Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Очисні споруди поверхневих стічних вод

  1. Види локальних очисних споруд ливневки
  2. Накопичувальний тип локальний очисних споруд
  3. Проточний тип споруд очистки стоків
  4. Модульні очисні споруди HELYX ™
  5. Купити модульне обладнання HELYX
  6. Опитувальні листи і сертифікати на очисні споруди поверхневих стічних вод

За будівельним правилам поверхневий стік з міських і сільських територій з інтенсивного антропогенного і техногенного навантаження на навколишнє середовище, будь то промислові зони або зони багатоповерхової житлової забудови з інтенсивним рухом автотранспорту, торгові центри, транспортні магістралі і стоянки машин, станції технічного обслуговування і автозаправні станції повинен відводиться на очисні споруди дощової каналізацією.

У великих містах, часто тільки з покрівель будівель і споруд дощові і талі води, при обгрунтуванні, допускається відводити в ливневки без очищення. Особливі вимоги пред'являються до якості очищення зливових стоків при безпосередньому скиданні у водні об'єкти. У цьому випадку кількість забруднень в очищеному стоці не повинно перевищувати ГДК для забруднюючих речовин у воді водойм рибогосподарського призначення.

Очищенню піддається до 75% поверхневого стоку з житлових територій і промислових підприємств першої групи і повністю очищається стік з території підприємств другої групи, де можуть утримуватися специфічні забруднювачі і трудноокісляемие органічні речовини.

Якість очищення дощового і талого стоку при скиданні в мережі водовідведення регламентуються «Правилами холодного водопостачання та водовідведення» (ПП РФ №644) і відповідними технічними умовами організації експлуатують мережі каналізації. Скидання очищених стічних вод у водні об'єкти регламентує Водний кодекс РФ.

Види локальних очисних споруд ливневки

Розрізняють два основних види локальних очисних споруд дощових і талих вод: накопичувального та проточного типів. Окремо можна виділити біологічні ставки габіонної типу.

Накопичувальний тип локальний очисних споруд

Основним елементом ЛОС накопичувального типу є акумулює резервуар, призначений для збору та накопичення поверхневого стоку. Наднормативний стік скидається через розділову камеру накопичувача. Далі за допомогою каналізаційної насосної станції (КНС) накопичені стоки рівномірно подаються на очищення. Очисні споруди накопичувального типу розраховуються на прийом основної частини опадів будь-якої інтенсивності, які є максимально концентрованими по забруднень і рівномірну очищення накопиченого стоку в межах 72 годин.

Проточний тип споруд очистки стоків

Споруди проточного типу підбирають на витрату води розрахований за методом граничних інтенсивностей в розрахунковому створі колектора ливневки, з урахуванням часу поверхневої концентрації і часу добігання стоку по трубах і лотках. Таким чином, ЛОС проточного типу набули поширення для відводу стоку з невеликих площ водозбору, таких як гаражі, АЗС, парковки ТЦ, дренажі магістралей. Споруди габіонної типу застосовуються в основному при дорожньому будівництві.

Модульні очисні споруди HELYX ™

Компанія ТОВ «Біопласт» ТМ.HELYX випускає широку лінійку модульного обладнання для будівництва зливових очисних споруд. Вироби виготовляються з композитних матеріалів, мають довгий термін служби і застосовні для організації будь-яких типів локальних очисних споруд .

У сортаменті устаткування, що випускається представлені ємнісні блоки як окремих ступенів очищення, так і згрупованими в єдиний блок кілька ступенів, наприклад, пісковловлювач-бензомаслотделітель , нафтоуловлювач-сорбційний фільтр . Навіть комплексні очисні споруди зливових стоків в єдиному корпусі . Для очисних будь-якого типу при необхідності скидання очищеної води у водойму необхідно встановлювати блок УФО HELYX для знезараження стоків. Аналогічно для досягнення нормативів застосовні з орбціонние фільтри HELYX. вихрові сепаратори , накопичувальні резервуари , пісколовки застосовуються як в складі ланцюжка проточних очисних споруд, так і як окремі ступені очисних споруд інших типів, в тому числі і виробничих стоків, а також для організації оборотних систем водопостачання.

Купити модульне обладнання HELYX

Для того щоб купити модульні очисні ливневки HELYX треба заповнити опитувальний лист, розміщений на сайті компанії за адресою: http://www.helyx.ru/dokumentaciya/oprosnye-listy/ або зв'язатися з менеджером компанії. Досвідчені інженери дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати необхідний склад обладнання і матеріалів, оптимальних для вирішення Ваших завдань за призначенням і ціною.

Опитувальні листи і сертифікати на очисні споруди поверхневих стічних вод

Буклет системи очищення зливових стічних вод   Завантажити буклет Буклет системи очищення зливових стічних вод
Завантажити буклет .PDF, 1 947 Kb

Опитувальний лист для замовлення зливових очисних споруд   Завантажити файл Опитувальний лист для замовлення зливових очисних споруд
Завантажити файл .PDF, 75.1 Kb

Буклет Труби і деталі трубопроводів   Завантажити буклет Буклет Труби і деталі трубопроводів
Завантажити буклет .PDF, 2 978 Kb

Декларація відповідності Митний Союз ЛОС   Завантажити файл Декларація відповідності Митний Союз ЛОС
Завантажити файл .PDF, 366 Kb

Буклет Побутова каналізація Helyx   Завантажити файл Буклет Побутова каналізація Helyx
Завантажити файл .PDF, 1 959 Kb

Сертифікат відповідності колодязі   Завантажити файл Сертифікат відповідності колодязі
Завантажити файл .PDF, 6411 Kb

Експертний висновок про відповідність Сан епід вимогам   Завантажити файл Експертний висновок про відповідність Сан епід вимогам
Завантажити файл .PDF, 924 Kb

Сертифікат відповідності ЛОС   Завантажити файл Сертифікат відповідності ЛОС
Завантажити файл .PDF, 348 Kb

Експертний висновок для ЛОС Helyx   Завантажити файл Експертний висновок для ЛОС Helyx
Завантажити файл .PDF 2 352 Kb

Сертифікат відповідності ємності   Завантажити файл Сертифікат відповідності ємності
Завантажити файл .PDF, 743 Kb

Екологічний сертифікат Helyx   Завантажити файл Екологічний сертифікат Helyx
Завантажити файл .PDF, 3 577 Kb

Сертифікат відповідності ємкості накопичувальні ємності   Завантажити файл Сертифікат відповідності ємкості накопичувальні ємності
Завантажити файл .PDF, 335 Kb

Замовити розробку системи очищення зливової каналізації можна по телефону:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама