Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хвильовий аналіз eurusd

Добрий день, що поважають себе трейдери! Сьогодні я маю намір освіжити Вашу пам'ять по історії пари eurusd в зв'язку з тим, що "повторення - мати навчання" і прибувають передплатники мого блогу ще про це не знають. Я покажу графіки: місячний, тижневий, денний, 6-ти годинний і вартовий. Графіки, в яких є свої нюанси, буду супроводжувати короткими коментарями.

Місячний.

Вся складність в розмітці цього графіка полягає у визначенні початку хвилі I. Не скрізь брокери надають трейдерам необхідну історію котирувань, а від цього залежить прогнозування. Але мені з нагоди попався якийсь брокер (я скачав термінал МТ5 з сайту розробника, але точно не впевнений). В "Аналізі хвиль Еліота" Глена Нілі є цікава стаття про розтягнутої хвилі 3 в термінальному імпульсі. Мені кажеться, що це рідкісний випадок. Ось прочитайте:

" Термінальний імпульс Розтягнута третя хвиля. Це одна з найрідкісніших можливих хвильових фігур. Коли хвиля-3 "розтягується" в Термінальній фігурі (на відміну від всіх інших випадків), вона не може бути набагато довший першої хвилі. Хвиля-2 повинна відкотитися більш ніж на 61.8% від першої хвилі, а четверта хвиля повинна відкотитися від третьої хвилі на 38.2% (бажано менше). Лінія тренда 2-4 повинна виглядати як зазвичай. Необхідно побудувати лінію тренда 1-5, яка буде пробита третьою хвилею. П'ята хвиля не повинна бути більше 61.8% хвилі-3. Ймовірно, ви зможете побачити цю фігуру тільки в якості з-хвилі будь-якої послідовності, але не в якості 5-ї хвилі Імпульсної фігури. "

Також, як доказ, можна відзначити той факт, що хвиля V дорівнює 0.618 хвилі I. Є правда один нюанс: початок хвилі I показано дуже точно, з помилкою в 0.00005. Точніше на місячному графіку не вийшло.

Тижневий.

Тижневий

Отже, що ж примітного на цьому графіку. Це величини першої та третьої хвиль. Погляньте: хвиля 3 менше 1.382 хвилі 1, а це вже явна заявка на довгу хвилю 5. І без іррегуляра в хвилі b аж ніяк не обійтися для збереження імпульного руху. Також за графіком видно, що в хвилі 2 іррегуляра не було.

Денний.

Ну, а на денному суцільна корекція, що почалася 15 березня 2015р. Як то кажуть - без міхура не обійтися. Треба спробувати. За попереднім тижневому графіку стало зрозуміло, що без иррегулярной хвилі- В, яка доповнить імпульс в хвилі 3 просто не обійтися. І закінчитися вона повинна між рівнями 1.23-1.38 хвилі А, в синій області. Тоді хвиля 4 піде в глибоку корекцію (аж до рівня хвилі 2). забезпечуючи довгу хвилю 5. Але, цікаву справу, хвиля В стала утворювати розходиться трикутник! Це стало ясно відразу після резутатов вибору президента Франції. Пам'ятаєте, був такий нищівний ГЕП? І потім такі довгі корекційні хвилі характерні в трикутниках в хвилях - d. До речі, не забудьте встановити лінії Фібо між хвилями 2 і 3. Хвиля - В (4) - це корекція і не треба "пришивати кобилі хвіст", якщо він їй не потрібен.

6 год.

6 год

На 6h графіку Ви можете побачити хвилю -d, як вона є, але вона ще не закінчилася. Закінчення цих хвиль може бути трикутником або площиною. Ринок вибрав останнє. Виходить фігура ПОДВІЙНА КОМБІНАЦІЯ (площину + площину), де роздільником між площинами виступає хвиля - Х. Закінчення иррегулярной хвилі знаходиться в синій області, утворивши якої розглянемо на годинному графіку.

1год

Що ми маємо: вибрали місто (М), район (W), вулицю (D), будинок (6 год), під'їзд (1 година), а квартиру (15хв) знайдете самі, т. К. Є кілька варіантів закінчення. Підсумки. Що Ви тепер знаєте: 1) На місячному графіку розвивається термінальний імпульс з довгою третьою хвилею. 2) Тижневий графік показує скорочену 3 хвилю, вимагає іррегуляра, має на увазі довгу хвилю 5. 3) Денний графік показав Вам, що в хвилі -В (4) розвивається розходиться трикутник. 4) 6-ти годину. графік розповів Вам про хвилю - d, яка розвивається фігурою "подвійна комбінція". 5) На 1h графіку показані варіанти і область закінчення иррегулярной хвилі-b (Minute). Майте на увазі, що остання хвиля v має 2 варіанти закінчення: 0.618 (i) або дорівнює їй.

Сподіваюся, Ви розумієте, що багаж історії має дуже велике значення в хвильовому аналізі.

Regul,

опублікував запис 1 рік тому.
З моменту публікації зафіксовано 1235 переглядів.
Зараз цей запис переглядає 1 незареєстрований користувач.

Пам'ятаєте, був такий нищівний ГЕП?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама