Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Установки флотації стічних вод

Флотація - це метод очищення води, заснований на прилипании зважених в ній домішок до бульбашок повітря і Спливання їх на поверхню.

Сучасні флотаційні установки, які застосовуються в технології водоочищення, мають різне технологічне призначення і поділяються на установки напірної, хімічної, біологічної та ряду інших видів флотації.

Сучасні флотаційні установки, які застосовуються в технології водоочищення, мають різне технологічне призначення і поділяються на установки напірної, хімічної, біологічної та ряду інших видів флотації

Для очищення міських зливових стоків, а також промислових стоків з великим вмістом нафтопродуктів, масел і жирів використовується напірна флотація. Принцип роботи пристроїв цього методу полягає в насиченні стічних вод повітрям під тиском в ежекторной котушці. Після насичення суміш води і повітря через сатуратор надходить у флотационную камеру. У цій камері бульбашки повітря під дією сил поверхневого натягу з'єднуються з нерозчинними домішками стоків і піднімають їх на поверхню рідини з утворенням шламу. Очищена вода переливається під мембраною в переливної кишеню і відводиться по трубопроводу, а шлам видаляють за допомогою механізму шламовидалення.

Метод хімічної флотації заснований на обробці стічної води реагентами. В результаті хімічних реакцій утворюються бульбашки газу: кисень, вуглекислий газ, хлор та інші, які флотіруют домішки з води. Конструкції установок для хімічної флотації найчастіше складаються з двох камер. У першій камері, забезпеченою лопатевою мішалкою, відбувається змішування води, що очищається і реагенту. У другій камері - флотореакторе відбуваються хімічні реакції з утворенням флотокомпонентов. Утворився шлам за допомогою скребка видаляється в шламопріемнік.

Крім того, при флотації відбувається аерація стічних вод, зниження концентрації поверхнево-активних речовин і численних мікроорганізмів. Переваги флотації є високий ступінь очищення (до 95 відсотків), велика швидкість процесу, проста апаратура.

Отримайте додаткову інформацію по тел: 8 (834) 222-35-98 або e-mail: [email protected]

Інше: системи водопідготовки для котелень

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама