Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Торт Сметанник простий рецепт з фото

  1. Торт сметанник рецепт з фото крок за кроком Торт Сметанник простий рецепт з фото. Сьогодні пекла...

Торт сметанник рецепт з фото крок за кроком

Торт Сметанник простий рецепт з фото. Сьогодні пекла торт Сметанник! Що приємно, для випічки цього торта не потрібно великої кількості продуктів, в основному тільки те, що практично завжди є у кожної господині в холодильнику. Рецепти мені зустрічалися різні в інтернет-просторах, але вирішила випробувати саме цей і не помилилася. Найпростіший і смачний. Вийшов дуже смачний і ніжний торт з приємним смаком і ароматом. Ділюся рецептиком і власним досвідом.

У миску кладемо 50 грамів м'якого вершкового масла (НЕ розтопленого, а м'якого!),

додаємо ванілін і 100 грам цукру додаємо ванілін і 100 грам цукру. Збиваємо міксером.

У два прийоми додаємо цукор, що залишився і сметану, після кожного додавання збиваємо масу міксером У два прийоми додаємо цукор, що залишився і сметану, після кожного додавання збиваємо масу міксером.

Засипаємо розпушувач і в кілька прийомів додаємо просіяне борошно Засипаємо розпушувач і в кілька прийомів додаємо просіяне борошно. Спочатку можна збивати міксером, поки маса ще не стала густий.

А потім, коли тісто стане покруче, краще перемішувати його лопаткою А потім, коли тісто стане покруче, краще перемішувати його лопаткою. Як тільки побачите, що тісто стане рівною, однорідної консистенції, значить готово.

Так захопилася тортом, що, на жаль, упустила сфотографувати наступні пару кроків, сподіваюся вибачте мене 🙂 Але там нічого складного, все зрозуміло з опису. Розділимо готове тісто на дві частини, одну відставити поки в сторону, а в іншу додаємо какао і перемішуємо. Але якщо не хочете, можна какао не використовувати, тоді все коржі будуть світлі.

Дно рознімної форми застилає папером для випічки, змащуємо її вершковим маслом Дно рознімної форми застилає папером для випічки, змащуємо її вершковим маслом. Тепер візьмемо світле тісто, відокремимо від нього половину і викладаємо в роз'ємну форму, змочують руки водою (це важливо! Тісто липне до рук, тому просто так ви його не розподіліть по формі, мокрими руками це зробити набагато легше!) І рівномірно розподіляємо тісто по дну форми.

Розігріваємо духовку приблизно до 200 градусів і відправляємо корж випікатися. Печемо хвилин 15, поки корж не стане золотистого кольору. Дістаємо з духовки, знімаємо бортик форми, корж перевертаємо, прибираємо папір для випічки і залишаємо остигати. Таким чином випікаємо ще один світлий корж і два шоколадних. Не лякайтеся, якщо побачите, що коржі після охолодження стануть страшно сухими, як сухарі. Коли торт постоїть з кремом, коржі добре просочаться і стануть знову м'якими і ніжними.

Торт Сметанник рецепт з фото

Тепер можна зайнятися сметанним кремом . Взагалі будь-яку сметану перед приготуванням торта я рекомендую відважувати, щоб стекла зайва рідина. Тоді крем вийде більш густим і пишним. Що зробила я? Напередодні виклала сметану для крему в дуже дрібне ситечко і поставила в холодильник. На наступний день, коли приступила до приготування торта, рідина зі сметани добре скла і крем вийшов досить хорошим по консистенції.

Отже, викладаємо в миску підготовлену сметану, додаємо цукор і ванілін Отже, викладаємо в миску підготовлену сметану, додаємо цукор і ванілін.

Збиваємо міксером на великій швидкості до тих пір, поки маса не стане густою і пишною. Ось і все, крем готовий. Можна збирати торт.

Кладемо перший корж в роз'ємну форму (ту, в якій випікали коржі) і щедро наносимо шар крему Кладемо перший корж в роз'ємну форму (ту, в якій випікали коржі) і щедро наносимо шар крему. Можна посипати подрібненими волоськими горіхами.

Потім кладемо наступний корж, потім знову шар сметанного крему, горіхи, і так продовжуємо з усіма коржами Потім кладемо наступний корж, потім знову шар сметанного крему, горіхи, і так продовжуємо з усіма коржами.

Кремом обмазуємо верх і боки торта Кремом обмазуємо верх і боки торта. Прикрашаємо на свій розсуд. Я присипала боки «сметанника» подрібненими волоськими горіхами, а зверху насипала тертий шоколад. Торту потрібно добре просочитися, тому для початку залиште його на столі, нехай постоїть пару годинок, а потім прибирайте в холодильник. Чому я рекомендую саме так? Якщо поставити в холодильник відразу, сметана почне швидко застигати, відповідно, коржі не встигнуть просочитися і залишаться сухими.

А ще я верх торта я прикрасила трояндочками з яблук. Як зробити такі трояндочки, дивіться тут .

Торт Сметанник готовий Торт Сметанник готовий! Сподіваюся у вас все вийде і торт сподобається вам і вашим рідним! Приємного вам чаювання!

Що зробила я?
Чому я рекомендую саме так?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама