого повітря:

Сварка полімерних виробів з жорстких термопластів - ПП , ПНД , Н-ПВХ (Непластифікований ПВХ, вініпласт), ПБ, АБС і ін. (листів, труб, оболонок труб з ППУ-ізоляцією і ін.). Сварка прутком або без прутка. Застосовується для зварювання будівельних конструкцій, покриття для підлоги, труб та фасонних деталей безнапірних трубопроводів, оболонок труб з ППУ-ізоляцією, деталей пластикових ємностей і т.п.

Сварка м'яких листових полімерних виробів (наприклад, лінолеуму) встик. Сварка шнуром з відповідних м'яких термопластів - ПВД , П-ПВХ (Пластифікований ПВХ, пластикат) і ін. Застосовується для зварювання швів м'яких підлогових покриттів, наприклад, при укладанні лінолеуму.

Сварка полімерних плівок і тканин внахлест без застосування присадочного матеріалу. У переважній більшості випадків матеріал таких плівок і тканин - пластифікований ПВХ.

Нагрівання поверхонь для сушіння, формування, зняття внутрішніх напружень після зварювання або формовки, видалення старих фарб і т.д. Для цих цілей апарат може використовуватися як з відповідним соплом, так і взагалі без сопла.

Пропонуємо ознайомитися з Технологією зварювання гарячим повітрям .


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама