Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вантажоперевезення каблук по москві

Вантажоперевезення дуже древня професія без який неможливо уявити розвитку міста. В такому великому багатомільйонному місті як Москва, де бурхливо розвивається бізнес не обійтися без таких послуг як вантажоперевезення. Ми завжди уявляємо собі, що вантажоперевезення це обов'язково великий вантажний автомобіль з величезним кузовом, в який можна помістити меблі цілої квартири. Але це не так. Вантажоперевезення - це не обов'язково великий автомобіль, він може бути компактним і маленьким. Ви думаєте, що ж можна в нього вмістити, дрібні речі і все. Помиляєтеся, навіть якщо автомобіль маленький, у нього може бути досить великий вантажний відсік, кузов такого автомобіля у нас прийнято називати «каблук».

Вантажоперевезення по Москві - це в першу чергу компактність. Адже Москва дуже славиться своїми пробками, важкими заїздами на подвір'я, і ​​проблеми з пошуком паркувального місця. Уявіть собі маленький двір, де повно легковиків, а паркувального місця і близько не видно, заїхавши в такий двір вантажним автомобілем, Ви створите великі пробки, а то і зовсім перекриє весь рух. Не кажучи вже про центр міста, де великі пробки звичайна справа, маневрувати автомобілем в таких пробках просто не реально. Що не скажеш про автомобіль в кузові «каблук», він звичайно не зможе перелетіти все пробки, але об'їхати їх йому під силу як будь-який легковику.

Вантажоперевезення по Москві під силу не дуже габаритні вантажі, такі як шафа, диван, кухня. Дуже великою популярністю користуються при перевезення великої побутової техніки, такої як холодильники, пральні машини і кухонні плити. Кузов «каблука» володіє достатнім простором, щоб помістити в нього навіть гральний автомат або банкомат, не кажучи вже про будівельні матеріали, продукти і т.д. Вообщем такими послугами користуються не тільки звичайні громадяни, а й комерційні компанії.

У нас є великий парк різних автомобілів . Автомобілі оснащення дизельним двигун більш економні, що безсумнівно впливає на низьку ціну перевезення. Виходячи з це «каблук» користується великим попитом, тому що завжди потрібно, що то перевезти, швидко, комфортно і не дорого. Якість перевезення на вищому рівні, а клієнти скориставшись послугами завжди залишаються задоволеними.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама