Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Главная Новости

Особливості торгових прилавків для магазинів косметики

Опубликовано: 08.08.2023

 

Магазини косметики - це місця, де покупці мають можливість підібрати і придбати косметичні товари для свого догляду і макіяжу. Одним із ключових елементів організації таких магазинів є торгові прилавки, які грають важливу роль у презентації товарів і створенні комфортного середовища для покупців.

Вимоги для торгових прилавків 

Товарна специфіка диктує вимоги до устаткування. Мають значення розмір і форма.  В парфумерних бутіках прилавки повинні:

  • бути добре збалансовані з урахуванням розмірів торгового приміщення,ефективно використовувати доступний простір і забезпечувати зручний рух покупців;
  • відповідати стилю магазину та виділяти його серед конкурентів;
  • додавати унікальності й привабливості магазину.

Для продавців косметики важливо вибрати якісні матеріали для обладнання, оскільки прилавок повинен бути стійким до зношування, добре переносити взаємодію з косметичними продуктами. Поширені матеріали, з яких виготовляють прилавки для магазинів косметичних продуктів, є ДСП, МДФ та акрилік. Вони можуть бути використані як окремо, так і в комбінації для створення естетичного дизайну.

Інші важливі моменти для обладнання:

  • ефективне освітлення грає ключову роль у презентації косметичних продуктів. Воно підсилює їхню привабливість і дозволяє покупцям детально роздивитися товари.
  • прилавок з LED-підсвічування - популярний вибір, оскільки світло енергоефективне і довговічне.

Ефективне розміщення косметичних продуктів на прилавках допомагає покупцям знайти те, що їх цікавить. Важливо організовувати товари за категоріями й  враховувати їхню популярність.

Організація робочої зони касира

Важливим елементом будь-якого магазину є касовий прилавок. Він повинен бути зручним для касира і покупців. Оснащення необхідним обладнанням, наприклад, сканерами штрих-кодів, друкаркою, POS-терміналом і розділом для зберігання грошей є важливими умовами для ефективної роботи каси. 

При проєктуванні касового прилавка враховується можливість розміщення на задній панелі дрібних яскравих предметів, яким не знайшлося місця в основному залі. Це стимулює додатковий продаж.

Якщо ви плануєте організувати магазин косметики або модернізувати чинний, компанія "Slon Factory" у Львові - ваш надійний партнер у виготовленні торгових прилавків та обладнання для магазинів. Завдяки досвіду та професіоналізму, ви отримаєте високоякісне обладнання, яке відповідає всім вимогам і надає вашому магазину стильний і сучасний вигляд.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама
rss