Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Красиві груди своїми руками

В різні часи змінювався еталон краси жіночих грудей. Маленька, велика, конусоподібна і пишна. Зараз, ідеальною вважається груди, яка за будь-яких рухах тіла , Зберігає однакову форму. Розмір пішов на другий план - головне тонус. Пружність і висоту перевірити елементарно: підкласти під груди олівець, якщо випадає - добре, якщо ні - проблема обвисання вже нависла над вами. Правильний догляд за грудьми збереже естетичну красу надовго.

тіла

Чого боїться жіночі груди?

1. Неправильно підібраний бюстгальтер. Занадто вільний погано підтримує груди, це може привести до обвисання і розтяжок. Дуже тісний - порушує кровообіг. Тому краще шукати золоту середину в зручності і правильно підібраному розмірі бюстгальтера, який зможе підібрати досвідчений консультант. Важливо пам'ятати, що навіть великі груди, повинна відпочивати від білизни, тому в домашніх умовах, краще дозволити тілу розлучитися із зайвими речами. У спортзал, з точністю навпаки, потрібно не забувати їх одягати. Це сприяє збереженню тонусу.

2. Ультрафіолетові промені. сонечко тепле і ніжне, насправді, ворог № 1. Завдяки йому, тонка шкіра грудей швидше старіє, а прямі сонячні промені, і зовсім, можуть викликати рак грудей. У переддень літа, краще 10 раз подумайте, перед тим, як вирішите засмагати топлес. Раптом, світлі сліди від лямок купальника, це не найстрашніший подарунок сонця.

3. Погана постава. Згорблена спина не зраджує привабливості вам і вашому тілу, тому намагайтеся ходити прямо і не сутулитися. Наприклад, кіфоз хребта (з ін. Гр. - горбатий, зігнутий) - це перший крок до обвисання грудей.

4. Гаряча ванна. Не залишає груди вічно молодий. Якщо ви не можете обійтися без неї, рекомендована норма - 10, 15 хвилин «окропу». А після - обмити грудну область прохолодною водою.

5. Перепади ваги. Так влаштований с, що жирові клітини грудей розщеплюються першими. І наша, найкрасивіша частина тіла, перетворюється в в'ялий шматочок шкіри. Ні, звичайно, це не відбудеться, якщо худнути , Думаючи головою, розподіляючи правильно дієти і фізичні вправи, басейн і Spa.

6. Годування грудьми. Розтяжки після годування груддю не стовідсотковий рок, це доля ледачих. Не побоюся, ЛЕДАЧИХ жінок. Звичайно, під час вагітності та годування - груди збільшуються, після - зменшується, все процеси закладені природою і не розраховані на ледарів. Хто б міг подумати, створюючи жінку і наділяючи її найважливішими чоловічими якостями, як терпіння, працьовитість і наполегливість, що пройдуть століття і вона заледащіти підтримувати красу. Отже, досить мінімальних вправ, про які може розповісти будь-який лікар, також, існує йога для вагітних і широке розмаїття кремів, масок і гелів .... Справжньою жінці, все ж важливо, що б груди виконувала не тільки функцію годування немовляти.

Що любить груди?

Чим раніше Ви почнете підтримувати ці нескладні правила, тим швидше досягнете хороших результатів.

1. Косметичні маски. Обгортання і маски покращують якість шкіри грудей. Наносять маски товстим шаром і тримають до повного висихання. Не обов'язково купувати дорогі тюбики в салонах, магазинах або навпаки - дешеві. Запам'ятайте, найнадійніші якісні продукти - це ті, які нам дарує земля, не оброблені хімічним способом. Ось кілька рецептів (нічого важкого, згадайте уявлення корисного, в бабусиному розуміння, і вперед, фантазуйте):

№ 1. Сметану перемішати з сиром і нанести товстим шаром на шкіру грудного відділу. Через 20 хвилин змити.

№ 2. Порізати дрібно листя капусти, огірки, переміщати з кефіром, можна додати яйце, залишити на 15 - 25 хвилин. Після - змити теплою (не гарячою) водою.

№3. Влітку доступні і актуальні фруктові суміші. Змішайте улюблені фрукти з йогуртом. нанесіть на груди (15 -20 хвилин). Після процедури досить витерти маску серветкою, якщо фрукти не були занадто солодкі, і шкіра не залишиться липкою.

№4. Холодний душ. Процедура одночасно неприємна і незамінна. Покращує кровообіг, зміцнює судини, робить шкіру еластичною і пружною. Виконуйте «холодну війну» щодня, по1-2 хвилині, починаючи з лівих грудей. Якщо з душем не вийшло, спробуйте лід. Кругові рухи, за годинниковою стрілкою, можна задіяти область шиї. Ефективність ви побачите, через 1,5 - 2 тижні.

№5. Зрошення. У пульверизатор, з водою кімнатної температури, необхідно капнути кілька, від 3 до 7, крапель ромашкового масла і кропити груди щодня. Чи не витирати, чекати повного висихання.

Пам'ятайте, груди - не просто частина тіла. Це одна з найбільш ерогенних зон жінки, яка, в той же час, заводить і захоплює чоловіків. Груди - наше обличчя, яке ми відкриваємо, при першому приємному випадку ....

Чого боїться жіночі груди?
Що любить груди?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама