Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вогнезахист (812) 313-32-33. Ціни. Вогнезахисна обробка дерев'яних і металевих конструкцій в Санкт-Петербурзі

  1. вогнезахисна обробка
  2. Вогнезахист дерев'яних конструкцій
  3. Вогнезахист повітроводів
  4. Вогнезахист кабельної продукції
  5. Вогнезахист тканин
  6. Замовити вогнезахисну обробку

Відповідно до вимог пожежної безпеки будівельні конструкції, що застосовуються в будівлях повинні мати певні межі вогнестійкості і клас пожежної небезпеки, а будівельні матеріали підрозділяються на НГ (негорючі), Г1 (слабогорючие), Г2 (умеренногорючіе), Г3 (нормальногорючіе), Г4 (сільногорючіе ).

Для підвищення меж вогнестійкості будівельних конструкцій, а також для зменшення горючості матеріалів застосовується вогнезахист Для підвищення меж вогнестійкості будівельних конструкцій, а також для зменшення горючості матеріалів застосовується вогнезахист.

Вогнезахисті піддаються не тільки дерев'яні конструкції, але також конструкції з металу і бетону.

Застосування ж вогнезахисту для текстильних матеріалів, деревини, кабельної продукції дозволяє переводити після вогнезахисної обробки дані матеріали в групи Г1 (слабогорючие), Г2 (умеренногорючіе) в залежності від виду вогнезахисту і способу її нанесення.

вогнезахисна обробка

  • Вогнезахист металоконструкцій

    Металеві конструкції мають високі характеристики міцності і зручні при монтажі, але мають низькі межі вогнестійкості, це пов'язано з високою чутливістю до високих температур, при впливі яких металеві конструкції деформуються, що може привести до обвалення, як окремих елементів, так і споруди в цілому.

    Вогнезахист металоконструкцій створює на поверхні елементів конструкції теплоизолирующий шар, що витримує вплив високих температур і вогню, що уповільнює прогрів металу Вогнезахист металоконструкцій створює на поверхні елементів конструкції теплоизолирующий шар, що витримує вплив високих температур і вогню, що уповільнює прогрів металу. Наявність подібного теплоізолюючого шару дозволяє конструкціям зберігати свої функції при пожежі протягом необхідного часу (необхідної межі вогнестійкості).

    Підвищення меж вогнестійкості металоконструкцій здійснюється за допомогою конструктивної вогнезахисту і застосування тонкошарових спучуються складів.

    Конструктивна вогнезахист - спосіб вогнезахисту конструкцій з використанням листових, плитних та інших матеріалів (в т.ч. цегла, камінь, блоки та ін.), Які виконуються у вигляді облицювання, їх комбінацій, а також обетонірованіе або нанесення штукатурних складів по сітці, що виключає окреме (самостійне) застосування тонкошарових спучуються складів.

    Конструктивну вогнезахист відповідно до вимог СП 2.13130.2009 «Системи протипожежного захисту. Забезпечення вогнестійкості об'єктів захисту »слід застосовувати В будівлях I-III ступенів вогнестійкості для забезпечення необхідної межі вогнестійкості несучих елементів, що відповідають за його загальну стійкість і геометричну незмінність при пожежі.

    Застосування засобів вогнезахисту для сталевих конструкцій можливо відповідно до розробленого проекту вогнезахисту, узгодженими та затвердженими в установленому порядку, і що містить дані про вогнезахисної ефективності кошти вогнезахисту, результати міцності і теплотехнічних розрахунків щодо забезпечення меж вогнестійкості об'єкта вогнезахисту, а також умови застосування і експлуатації вогнезахисту.

  • Вогнезахист дерев'яних конструкцій

    Дерев'яні конструкції досі мають широке поширення в будівництві, а також зустрічаються в елементах покриттів перекриттів в будівлях, що становлять історичний центр Санкт-Петербурга і не тільки.

    Поряд з такими перевагами, як доступність і універсальність, деревина має ряд недоліків, в першу чергу недовговічність і пожежонебезпека. Вогнезахист і біозахист дерев'яних конструкцій покликані, щоб ліквідувати ці недоліки.

    В даний час існує величезна безліч вогнезахисних складів (антипіренів) для деревини, різних за характером дії і способу нанесення.

    Найбільш часто для вогнезахисту дерев'яних конструкцій застосовуються вогнезахисні просочення, як правило, це сольові склади призначені для зниження горючості деревини, зменшення пожежної небезпеки дерев'яних конструкцій і захисту деревини від біоруйнування. Такі склади набули широкого поширення для вогнезахисту кроквяної системи і обрешітки покрівлі будівель завдяки невисокій ціні і легкості нанесення.

    Для вогнезахисту декоративного оздоблення приміщень з деревини (стінових панелей, паркету і т.п.) застосовуються безбарвні вогнезахисні лаки, який не міняє відтінок і фактуру деревини. Лаки для вогнезахисної обробки деревини довговічні і зносостійкі, навіть при нанесенні на паркет здатні прослужити довгі роки.

    Поряд з лаками для вогнезахисту деревини застосовуються фарби та емалі.

    Фарби та емалі утворюють на поверхні, що захищається тонкий непрозорий шар різних кольорів і відтінків. Вони надають декоративний вигляд і перешкоджають загорянню, поширенням полум'я поверхнею і захищають від впливу вологи.

  • Вогнезахист повітроводів

    Відповідно до вимог пожежної безпеки повітроводи слід виконувати з негорючих матеріалів, межа вогнестійкості транзитних повітропроводів повинен бути не менше 30 хв. Виконані з металу повітроводи, як правило, не мають даного межі вогнестійкості. Підвищення межі вогнестійкості досягається за рахунок вогнезахисту повітроводів.

    Вогнезахист повітроводів може здійснюватися:

    - спеціальними обмазками, як правило, вимагають армування;

    - механізованим способом, шляхом нанесення вогнезахисних складів типу ФИБРОГЕЙН (представляє собою суху суміш мінеральних волокон ( «кам'яної вати»), портландцементу і спеціальних добавок. Покриття, утворене в процесі нанесення, являє собою легку, але щодо міцну «шубу», яка покриває всю поверхню, що захищається рівномірним шаром);

    - нанесення багатошарових комбінованих покриттів, що складаються з фольгованого матеріалу вогнезахисного рулонного і клейового покриття. Даний матеріал надійно кріпиться до поверхні воздуховода за рахунок використання вогнезахисного клейового покриття і здатний забезпечити межа вогнестійкості повітропроводів до EI = 90 хв.

  • Вогнезахист кабельної продукції

    Вогнезахисні склади використовується для зниження пожежонебезпеки всіх видів кабелів (силових, контрольних, зв'язку та ін.) Незалежно від величини напруги і товщини оболонки. Має високу адгезію по відношенню до матеріалів оболонок кабелів (ПВХ, гумі, поліетилену) і не робить на них агресивного впливу.

    Вогнезахисні склади застосовується в тунелях, колекторах, виробничих приміщеннях.

    Вогнезахисний склади можуть застосовуватися для захисту полімерних виробів і конструкцій від поширення полум'я при розвитку пожежі.

  • Вогнезахист тканин

    Вогнезахисні склади для тканин і текстильних виробів знижують пожежонебезпечність матеріалів і перешкоджають поширенню горіння по поверхні.

    Часто дані вогнезахисні склади застосовуються для вогнезахисту декоративних тканинних предметів інтер'єру в залах для відвідувачів ресторанів, театрах (для обробки декорацій) і в інших місцях, де тканинні предмети інтер'єру покликані створити особливу атмосферу і антураж.

    Але, практично всі без винятку текстильні матеріали є горючими, відповідно застосування вогнезахисту залишається досить актуальним.

    На даний момент є багато різних складів для вогнезахисної обробки тканин, які не змінюють колір і фактуру тканини.

Замовити вогнезахисну обробку

Зателефонуйте нам за телефонами в Санкт-Петербурзі

+7 (812) 313-32-33 з 8:30 до 17:30 в робочі дні
+7 (812) 642-54-45 в будь-який час

Надішліть заявку на електронну пошту

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама