Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Новини

  1. Найближчі виставки
  2. Зустрічай весну з виставкою "Лазуровий Квітка"
  3. Виставка «Зелений тиждень - Сади і парки. Будинок твоєї мрії »
  4. Весна починається з подарунків!
en Карта сайту

Найближчі виставки

ersion = "1.0" encoding = "UTF-8"?> on 17 серпня 2015

01 квітня 2019

Зустрічай весну з виставкою "Лазуровий Квітка"

З 10 по 14 квітня на майданчику перед ТРК «Європа Сіті Молл» працюватимуть відразу три виставки - виставка товарів текстильної та легкої промисловості «Лазуровий Квітка», виставка продуктів харчування, напоїв і харчових добавок «Продукти Росії. Вибираємо Російське, вибираємо найкраще »та виставка робіт вільних художників м Волгограда« Прованс в степах Волгограда ».

Детальніше…

25 березня 2019

Виставка «Зелений тиждень - Сади і парки. Будинок твоєї мрії »

Виставка буде проходити в м Волгограді з 4 по 7 квітня на майданчику перед ТРК «Європа Сіті Молл». Фермери та розплідники привезуть велику різноманітність саджанців плодових дерев і чагарників, декоративні та хвойні рослини, цибулинні, саджанці плодових і квіткових культур, троянди, малину, полуницю, садовий інструмент і інвентар. На виставці будуть представлені будинки з клеєного бруса, теплиці, декоративні фігурки і багато іншого. Широкий асортимент якісних саджанців, різноманітність видів для оформлення заміської ділянки ви зможете знайти на виставці. Чекаємо всіх з 4 по 7 квітня з 9 до 18.00.

Детальніше…

18 лютого 2019

Весна починається з подарунків!

З 20 по 24 лютого в будівлі Центрального ринку Волгограда працюватимуть відразу дві святкові виставки - виставка товарів текстильної та легкої промисловості «Лазуровий Квітка» і виставка продуктів харчування, напоїв і харчових добавок «Продукти Росії».

Детальніше…

Encoding = "UTF-8"?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама