Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вода в фен-шуй - символи і значення

  1. Надлишок і недолік води
  2. Вода в будинку по фен-шуй
  3. Символи води в фен-шуй

Фен-шуй виділяє 5 головних елементів - земля, дерево, вогонь, метал і вода. На думку китайців, поєднуючись, вони утворюють всі, що є присутнім в нашому Всесвіті і впливають на все, що відбувається в ній. Щоб людина мала можливість існувати в гармонії з навколишнім світом і з собою, елементи повинні утворювати стійку рівновагу. Якщо воно буде порушено, то в житті людини буде дисбаланс.

Кожен з п'яти елементів давнього вчення має певні властивості. Одним із сильних вважається вода. Фен-шуй приділяє величезне значення присутності її або її символів в житло. Це сприятиме гармонізації життєвого простору і залученню в будинок благополуччя, здоров'я і щастя.

Стихія води здатна підсилювати енергетичні потоки, вона допомагає в розкритті внутрішнього потенціалу і набуття мудрості. Сприяє спілкуванню і дозволяє легко доносити думки до оточуючих. Вода наділяє людей безстрашністю, енергією і почуттям власної гідності, дає можливість набути досвіду і дізнатися щось нове. Вона уособлює духовність, споглядання і медитацію. У міру того, як будинок наповнюється енергією води, її символікою, його мешканці стають більш гнучкими, умиротворення і творчими.

Вода здатна приймати різні форми: бути лагідною і спокійною, виділяти умиротворення і м'якість, а може вирувати і кипіти, генеруючи пульсуючу енергію.

Надлишок і недолік води

Вода вимагає дбайливого звернення, оскільки його надлишок або недолік здатний надавати несприятливу дію. У місцях, де її занадто багато, підвищений рівень енергії. Генерувати більше ци здатні вируючі фонтани і поверхні води, освітлені сонячними променями. Підвищити рівень енергії здатне велика кількість і великий розмір символів води, наприклад, несумірний з розміром житла акваріум. Переважання стихії здатне вселити в людину занепокоєння, почуття неповноцінності і невпевненість в собі і своїх силах. Це може робити людей емоційними, вразливими і нерішучими.

При нестачі в приміщеннях елементів води, людям складно порозумітися. Будинки можуть відбуватися постійні суперечки між членами сім'ї, а на роботі складності в спілкуванні з колегами. Людині буде непросто усвідомити колишні помилки, тому він буде здійснювати їх знову.

Вода в будинку по фен-шуй

Просто наявність води в будинку або біля нього не гарантує благополуччя. Щоб вода допомагала, вона повинна бути правильною. Цілюща волога не повинна вирувати або текти бурхливим потоком. Ідеальним варіантом організації водного простору по фен-шуй є невеликий дзюрчить фонтан в житло або спокійний, м'яко згинається потік на ділянці, поточний в сторону будинку.

Вважається, що будь-яка вода, спрямована до вас, приносить нові можливості та багатство . Не потрібно мати біля будинку водойму або фонтан в ньому. Принцип можна використовувати сімволіческі.Напрімер, повісивши в кімнаті фотографію, картину або плакат із зображенням фонтану або струмочка, які будуть текти до вас в будинок. Не варто старатися, оскільки картина типу «Дев'ятий вал» може змити все, чого ви досягли. Не варто облаштовувати приміщення зображеннями води, яка витікає з дому, оскільки з нею піде багатство і благополуччя. Такий же ефект можуть принести постійно протікають крани або труби, а також піднята кришка на унітазі або відкриті двері санвузла.

Такий же ефект можуть принести постійно протікають крани або труби, а також піднята кришка на унітазі або відкриті двері санвузла

У фен-шуй вважається сприятливим зображення чистою і прозорою води, тому від картин зі ставками, що заросли мулом або тванню краще відмовитися. Розташовувати водні символи рекомендується в північних, східних і південно-східних секторах . Вони не повинні перебувати у вас за спиною, наприклад, позаду робочого столу. Не варто встановлювати елементи і будь-які зображення води по фен-шуй в спальні і південному секторі.

Символи води в фен-шуй

Стихію води уособлює вода, а також всі, пов'язане з глибиною сприйняття і проникливістю. Це дзеркала, скло, оброблені прозорі кристали.

Ще її символізують чорні, блакитні та сині відтінки, що згинаються і хвилясті форми, ємності, наповнені водою, і її зображення.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама