Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибираємо фінський біотуалет для дачі, види і їх відмінності

  1. Чим відрізняються фінські біотуалети?
  2. Що пропонують виробники?
  3. Все про фінських моделях
  4. Відгуки споживачів про продукцію
  5. висновок

Власникам приватних будинків і дачних будівель, де найчастіше відсутня центральна каналізаційна система, доводиться вирішувати питання з її обладнанням власними силами Власникам приватних будинків і дачних будівель, де найчастіше відсутня центральна каналізаційна система, доводиться вирішувати питання з її обладнанням власними силами.

Є кілька варіантів, але самий зручний і простий - це встановити біотуалет фінський, канадський або вітчизняного виробництва. Вибір моделей досить широкий, але ми зупинимося на продукції з Фінляндії.

зміст:

  1. Відмінні особливості
  2. види продукції
  3. Фінські моделі - все про них
  4. Відгуки споживачів
  5. підводимо підсумок

Чим відрізняються фінські біотуалети?

Поява сучасних моделей мобільних клозетів значно спростило вирішення питання з установкою і обслуговуванням каналізаційних систем в заміських селищах. Їх принцип роботи полягає в переробці відходів мікроорганізмами і перетворенні їх в компост. Спеціальна суміш, необхідна для їх розмноження, входить в комплект поставки, а також може бути приготовлена ​​самостійно або куплена в спеціалізованому магазині. Найчастіше вона складається з торфу і дрібної тирси.

Найбільш якісно це питання вдалося вирішити фінським виробникам. Їх біотуалети Екоматік здатні позбавити вас від незручностей, які зазвичай виникають при використанні вуличних клозетів.

Що пропонують виробники?

Існує три різновиди біотуалетів:

  • торф'яні
  • З расщепителя
  • електричні

Найбільш екологічними вважаються торф'яні. У них для переробки застосовуються тільки природні компоненти. До них відносяться мелкодісперсіонние субстанції органічного походження, в які вводять мікрокультури і продукти їх життєдіяльності для переробки відходів. Останні в біотуалетах відправляються в бак, де перемішуються з наповнювачем і відбувається їх першорядне компостування. Для 10 літрів відходів в таких моделях потрібно 1 кг торфу.

Відеоогляд, торф'яних і компостерної моделей:

Зразки, в яких в якості утилізаторів застосовуються біологічні або антисептичні засоби або гранули, називають хімічними. Дані моделі можуть експлуатуватися навіть при мінусовій температурі. Їх принцип дії заснований на знищенні будь-яких мікроорганізмів, усуваючи тим самим і запах. Такі біотуалети вважаються найвигіднішими в економічному плані.

Для їх функціонування на 1 літр рідини з нижнього бака достатньо 5 мл антисептика. Їх недоліком є ​​те, що застосування відпрацьованих речовин в подальшому становить небезпеку для навколишнього природи, тому його необхідно зливати в центральну каналізацію.

Електричні або касетні біотуалети зовні нагадують звичайний унітаз Електричні або касетні біотуалети зовні нагадують звичайний унітаз. Їх використання можливе тільки в будівлях з наявністю електрики, так як їх робота залежить від функціонування компресора і вентилятора.

Крім цього в приміщенні, де вони встановлюються, повинна бути обладнана припливно-витяжна вентиляція. Принцип дії таких моделей організований на поділі відходів на рідкі та тверді, з подальшою переробкою.

Все про фінських моделях

Вибір даного пристрою залежить від багатьох чинником і на першому місці знаходиться їх зручність в експлуатації Вибір даного пристрою залежить від багатьох чинником і на першому місці знаходиться їх зручність в експлуатації. Одними з найбільш поширених на вітчизняному ринку вважаються фінські біотуалети.

Вони представлені широким модельним рядом, в який входять:

  • компостні
  • електричні
  • Вбудовувані в будівлі

До торф'яним зразків відносяться моделі марок GreenToilet і EuroMakki. Вони самі невибагливі в експлуатації і стійкі до низьких температур. Однак для їх установки потрібно приміщення спеціальної конструкції. Ще однією відмінністю від більшості моделей є великий обсяг вивезених відходів до 330 літрів. Тому на шляху їх транспортування потрібно тверде покриття, щоб колеса не застрявали в ґрунті.

Звичайно, така конструкція здатна витримувати будь-які морози, вони невибагливі в експлуатації, але вимога окремого приміщення трохи знижує попит на них.

Електричний біотуалет для дому та дачі фінський - це аналог американської продукції, і відрізняється від неї лише дизайном і ціною. Модель Incinolet Elbrann toalett здатна розвивати потужність до 1 кВт. Вона працює від мережі в 230 вольт і має стильний сучасний дизайн. Вони можуть встановлюватися тільки в опалювальних приміщеннях, так як виготовлені з пластику.

Дивимося відеоогляд про продукцію Синдирелла:

Вбудовувані біотуалети мають обсяг бака на 60000 літрів, можуть працювати без викачування протягом двох років. Їх можна охарактеризувати словами - побудував і забув. Вони прості в установці і експлуатації. Але вартість на таку модель, звичайно, буде досить високою.

Але найпопулярнішою моделлю є торф'яна модель Biolan. Вона прекрасний варіант для приватних домоволодінь, зручна в експлуатації і здатна забезпечити ефективне компостування.

Такий біотуалет для дачі фінський не потребує електриці і воді, він може використовуватися в дачних будиночках. Ємність для відходів у нього оснащена теплоізоляцією, що значно прискорює процес компостування і дозволяє утилізувати в ній органічні відходи.

Огляд і установка моделі Biolan:

Його конструктивні особливості дають можливість уникнути неприємних запахів в приміщенні, де він встановлений, а великий обсяг бака дозволяє видалити з нього воду один раз на рік.

Відгуки споживачів про продукцію

Ті, хто вже встиг оцінити по достоїнству фінські біотуалети для дачі, відгуки про продукцію пишуть, відзначаючи всі достоїнства моделі марки Biolan.

Як переваги вони називають:

  1. Можливість компостування харчових відходів
  2. теплоізоляційну конструкцію
  3. Ефективну переробку твердих відходів
  4. повітрообіг
  5. Повна відсутність запахів
  6. Просте спорожнення баків
  7. комфортне термосіденіе

В якості наповнювача для таких моделей найчастіше служить торф, що дозволяє в подальшому використовувати перероблені відходи в якості добрива.

Фінський біотуалет має ряд переваг, які сприяють його вибору. Конструкція виконана з екологічно чистих матеріалів і тому зовсім безпечних. Приємний зовнішній вигляд, гарний дизайн і зручне виконання також приваблюють покупців.

висновок

Якщо ви вирішили для себе, що кращий вибір - біотуалет купити в Фінляндії, то можливо такі моделі є в продажу і в місцевих магазинах, потрібно лише поставити собі за мету і пошукати. Вони, безсумнівно, хороші і мають цілком прийнятні ціни. Наприклад, найпростіша з моделей обійдеться в 57 тисяч рублів.

Звичайно, в ній не буде вентиляційних і дренажних труб, але є зручний бак на коліщатках, який легко транспортувати для очищення. Та й за зовнішніми даними вони мають досить презентабельний вигляд. Термін служби у таких моделей 25 років, що також характеризує їх з позитивної сторони.

Чим відрізняються фінські біотуалети?
Що пропонують виробники?
Що пропонують виробники?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама