Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Успішна ру »Пророщена пшениця

Ви можете насичувати свій організм антиоксидантами і вітамінами кожен день, причому не витрачаючи на це великі суми грошей Ви можете насичувати свій організм антиоксидантами і вітамінами кожен день, причому не витрачаючи на це великі суми грошей. У цьому вам допоможуть пророщені зерна.

Корисні поради щодо вибору вітамінів для шкіри, волосся, нігтів і взагалі для гарного самопочуття вам можуть дати в будь-якій аптеці, при цьому скромно промовчавши, що всі ці вітаміни синтетичні і малоефективні. Не краще йдуть справи і в продуктових магазинах.

Завдяки сучасним технологіям ми спостерігаємо на прилавках продуктових магазинів апетитну, добре пахне їжу. Численні сорти хліба, булочок, печива. Здавалося б - вибір на будь-який смак. Все добре, є тільки «але» - не все корисно, то, що смачно і красиво.

Для того, щоб продукт мав привабливий вигляд і довго зберігався, для цього початкові продукти піддаються найжорстокішій обробці, в ході якої продукти втрачають свої корисні якості, а на їх місце приходять консерванти і штучні вітаміни.

При помелі зерна кількість вітамінів і мікроелементів катастрофічно знижується. Це відбувається і тому, що з борошна видаляються висівки (оболонка зерна і зародок) і тому, що в цілому знищується живий організм насіння. Через 2 тижні після помелу високосортна борошно - це вже мертвий крохмаль. При випічці хліба її збагачують синтетичними вітамінами, але процес втрати "ступеня корисності" триває. Хліб в порівнянні з пророщені зерна - це дистильована вода в порівнянні з виноградним соком.

У цій статті я хотіла б нагадати вам про цей продукт, про який чули неодноразово, але можливо відкладали його споживання на більш «світлі дні». Я думаю вони настали.

Пророщена пшениця , Пророщені насіння, зерна і боби - це якраз те, що потрібно зголоднілому по вітамінах нашому організму. Вони легко засвоюються, містять набагато більше вітамінів, ніж інші продукти, а також оптимальне поєднання білків, вуглеводів і мінеральних речовин. Дуже високо в пророщені зерна вміст заліза, фосфору, магнію і кальцію.

Уявляєте, за час проростання вміст вітамінів збільшується в п'ятдесят разів! А в бобових взагалі в 600 !!! Пророщений продукт стає легкозасвоюваним і оооооочень корисним. Як можна не скористатися таким зручним випадком і не підкріпитися самої і сім'ю свого не оздоровити таким супер-продуктом.

Але пам'ятайте, що пшениця повинна проростати не більше 1-3 міліметрів. І не можна її заморожувати - заморозити пророщену пшеницю, це означає вбити життя.

Краще коли прорости пшеницю, підсушіть її і потім перемолу в борошно. З цієї муки вийде чудовий хліб або булочки.

Пророщена пшениця містить:

• вітаміни С, Е, А;

• Мікроелементи;

• ферменти;

• амінокислоти;

• клітковину, яка нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і благотворно впливає на кишкову флору.

Треба сказати, що пророщені злаки і боби дають оздоровчий ефект у всьому організмі в цілому. Вони прекрасні антиоксиданти. Стимулюють обмін речовин, очищають кров від токсинів, насичують мінералами і вітамінами, відновлюють гостроту зору, координацію рухів, підвищують імунітет, покращують статеву функцію. Сприяють очищенню від шлаків, нормалізують мікрофлору кишечника, покращують травлення, лікують виразку шлунка. Цей життєдайний продукт дає красу і здоров'я вашим нігтям, шкірі, колір і густоту волоссю, зміцнює зуби. Корисний при лікуванні алергії, цукрового діабету і ожиріння. Оздоровлює кровоносну і нервову системи, сприяє утворенню гемоглобіну, полегшує наслідки стресів, підвищує працездатність, омолоджує організм.

І це дуже помітно в будь-якому віці. Нещодавно прочитала навіть такий приклад:
Бабусі стали давати пророщену пшеницю. Багато років вона страждала тяжким спастичний коліт - постійні болі, проносні засоби, найсуворіша дієта, періодичне лікування в лікарнях. Через два місяці після початку прийому пророщеної пшениці коліт пройшов. Було їй тоді 90 років. Зараз їй 95, продовжує є проростки, подрібнені з сирими овочами та фруктами. Ясний розум, чудова пам'ять, повністю себе обслуговує. Всі аналізи в нормі. Нігті стали щільними, покращився стан шкіри, рік тому почали темніти волосся.

Так на мій погляд якщо і в такому віці ефект на обличчя, то і нам не гріх скористатися цим дивом, про який вже відомо з давніх-давен.

50-100 грам пророщеної пшениці в день забезпечує дорослої людини практично всіма необхідними добавками (крім вітаміну В12 ).

Рецепт краси: з паростків пшениці можна робити регенерирующие маски для обличчя.

Для пророщування можна використовувати практично всі види злакових, бобових, насіння овочів та горіхів. Найбільш поширеними і доступними є зерна пшениці, жита, сочевиця, квасоля всіх видів, горох, гречка, насіння соняшнику. В першу чергу вони повинні бути якісні, призначені для їжі, а не для посадки і не зіпсовані.

Перед пророщуванням ретельно переберіть зерно (боби, насіння), щоб не було сторонніх домішок, негідних, зіпсованих зерен та іншого сміття.

Пророщують різними способами, я розповім про двох з них.

1) На дно широкої посуду (кераміка, скло, фаянс) укладаєте марлю, мішковину або інший х / б матеріал. Зверху засинаєте добре промиті, перебрані боби або злаки, приблизно на 2 см., Зверху закриваєте таким же шаром тканини. Залийте зерна якісною водою (не забувайте, що саме цієї вологою будуть наповнюватися ваші зерна і від якості води залежить наскільки корисним буде кінцевий продукт), підійде очищена, джерельна, тала вода. Є навіть рекомендації витримувати воду на сонці, щоб сонячна енергія передавалася відразу ж в зростання, можна воду омагнитить. Тканина і злаки повинні бути під водою. Через півгодини злийте воду, щоб залишилося її зовсім небагато, лише мокрий шар тканини на дні. За час, поки злаки перебували у воді, вони наситилися вологою і тепер готові до проростання. Накрийте зверху нещільно тарілкою або кришкою і поставте чашку в тепле місце або просто тримайте при кімнатній температурі. Приблизно через 12 годин підлити ще трохи води. Рекомендується промивати зерна і тканину під час пророщування, якщо вони стоять більше доби. Якщо пророщувати боби, то потрібно їх акуратно перемішувати. Слідкуйте за тим, щоб зерна не захлинувся і щоб не висохли (паросток висохне і вже не проросте).

2) Переберія і ретельно промийте зерно. Засипте зерна в скляну баночку на третину, залийте якісною водою так, щоб зерна були в воді повністю, накрийте х / б тканиною. Через 8 годин воду злийте, промийте зерна слабким марганцовая розчином і ще 2-3 рази простою водою. Накидаємо на баночку х / б тканину і кладемо на тарілку так, щоб горлечко банки спиралося на її дно, а середина банки лежала на її краю. У тарілку наливаємо воду і занурюємо в неї кінці тканини. Таким чином зерна дихають і зволожені.

Через 2-3 дні, як тільки паростки будуть 1-3 см. (Хоча придатні в їжу і тільки проклюнулися злаки і боби, і набряклі) потрібно добре промити під проточною водою паростки (добре б попередньо промити в слабкому розчині марганцівки, щоб в їжу не були грибки, що з'являються при проростанні) і їсти бажано на голодний шлунок. Чи не пророщують зерна занадто довго, інакше вони стануть жорсткими і несмачними.
Рекомендована норма споживання 50-100 грам пророщеної пшениці або інших пророщених продуктів, втім, починати варто з меншої кількості. Для отримання 100 гр. проростків потрібно 70 гр. сухого зерна.

Можна кожен день ставити нову порцію на пророщування, а можна поставити більше насіння, з розрахунку на 3 -7 днів і потім готовий продукт покласти на зберігання в холодильник. Для кращого збереження в пророщені зерна можна додати лимон і мед або кожен день промивати кип'яченою водою. Потроху використовуйте в їжу щодня. Якщо ви подрібнили зерна, то їх не варто зберігати - вони потемніють і будуть вже непридатні в їжу.

Пророщені зерна вживайте в першій половині дня, так як вони мають властивість бадьорить, заряджати енергією. Це перевірено не раз! Чудово діє! Якщо ви поїсте їх ввечері, то ризикуєте не заснути.

Слід знати, що проростки соєвих бобів і гороху містять шкідливі речовини, які руйнуються при термічній обробці. Якщо саме ці боби не призначені для приготування гарячих страв, то рекомендується 1-2 хвилини проварити їх і тоді можна вживати в їжу.

Якщо вам не вистачає вітамінів В і Е, то вживайте в їжу багаті тіамін, нікотиновою кислотою і рибофлавіном пророщені насіння жита, пшениці, мигдалю і соняшнику.

Пшениця - це багате джерело вітаміну Е. Так як він є жиророзчинних, вживайте його в їжу з олією.

Мітки: антиоксиданти , вітаміни , волосся , жіночі секрети , Жіночі секрети краси , здорові очі , Здоров'я людини , шкіра , косметика , краса , особа , народні рецепти , недорого , харчування , корисно , схуднути , продукти , руки , тіло , в'яне шкіра , вугри , догляд за обличчям

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама