Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Де можна недорого купити окремо плафони для люстри в Москві

  1. Причини, за якими доводиться купувати плафони для люстри окремо
  2. Плафони в продажу
  3. Призначення плафонів для люстри
  4. Які бувають плафони для люстри?
  5. Як правильно купити плафони для люстр
  6. Де можна купити плафони для люстри?
  7. Як купити окремий плафон для люстри?
  8. Як купити плафони для люстри в Москві недорого?
  9. Плафони для люстр купити в Москві зручно і вигідно допоможе інтернет-магазин «100 ламп»

Люстра складається з декількох важливих елементів Люстра складається з декількох важливих елементів. Безсумнівно, її каркас і підвіс виконують важливі функції, а й плафонам в таких конструкціях відводиться найважливіша роль. Від матеріалу виготовлення, форми, стилю безпосередньо залежать функціональні і декоративні показники стельового світильника. Тому при виборі, покупці люстри їм приділяється особлива увага. Здебільшого світильник купується в комплекті, споживачеві не доводиться розбиратися в особливостях елементів його конструкції. Але бувають випадки, коли необхідно плафони для люстри купити окремо. Важливо розуміти, як правильно зробити вибір, чим відрізняються дані вироби, щоб забезпечити освітлювального приладу бездоганні функціональні і естетичні показники.

Причини, за якими доводиться купувати плафони для люстри окремо

Здебільшого у виробництві плафонів використовується скло. Цей гарний матеріал ідеально відповідає вимогам, які пред'являються до даних виробів, забезпечує виконання основних функцій. Однак крихкість, притаманна склу, створює ризик пошкодження при випадковому механічному впливі. Тому найчастіше споживачі стикаються з проблемою, якщо розбився плафон у люстри, потрібно знайти, де замовити новий.

Для всіх люстр і світильників, придбаних у нас, ми надаємо можливість окремої покупки плафонів за мінімальними цінами!

Не завжди окреме придбання виробів пов'язано з їх пошкодженням. Іноді заміна плафонів потрібно для додання люстрі нового стилю, дизайну. Така необхідність виникає після виконаного ремонту, оновлення інтер'єру, в який старі плафони не вписуються по відтінку, формі, матеріалу. Окрема покупка може бути пов'язана з недостатньою або занадто яскравою освітленістю кімнати. Цей фактор безпосередньо залежить від виду і конструкції плафонів.

Плафони в продажу

( дивитися всі 25 плафонів )

.

Призначення плафонів для люстри

Плафонам належить виконувати два головних призначення: функціональне і естетичне. Ці елементи люстри:

  • забезпечують розсіювання світлового потоку;
  • надають необхідний напрям висвітлення;
  • захищають лампочки від пошкодження, попадання крапель вологи;
  • оберігають джерела світла від проникнення, скупчення пилу.

Не менш важлива декоративна роль плафонів. Від матеріалу, форми, декору цих виробів залежить дизайнерський стиль, естетичні показники стельового світильника, його здатність гармонійно доповнювати інтер'єр. Якщо ви вирішили плафони для люстри купити окремо в Москві, іншому місті, всі ці нюанси необхідно враховувати. Грамотний вибір елементів для стельового світильника допоможе створити необхідний комфорт, забезпечить привабливість оформлення кімнати.

Які бувають плафони для люстри?

Виробники випускають плафони в величезному асортименті Виробники випускають плафони в величезному асортименті. Світильник може оснащуватися одним або декількома виробами. Є можливість придбати джерело світла з плафонами або абажуром. Ці моделі можуть бути:

  • відкритими,
  • напіввідкритими,
  • закритими.

Відкритий плафон забезпечує яскраве освітлення обмеженою зони. Напіввідкриті вироби поширюють світло на значній площі. Закриті абажури, плафони призначені для максимального розсіювання світлового потоку.

У виготовленні виробів використовуються різні матеріали:

  • звичайне скло,
  • загартоване скло,
  • пластик,
  • текстиль,
  • кераміка,
  • кришталь,
  • метал.

Скло може бути прозорим, що забезпечує максимальний рівень освітлення. Приглушити потік, створити більш комфортну обстановку дозволяють матові плафони. Використовується у виробництві виробів рифлене, кольорове скло. Загартовані матеріали забезпечують виробам підвищену стійкість до механічних впливів, безпеку.

У класичні люстри чудово виглядають керамічні плафони. Цей матеріал надає світильнику благородний вид. Розкіш, респектабельність виробам забезпечують кришталеві елементи. Такі освітлювальні прилади зазвичай прикрашають респектабельні вітальні.

Пластикові абажури зазвичай застосовуються для світильників, розміщених в прихожих, кухнях. Особливий затишок в атмосферу вносять текстильні моделі. Такі абажури, плафони для люстри, світильники можна придбати для спальні, дитячої, кухні. В інтер'єрі, оформленому в стилі хай-тек гармонійно виглядають нестандартні моделі з металу.

Форми цих виробів також різноманітні. Плафони можуть мати строгу геометричну конструкцію: куля, куб, паралелепіпед, циліндр, конус. Романтичні люстри оснащуються моделями у вигляді квіткових бутонів. Абажур можуть мати форму купола, кулі, виготовляються в складних конфігураціях.

Вироби доповнюються різними видами декору: металевими елементами, ручним розписом, друкованим зображенням, підвісками і т.п.

Як правильно купити плафони для люстр

Перш ніж шукати, де купити плафони до люстри, необхідно визначитися, які моделі бездоганно підійдуть до вашого стельового світильника Перш ніж шукати, де купити плафони до люстри, необхідно визначитися, які моделі бездоганно підійдуть до вашого стельового світильника. Є кілька важливих критеріїв, які необхідно враховувати. Плафони повинні:

  • якісно розсіювати або направляти світловий потік;
  • відповідати конструкції люстри по діаметру отвору і виду кріплення;
  • гармонійно доповнювати інтер'єр по стилю і відтінкам.

Якщо люстра повинна якісно висвітлювати певну зону, можна придбати відкриті плафони, чітко напрямні світловий потік, що не створюють перешкод його проходженню. Напіввідкриті моделі забезпечують інтенсивне висвітлення одній зоні, створюючи в інших частинах приміщення розсіяне світло. Стельовий світильник , Покликаний створювати м'яке освітлення у всій кімнаті, оснащується закритими моделями. З такою функцією також добре справляється люстра з матовими напіввідкритими плафонами, спрямованими вгору.

Маючи намір придбати плафони для люстри по інтернету або в стаціонарних торгових точках, необхідно визначити діаметр отвору, який повинен бути у цих виробів. Він визначається за розмірами посадкового місця. При неправильному виборі встановити плафони не вдасться. Ці вироби фіксуються за допомогою різних кріплень. Вони можуть притискатися пружинками або спеціальними кільцями, оснащуються різьбленням або пригвинчуються болтиками. Цей момент також потрібно враховувати при виборі плафонів.

Форма, відтінок, дизайнерський стиль цих елементів підбираються з урахуванням загального оформлення кімнати і квітів, використовуваних в інтер'єрі. У лаконічних сучасних напрямках відмінно виглядають плафони геометричних конфігурацій без зайвого декору. Класичні стилі добре доповнюють моделі квіткових форм, вироби з прикрасами. Яскраві, кольорові плафони чудово впишуться в оригінальний інтер'єр.

Де можна купити плафони для люстри?

У багатьох споживачів виникає питання, де можна купити окремо плафони для люстри і чи можлива така покупка У багатьох споживачів виникає питання, де можна купити окремо плафони для люстри і чи можлива така покупка. Виробники люстр враховують, що існує ризик пошкодження цих виробів. Всі імениті бренди випускають не тільки стельові світильники в комплекті з плафонами, а й здійснюють додаткове виготовлення цих виробів. Виробляються і окремі моделі, що дозволяють змінити вигляд світильника. Тому придбати плафони окремо не складно.

Торговельні підприємства, для яких люстри є лише частиною різноманітного асортименту, зазвичай не включають в список своїх товарів плафони. Попит на таку продукцію невисокий, плафони окремо купуються не часто. Тому отримати істотний прибуток від продажу цих виробів складно.

Плафони є в асортименті великих магазинів, що спеціалізуються на реалізації світильників. Здійснюючи закупівлі люстр у виробників або оптових компаній, в партії товарів включаються і ці вироби. При цьому переслідується дві мети. Купуючи плафони, магазин виключає ризик появи неліквідного товару. У процесі транспортування, продажу, виріб може розбитися, пошкодитися, що не дозволить продати люстру, потрібно робити заміну. До того ж наявність плафонів в асортименті дозволяє додатково залучити покупців, яким потрібно такий товар.

Бажаючим знайти, де купити плафони для люстри в Москві, варто здійснити подорож по просторах інтернету. У мережі є кілька спеціалізованих сайтів, що займаються продажем освітлювальних приладів. Крім люстр, торшерів і бра в них є плафони від різних виробників. Інтернет-магазин «100 ламп» представляє великий асортимент цих виробів, що дозволяє знайти оптимальний варіант для своєї люстри.

Шанувальників оригінальних, ексклюзивних інтер'єрів зазвичай не влаштовують вироби масового виробництва, виставлені стрункими рядами на прилавках магазинів. Можна зробити індивідуальне замовлення на виготовлення плафонів в майстернях, які працюють з керамікою, склом, пластиком, що спеціалізуються на виготовленні предметів інтер'єру. Таке придбання обійдеться недешево. Але створення плафонів на замовлення дозволить прикрасити інтер'єр унікальними виробами.

Вантажні варіанти можна знайти в антикварних магазинах. Сама люстра за своєю конструкцією може не відповідати дизайну інтер'єру, а її плафони стануть відмінним доповненням наявного в будинку світильника. Доведеться витратитися на покупку всієї конструкції. Але вантажні елементи зараз на піку популярності, отже, забезпечать оформлення відповідність моді.

Як купити окремий плафон для люстри?

Заміна всіх плафонів не є надто складним завданням Заміна всіх плафонів не є надто складним завданням. У столиці, інших мегаполісах багато спеціалізованих магазинів, гіпермаркетів, в яких можна придбати набір з декількох виробів, необхідних для оснащення стельового світильника. Набагато важче купити окремий плафон для люстри, якщо один з елементів пошкоджений, немає бажання або можливості здійснювати повну заміну.

Є кілька варіантів, що дозволяють придбати плафон для люстри окремо:

  • спеціалізовані стаціонарні торгові точки;
  • інтернет магазини;
  • соціальні мережі;
  • "блошиний ринок".

Якщо люстра придбана порівняно недавно, оснащена стандартними елементами, варто відвідати магазин, в якому купувався освітлювальний прилад, інші спеціалізовані точки. У торговельних підприємствах не виключений ризик ушкоджень плафонів. В такому випадку люстра може оснащуватися іншими елементами, а некомплектний набір виставляється на продаж. Великі магазини нерідко додатково закуповують у виробників плафони. Це дає можливості знайти необхідний виріб.

Добре, якщо люстра купувалася в спеціалізованому інтернет-магазині, наприклад, в «100 ламп» . Співпраця з виробниками освітлювальних приладів дозволяє отримувати в повному асортименті не тільки люстри, але і плафони. До того ж є можливість замовити плафон для люстри в інтернет-магазині.

Любителі спілкування в соціальних мережах можуть «кинути клич» на сайтах, розмістити фотографії плафона, який необхідний для укомплектування люстри. Можливо, у когось був такий же стельовий світильник , Є виріб, який залишився в однині. Багато виробників випускають люстри і бра в комплекті, оснащуючи їх однаковими плафонами. Тому виріб може залишитися від несправного настінного світильника.

У господарів старих люстр, виготовлених в минулому столітті, практично немає шансів знайти в магазинах аналогічний плафон. Для них помічниками можуть стати «блошині ринки». Там можна знайти все, що завгодно. У тому числі і плафони від старих світильників на стелю.

На виготовлення виробу можна зробити індивідуальне замовлення. У Москві є майстерні, які спеціалізуються на виробництві предметів інтер'єру зі скла, кераміки, пластику, металу. У них працюють досвідчені фахівці. Вони зможуть виготовити плафон, який замінить зіпсований елемент.

Як купити плафони для люстри в Москві недорого?

У багатьох господарів квартир періодично виникає бажання змінити інтер'єр, надати йому інший характер. Процес перетворення обов'язково торкнеться і світильників. Ці важливі акценти оформлення неодмінно потрапляють в поле зору. Будь-яка невідповідність впадає в очі, порушує гармонію.

Придбання нової люстри не завжди доцільно. Заміна плафонів може повністю змінити характер, стиль дизайну, забезпечити світильника і інтер'єру ідеальну гармонію. Цей прийом зажадає менших витрат і клопоту, ніж покупка нової люстри, її монтаж.

Є кілька варіантів покупки цих виробів. Але якщо хочеться купити плафони для люстри в Москві недорого, не варто вирушати на ринок, в найближчий господарський магазин, де світильники є лише невеликою частиною продукції. Придбати в таких місцях плафони дешево навряд чи вдасться. Ці торгові точки закуповують товар невеликими партіями. Отже, від виробника до продавця створюється ланцюжок з посередників, кожен з яких додає власну націнку.

За вигідною вартості плафони для люстр купити в Москві можна в великих магазинах, що спеціалізуються на освітлювальних приладах. Ці підприємства укладають угоди з виробниками, продукцію отримують безпосередньо. Крім того головним фактором прибутку в великих магазинах є великі обсяги продажів. Тому націнки в них мінімальні.

Можна недорого плафони для люстр купити в інтернет-магазині. Якщо це сайт, який спеціалізується на продажу світильників, у нього також налагоджені партнерські відносини з виробниками продукції, що дозволяють уникнути зайвих націнок посередників. Є ще одна важлива перевага придбання плафонів в інтернет-магазині. У каталогах спеціалізованих сайтів представлений великий асортимент даних товарів. Це є гарантією правильного вибору.

Плафони для люстр купити в Москві зручно і вигідно допоможе інтернет-магазин «100 ламп»

Якщо вам потрібно плафони для люстр купити в Москві, інтернет магазин   «100 ламп»   допоможе вам зручно і вигідно вирішити цю задачу Якщо вам потрібно плафони для люстр купити в Москві, інтернет магазин «100 ламп» допоможе вам зручно і вигідно вирішити цю задачу. Ми гарантуємо кожному покупцеві кілька важливих переваг. Наша компанія пропонує вам:

  • великий асортимент товарів;
  • помірні ціни;
  • зручні додаткові послуги.

За час роботи у інтернет-магазину склалися надійні ділові зв'язки з кількома відомими європейськими та вітчизняними виробниками освітлювальних приладів. Ці відносини, статус офіційного представника дозволяють нам отримувати весь асортимент продукції виробників, включаючи плафони для люстр.

Компанія спеціалізується виключно на продажу світильників. Отже, товар закуповується великими партіями. Це дає нам можливість отримувати продукцію на вигідних умовах, користуватися суттєвими пільгами. Специфіка роботи інтернет-магазину виключає зайві витрати на оренду, заробітні плати великому штату співробітників, що дозволяє обходитися від невиправданих націнок, встановлювати мінімальні ціни. Тому купити плафони для люстри в «100 ламп» ви можете за низькою вартістю.

Додаткова зручність в покупці забезпечать: кілька варіантів оплати, організована система доставки. В інтернет-магазині регулярно проводяться всілякі акції з бонусами, знижками. Це дозволяє заощадити витрати. Висока якість товарів, представлених в каталозі, гарантується прямою поставкою від виробника або від надійних великих оптовиків.

Інтернет-магазин «100 ламп» не зупиняється на досягнутих успіхах, список наших партнерів постійно поповнюється. Отже, розширюються ваші можливості у виборі плафонів для коханої люстри. Ці вироби розміщені в спеціальному розділі каталогу, що полегшує пошуки. Якщо ви ще не знайшли кращі варіанти, починайте відвідування з розділу «новинки», де відразу можна побачити останні надходження.

Оскільки при виборі цих виробів потрібно враховувати не тільки дизайн інтер'єру, але і специфіку конструкції люстри, вам може знадобитися допомога фахівця. В інтернет-магазині «100 ламп» працюють професійні консультанти, які дадуть докладні рекомендації, поради, підкажуть оптимальні варіанти.

Можливість пошкодження цього важливого елемента варто враховувати при придбанні стельового світильника. Для того щоб не довелося в авральному порядку вирішувати проблему, шукати, де можна купити плафон для люстри, придбайте цей світильник в інтернет-магазині «100 ламп» . Співпраця з відомими виробниками цієї продукції буде тривати довгі роки. Якщо у вашій чеської люстрі випадково розіб'ється плафон, у вас буде можливість звернутися в наш інтернет-магазин. Якщо даної моделі не виявиться в асортименті, можна буде зробити замовлення виробнику, постачальникам, забезпечити поставку цього виробу.

Як купити окремий плафон для люстри?
Як купити плафони для люстри в Москві недорого?
Які бувають плафони для люстри?
Де можна купити плафони для люстри?
Як купити окремий плафон для люстри?
Як купити плафони для люстри в Москві недорого?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама