Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Морська вода для басейну з доставкою по Росії

> Морська вода для басейну

Басейн з морською водою - ваше домашнє море!

Коли з'являється бажання поніжитися в морській воді, насиченою масою корисних солей і мінералів, не обов'язково витрачатися на поїздку до природної водойми. У будь-який момент Ви зможете насолодитися красою перебування на Чорному, Червоному і будь-якому іншому море, перебуваючи вдома. І отримати користь від кожного сеансу плавання, СПА-процедур, якщо будете мати басейн з морською водою.

Необхідність «солоного купання»

Морська вода загартовує організм. Приносить здоров'ю багато користі.

Під час прийому морських процедур:

  • поліпшується циркуляція крові і лімфи;
  • прискорюється виведення шлаків і шкідливих речовин з організму;
  • зменшуються набряки і прояви шкірних захворювань;
  • відчувається м'який масажний ефект;
  • зміцнюються м'язи, підтягується і оновлюється шкіра;
  • досягається стан релаксації і розслаблення, особливо, якщо ви довели концентрацію мінералів до рівня Червоного моря, або більше: тоді стає доступний ефект «флоатинга» - вода вас тримає і виштовхує!

Безліч мікроелементів, що входять до складу морської води, беруть участь у відновленні організму після перенесених і хронічних нервових, серцево-судинних захворювань, хвороб органів травлення і дихання.

Отримати власне море будинку легко і просто, навіть зі звичайним каркасним або надувним вуличним басейном. Все більше стає популярним організація невеликих сезонних дитячих морських басейнів об'ємом 1-2 кубічних метра - це приносить велику користь розвивається організму дитини і доступно за ціною. Власники купелей в лазнях і саунах так само схиляються до морської води для додаткової користі і поліпшення якості процедур.

Створюючи в своєму будинку морської куточок, ви:

  • дбаєте про здоров'я, сьогодення і майбутнє своєї сім'ї;
  • організуєте ексклюзивну зону відпочинку - прекрасну альтернативу Чорноморському або Середземному узбережжю;
  • повноцінно розслабляєтеся в морському басейні в будь-який час року.

В рамках нашого проекту "Моревоз" ми здійснюємо поставку морської води по всій Росії. Професійна досвідчена команда, готова взятися за наповнення морською водою басейну або купелі будь-якого розміру!

відвідайте сайт "Моревоз" і отримаєте більше інформації про нашу морській воді.

https://morevoz
https://morevoz.ru

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама